Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

17 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ

eleniroun

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω καιρό να γράψω στο forum. Θα ήθελα τισ απόψεις σας για ένα "πρόβλημα" που αντιμετωπίζω με την 17 μηνών κόρη μου. Καταρχάς να πω πως είμαι έγκυος στο δεύτερο μωρό μου και είμαι στον 7ο μήνα. Δεν δουλεύω απο το καλοκαίρι που η μικρή ηταν 12 μηνών, που σημαίνει πως είμαστε συνέχεια μαζί. Έχει απο το φθινόπωρο που δεν θέλει κανένα άλλο για να κοιμηθεί και κανένα άλλο για να πιει το γάλα της. αταο πρωί που ξυπνάει της δίνω το γάλα και το πίνει μόνη της και εγώ κάνω διάφορες δουλειές. Το βράδυ που είναι και ο πατέρας της εδώ της δίνω το γάλα στο σαλόνι να το πιει και αν φύγω αρχίζει και φωνάζει και δεν το πίνει αν δεν παω. Το βράδυ δε δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί με κανέναν άλλο εκτός απο εμένα. Δεν κοιμάται στην κούνια της εδώ και πολύ καιρό. Κοιμάται σε ημίδιπλο κρεβάτι και θέλει να κοιμάμαι δίπλα της. Επίσης για να κοιμηθεί θέλει να μου πιάνει το αφτί. Το έβλεπε απο μικρή απο εμένα το έχω απο τότε που γεννήθηκα, έπιανα το αφτί μου για να κοιμηθώ ή κατά τη διάρκεια της ημέρας και θέλει να το πιάνει και εκείνη. Αλλά το δικό μου!!!! Προσπαθώ να της το κόψω αλλά κάποιες φορές νευριάζει και κλαίει. Αφήστε που ξυπνάει πάνω απο 3 φορές τη νύχτα. Κοιμάται κατά της 10:30 με 11 το βράδυ και ξυπνάει κατά τις 10 το πρωί. Αλλά στο ενδιάμεσο θα ξυπνήσει άπειρες φορές και θα με φωνάξει. Και μη τυχόν και μπει κανένας άλλος στο δωμάτιο εκτός απο εμένα, θα γίνει χαμός. Θα νομίζουν πως τη σφάζουμε!!!! Αφού τις περισσότερες φορές καταλήγω να κοιμάμαι μαζί της!!!! Αντιμετωπίζει καμία άλλη παρόμοιο πρόβλημα??? Είναι λογικό σε αυτή την ηλικία να είναι τόσο κολλημένη με εμένα???? Σημειωτέον πως οταν πάει να κοιμηθεί στους γονείς μου θέλει μόνο τον πατέρα μου και φυσικά κοιμάται μαζί του!!! Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!!!! Μια απελπισμένη μαμά!!!!!!

Διαφημίσεις

καταρχας να σου ζησει και με το καλο και το δευτερο μωρακι σου!να σου πω οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο σε αυτην την ηλικια να το κανει αυτο!δεν νομιζω να υπαρχει μαμα που να μην το εχει αντιμετωπισει!το θεμα ειναι οπως αμα διαβασεις και σε αλλες ενοτητες ποσο διατεθιμενη εισαι να το συνεχισεις και καταρχας ποσο υπομονη και αντοχη θα εχεις δεδομενου οτι σε δυο μηνακια ερχετε και το νεογγενητο!! να ξερεις ομως οτι δεν κοβετε απο την μια στιγμη στη αλλη!αν καταληξεις να μην κοιμασαι καθολου τα βραδια και απο την αποψη του μεγαλου και απο την αποψη του νεοογεννητου τοτε βραστα! φανταζομαι το μωρακι θα κοιμαται μαζι σου σε μια μικρη καλαθουνα 'η και σε ενα κρεβατακι διπλα σου στην αρχη!πολυ πιθανον απο την στιγμη που θα εχεις το νεογγενητο μαζι σου δεν υπαρχει περιπτωση να μην θελει και το μεγαλο σου να συνεχισει να ειναι μαζι σου! δεν μπορω να σου πω να κανεις μια συζητηση μαζι του γιατι ειναι μικρο ακομα και δεν θα καταλαβει τι του λες!εγω αν ειμουνα στην θεση σου καθοτι εγω εχω ενα παιδακι μονο (ακομα) θα εφτιαχνα μια φορμουλα με λιγη βοηθεια και απο τον αντρα σου αλλα μαλλον οσο αφορα το μωρο αν μπορει να τα καταφερει (οτι μπορει μην τρελενεσαι και αν μπορει ο ανθρωπος).δηλαδη του τυπου να κοιμηζεις εσυ το μεγαλο σου κανονικα οπως εχει και ενδιαμεσα τα βραδια που θα ξυπναει και το μωρο να βοηθαει ο αντρα σου....και σου το λεω αυτο για τον εξης και μονο λογο!για να μην νομισει σε καμια περιπτωση το μεγαλο σου οτι το παραγκωνιζεις για χαρη του επερχομενου μωρου σου!θελει λεπτο χειρισμο!εγω καθοτι εχω ενα παιδακι οταν ηταν στην ηλικια των 15 μηνων ακριβως αποφασισα να την αφησω στην κουνια της (γιατι κοιμοτανε μονο με κουνημα στο καροτσι και μην τολμουσα να φυγω εγω εννοειτε απο διπλα της)πηγαινα ομως συχνα και την καθησυχαζα του στυλ ειναι βραδυ μωρο μου κανουμε νανι-καλυνηχτα-σαγαπω κτλ....εκλαιγε γοερα(και εγω απο μεσα μου δεν ενιωθα καθολου ανετα)το σκηνικο κρατησε 4 μερες και μετα εμαθε να κοιματε μονη της!σαφεστατα ακομα και τωρα που ειναι 3 χρονων μπορει και να ξυπνησει λογω ονειρου κτλ!και ειμαι εκει μαζι της μεχρι να ξανακοιμηθει...αν υπαρχει καμια αλλη μανουλα που να το εχει περασει αυτο εχοντας αυτη τη διαφορα ηλικιας αναμεσα στα δυο παιδακια της ας σου πει μηπως γινετε και τιποτα αλλο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...