Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΥΣΑΚΙ ΜΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα και καλες γιορτες σε ολους.δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο αλλα θελω να σας ρωτησω τι δωρο να παρω στο κοριτσακι μου που ειναι 26 μηνων για να χαρει.γενικα εχει πολλα παιχνιδια και κουκλες και θα ηθελα να μου δωσετε καμια πρωτοτυπη ιδεα.σκεφτηκα για προτζεκτορα προβολης παραμυθιου αλλα δε βρηκα κατι.πειτε μου τις ιδεες σας.ειναι υπεροχο να βλεπεις τα ματια των παιδιων να φωτιζονται απο χαρα!καλες γιορτες σε ολους

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

εμεις πηραμε στη μικρη που ειναι 26 μηνων ενα τραμπολινο με χερουλακι για να πιανεται. Της αρεσε , βαζουμε και τραγουδια και χοροπηδαει.Και μια κουζινουλα θα ηταν ωραια ιδεα αν της αρεσει να μαγειρευει

Η κουζίνα είναι όντως ωραία ιδέα και αρέσει στα κοριτσάκια. Εγώ αν είχα (ή αν κάνω) κόρη θα έπαιρνα μία από αυτές τις σκηνές

http://www.amazon.co.uk/Haba-Play-Tent-Rose-Fairy/dp/B0021TDYKQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387700148&sr=8-1&keywords=haba+tent

http://www.amazon.co.uk/Haba-Play-Tent-Caro-Lini/dp/B0021T9YE6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1387700148&sr=8-2&keywords=haba+tent

που επίσης τους αρέσουν πολύ για παιχνίδι.

Καλά ψώνια!

S02fp3.png

LnVyp3.png

αφου ανοιξε το θεμα η κοπελα μην ανοιξω και εγω αλλο.....κοριτσια η δικια μου ειναι 3 χρονων και 3 μηνων και μου ζηταει πατινι και κρανος για τα χριστουγεννα!το εχω παει πισω αρκετες μερες αλλα τελικα δεν μπορω να αποφασισω αν θα της το παρω αυριο....γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο επικινδυνο....εγω ελεγα για καμια κουκλιτσα βρε παιδακι μου ή κανα μωρο που μιλαει κανει μαμ πιπι με μπιμπερο κτλ.....αλλα αυτη τζιφος....η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να της το παρω ακομα ισως το καλοκαιρακι για να πηγαινουμε και στην πλατεια με αυτο αλλα δεν θελω να την στεναχωρησω κιολας:(

Διαφημίσεις

• 2 months later...
εμεις πηραμε στη μικρη που ειναι 26 μηνων ενα τραμπολινο με χερουλακι για να πιανεται. Της αρεσε , βαζουμε και τραγουδια και χοροπηδαει.Και μια κουζινουλα θα ηταν ωραια ιδεα αν της αρεσει να μαγειρευει

Ψάχνω για τραμπολίνο κι εγώ! 28 μηνών είναι η κορούλα μου, σου φαίνεται ασφαλές αυτό με το χερουλάκι; Μήπως έχεις άποψη για το άλλο με το δίχτυ;;

Η κουζίνα είναι όντως ωραία ιδέα και αρέσει στα κοριτσάκια. Εγώ αν είχα (ή αν κάνω) κόρη θα έπαιρνα μία από αυτές τις σκηνές που επίσης τους αρέσουν πολύ για παιχνίδι.

Καλά ψώνια!

Παιδιά εμείς πήραμε σκηνή και είναι "το σπίτι της". Πραγματικά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δώρο που έχει πάρει. Μας προσκαλεί μέσα για καφέ, γενικά κάνει ότι κάνουμε κι εμείς με το σπίτι μας. Μαζεύει μέσα δε και "κρύβει" τα αγαπημένα της παιχνίδια!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...