Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσύνη χωρίς πόνους περιόδου, γίνεται;;

Recommended Posts

Κατά καιρούς έχουμε δει θέματα για την αρχή της κύησης και τους πόνους περιόδου και όπως έχουμε βιώσει ή διαβάσει ξέρουμε ότι είναι φυσιολογικό.

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν κάποια ήταν στην αρχή της κύησης και δεν είχε πόνους περιόδου... Και αν ναι, εξελίχθηκαν όλα φυσιολογικά;

Περίμενα χθες περίοδο με σταθερό κύκλο 27 ημερών, δηλαδή 2 μέρες καθυστέρηση και το μόνο που έχω είναι μια ενόχληση δεξιά που την έχω από τις γόνιμες μέρες. Πέφτει και το άτιμο το τριήμερο και δεν μπορώ να κάνω χοριακή.

8noIp2.pngjOU4p3.png

Διαφημίσεις

Κατά καιρούς έχουμε δει θέματα για την αρχή της κύησης και τους πόνους περιόδου και όπως έχουμε βιώσει ή διαβάσει ξέρουμε ότι είναι φυσιολογικό.

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν κάποια ήταν στην αρχή της κύησης και δεν είχε πόνους περιόδου... Και αν ναι, εξελίχθηκαν όλα φυσιολογικά;

Περίμενα χθες περίοδο με σταθερό κύκλο 27 ημερών, δηλαδή 2 μέρες καθυστέρηση και το μόνο που έχω είναι μια ενόχληση δεξιά που την έχω από τις γόνιμες μέρες. Πέφτει και το άτιμο το τριήμερο και δεν μπορώ να κάνω χοριακή.

Aυτή η ενόχληση δεξιά ήταν η αιτία για να καταλάβω ότι είμαι έγκυος πολύ πριν την καθυστέρηση. Όσον αφορά τους πόνους περιόδου που λες, εγώ τους απέκτησα κατά τη 7 μέρα καθυστέρησης και μου κράτησαν συντροφιά περίπου όλο το πρώτο τρίμηνο. Πριν την καθυστέρηση δεν είχα κάποια ενόχληση. Τώρα βρίσκομαι στον 5ο μήνα κύησης και όλα κυλούν υπέροχα.Εύχομαι το αποτέλεσμα της χοριακής να δείξει αυτό που επιθυμείς!!!

• 4 months later...

Αφού πέρασε λίγο ο καιρός, είπα να ενημερώσω το θέμα που είχα ανοίξει.

Διάβασα σε ξένα κυρίως φόρουμ ότι μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη χωρίς πόνους περιόδου και τελικά το διαπίστωσα και μόνη μου! ;) Πολυυύ αργότερα είχα για κανα 2 μέρες πολύ ελαφριούς πόνους περιόδου και τσουπ πετάχτηκε και η κοιλίτσα λιγο παραπάνω! Ισχύει αυτό που λένε ότι καθε εγκυμοσύνη ακόμη και στην ίδια γυναίκα μπορεί να είναι διαφορετικη!

8noIp2.pngjOU4p3.png

Αφού πέρασε λίγο ο καιρός, είπα να ενημερώσω το θέμα που είχα ανοίξει.

Διάβασα σε ξένα κυρίως φόρουμ ότι μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη χωρίς πόνους περιόδου και τελικά το διαπίστωσα και μόνη μου! ;) Πολυυύ αργότερα είχα για κανα 2 μέρες πολύ ελαφριούς πόνους περιόδου και τσουπ πετάχτηκε και η κοιλίτσα λιγο παραπάνω! Ισχύει αυτό που λένε ότι καθε εγκυμοσύνη ακόμη και στην ίδια γυναίκα μπορεί να είναι διαφορετικη!

ναι ετσι ειναι και γω δεν ειχα πονους περιοδου παρα μονο οταν επαθα την αποκολληση που ενταξει οχι οτι σφαδαζα και τοτε απλα ειχα κατι πονακια που θυμιζαν περιοδο στην μεση και μπροστα. Μετα ομως δεν ειχα καθολου πονους μεχρι που απεβαλα δυστυχως στο τελος του 5ου μηνα (πιθανοτατα λογω της αμνιοπαρακεντησης που ειχα κανει 5 μερες πριν...).

eHHwp3.png

και εγω τις πρωτες μερες της καθυστερησης δεν ειχα πονους περιοδου.αυτα τα πονακια μου ηρθαν λιγο αργοτερα που ηξερα πλεον οτι ειμαι εγγυος.βεβαια ειχε πρηστει αρκετα το στηθος μου.πολλες γυναικες δεν εχουν κανενα αλλο συπτωμα περαν της καθυστερησης

Διαφημίσεις

Καλημερα σας...Εγω παντως την 2η μερα που ειχα καθυστερηση και που εκανα και το τεστ ειχα πονακια περιοδου και συνεχιζουν που και που,ειμαι στην 6η εβδομαδα και φυσικα στο στηθος μου εχει γινει μπαλονι...Αλλες κοπελες μου εχουν πει οτι απολυτως φυσιολογικοι οι πονοι κατω χαμηλα ειναι που μεγαλωνει η μητρα....Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες 9 υπεροχους μηνες και ενα υγιεστατο νινακι..!!! :D:D:D:D

dwTUp3.png

wmFfp3.png

Κορίτσια στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα πόνους περιόδου και γενικά δεν είχα συμπτώματα, πέραν του ότι είχε πρηστεί το στήθος μου. Γενικά είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Τώρα στη δεύτερη, από την αρχή έχω πονάκια περιόδου και η γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και οφείλεται στο ότι μεγαλώνει η μήτρα. Το πόσο θα κρατήσουν θα δείξει, νομίζω όμως ότι έχουν ελαττωθεί σε συχνότητα ήδη (διανύω τη 10η εβδ). Τελικά είναι αλήθεια ότι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία