Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

AMH ΣΕ ΚΟΠΈΛΑ 30 ΕΤΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Θέλω να σας ρωτήσω για την αντιμυλλεριο ορμόνη....

Μια πολύ καλή μου φίλη εκανε την εξέταση και βγηκε 6 και κατι...Είναι όμως μόλις 30 ετών...Αν δεν κανω λάθος εχει και θυρεοειδισμό..Δεν ξέρω αν έχει σχέση,απλά το λέω...

Εχει φρικάρει και εκτός του θέματος παιδί,εχει αρχισει να μου λεει κατι κουλά για προωρη εμμηνοπαυση και τετοια χαζα...

Σκέφτομαι να της πω να παει κατευθειαν σε κεντρο γονιμοτητας και να αφησει γυναικολογο και υπερηχους...Τα φωτα σας γιατί φαντάζομαι τα χετε ξεσκονισει κατι τετοια...Παρεπιπτόντως,εχει σταθερότατη περίοδο κάθε μήνα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!

Μια πολύ καλή μου φίλη εκανε την εξέταση και βγηκε 6 και κατι...Είναι όμως μόλις 30 ετών...Αν δεν κανω λάθος εχει και θυρεοειδισμό..Δεν ξέρω αν έχει σχέση,απλά το λέω...

Εχει φρικάρει και εκτός του θέματος παιδί,εχει αρχισει να μου λεει κατι κουλά για προωρη εμμηνοπαυση και τετοια χαζα...

Σκέφτομαι να της πω να παει κατευθειαν σε κεντρο γονιμοτητας και να αφησει γυναικολογο και υπερηχους...Τα φωτα σας γιατί φαντάζομαι τα χετε ξεσκονισει κατι τετοια...Παρεπιπτόντως,εχει σταθερότατη περίοδο κάθε μήνα![/quoteΚ

Καλημέρα, και εγώ όταν πήρα τα αποτελέσματα από την ΑΜΗ είχα φρικάρει στην αρχή. Ηταν γυρω στο 3,7 αν θυμαμαι καλά, με πάρα πολύ σταθερή περίοδο και ηλικία 33. Μου είπαν για χαμηλή γονιμότητα και και πρόωρη εμμηνόπαυση. Δεν μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη, αλλά με μειωμένες πιθανότητες βέβαια. Βέβαια λόγω και ανδρικού παράγοντα πήγαμε κατευθείαν σε εξωσωματική, η οποία πέτυχε με την πρώτη. Στην εξωσωματική θέλεις μόνο ένα ωάριο ( εγώ έκανα 6) και ένα σπερματοζωάριο, και πάντα έχεις πιθανότητες. Αυτήν την στιγμή είμαι στην 20η εβδομάδα της εγηυμοσύνης.

Δώσε της κουράγιο, η ΑΜΗ είναι μόνο ένας παράγοντας και δεν είναι και πολύ χαμηλή κιόλας. Στα πρώτα αποτελέσματα πάντα φρικάρεις θέλεις τον χρόνο σου.

Καλησπέρα σας!!!

Σκέφτομαι να της πω να παει κατευθειαν σε κεντρο γονιμοτητας και να αφησει γυναικολογο και υπερηχους...Τα φωτα σας γιατί φαντάζομαι τα χετε ξεσκονισει κατι τετοια...Παρεπιπτόντως,εχει σταθερότατη περίοδο κάθε μήνα!

Νομιζω οτι η φιλη σου εχει μπερδευτει. Αν οπως λες εχει ΑΜΗ 6 και κατι ειναι στην βελτιστη γονιμοτητα. Καμια σχεση με τα παραπανω. Σου παραθετω τις τιμες συμφωνα με το κεντρο εξ/κης που πηγαινω εγω.

4-6.8 ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ

2.2-4 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

0.3-2.2 ΧΑΜΗΛΗ

<0.3 ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ

Καλησπέρα σας!!!

Καλησπέρα

Εγω είμαι 34 και η AMH ήταν κάτω από ένα.

Φυσικά είχα σοκαριστεί αλλά τελικά έκανα εξωσωματική και όλα πάνε μέχρι τώρα καλά.

Πεσ στην φίλη σου να είναι ψύχραιμη και πως η τιμή της ΑΜΗ της δεν είναι και τόσο χαμηλή.

Νομιζω οτι η φιλη σου εχει μπερδευτει. Αν οπως λες εχει ΑΜΗ 6 και κατι ειναι στην βελτιστη γονιμοτητα. Καμια σχεση με τα παραπανω. Σου παραθετω τις τιμες συμφωνα με το κεντρο εξ/κης που πηγαινω εγω.

4-6.8 ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ

2.2-4 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

0.3-2.2 ΧΑΜΗΛΗ

<0.3 ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ

Καλημέρα,

Αυτές που τιμές που αναφέρεις είναι σε ng/ml και είναι πολύ σωστές, υπάρχει και μια άλλη μονάδα μέτρησης τησ ΑΜΗ που είναι σε pmol/l, και εκεί η χαμηλή παραγωγικότα είναι 2,2-15,7 (με βάση το εργαστήριο που έκανα εγώ εξετάσεις), εγώ την έκανα την εξέταση 2 φορές σε διαφορετικά εργαστήρια με διαφορετική μονάδα, άρα η κοπέλα έχει δικια, αν και πάλυ δεν είναι πάρα πολύ χαμηλή η τιμή των 6.

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Κοριτσια καλησπερα.και γω πηρα σημερα την amh και προβληματιζομαι.ειμαι 33 χρονων και ειναι 15,6 ενω το ανωτερο οριο ειναι 66.δεν το λεσ και στα υψη...τι γνωμη εχετε?ευχαριστω πολυ

Κοριτσια καλησπερα.και γω πηρα σημερα την amh και προβληματιζομαι.ειμαι 33 χρονων και ειναι 15,6 ενω το ανωτερο οριο ειναι 66.δεν το λεσ και στα υψη...τι γνωμη εχετε?ευχαριστω πολυ

Αν δεις τα προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις οτι σημασια εχει η κλίμακα μέτρησης. Αν η μέτρηση σου είναι σε pmol τότε είσαι στη χαμηλή γονιμότητα πράγμα όχι και τόσο ενθαρρυντικό . Σε κάθε περίπτωση καλύτερα να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου ο οποίος ίσως σε παραπέμψει και για συμπληρωματικές εξετάσεις και θα σε διαφωτίσει έγκυρα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...