Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στραβώνει ελαφρώς το χειλάκι μας....

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με ΥΓΕΙΑ!!

Ο μικρός μου είχα παρατηρήσει απο παλιά οτι στράβωνε ελαφρώς το χειλάκι του. Όχι σε μόνιμη βάση αλλά κυρίως οταν χαμογελά όταν συγκεντρώνεται...

Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, το θεώρησα σαν μία απο τις πολλές κακές συνήθειες που ανα διαστήματα υιοθετούν αλλά ευτυχώς μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα τισ αφήνουν πίσω. Αυτή λοιπόν η "συνήθεια" άρχισε εδώ και λίγο καιρό να τον ενοχλεί.. και να μου λέει "μαμά αφού εγώ το πάω απο εδώ (και μου δείχνει με το δάχτυλο ) αυτό γιατί πάει απο κέι??" Άρα λέω έχουμε θέμα!!! Σήμερα τον πήγα σε έναν οδοντίατρο γιατί κάποια φίλη μου είπε πως μπορεί να παρουσιάζει προγναθισμό και πως τότε το κάνουν αυτό. Ο οδοντίατρος αφού τον κοίταξε βάζοντας τον να κάνει πως μασάει μου είπε πως η μία του πλευρά αναπτύσεται ποιό γρήγορα απο την άλλη και πως αυτό είναι σκελετικό θέμα. Μου είπε πως επειδή δεν έχουν βγεί οι γομφίοι δεν μπορούμε να παρέμβουμε και πως αυτό θα γίνει μετά τα 6,5. Θα περιμενουμε να βγούν οι τραπεζίτες δλδ να δούμε και τότε πως θα πάει και παραμβαίνουμε μετα με ορθοδοντικο φυσικά και τα συναφή. Είχε κάποια/ος παρόμοια εμπειρία???? μου φαίνεται λίγο κακό για τον μικρό που απο τώρα τον ενοχλέι να τον αφήσω ως τα 6,5 ενώ είμαστε 4,5 να το τραβάει όλο αυτό.

Διαφημίσεις

Μήπως να τον πήγαινες και σε έναν καλό ορθοδοντικό; Σίγουρα, ο ορθοδοντικός δεν μπορεί να επέμβει σε τόσο μικρή ηλικία, αλλά με την εμπειρία του σε θέματα σκελετικά πιστεύω ότι θα σου δώσει μία καλή γνώμη.

Ελπίζω να είναι περαστικά σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...