Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάρος εμβρυου στην β επιπέδου

Recommended Posts

Θα ήθελα να με ενημερώσετε για το βάρος που είχαν τα μωράκια σας στην Β' Επιπέδου, δηλ. κοντά στην 22η εβδομάδα. Ρωτάω, γιατί έχω θρομβοφιλία και απο ότι ξέρω πολλά παιδάκια είναι ελλειποβαρή λόγω της πάθησης της μαμάς τους. Φυσικά κάνω αγωγή με ηπαρίνη, και ο ιατρός με έχει ενημερώσει οτι το μωρό μέχρι στιγμής μεγαλώνει πολύ καλά. Ο μπέμπης μου ήταν 530 γραμ στην εξέταση αυτή. Ευχαριστώ πολύ!!! :wink:

Διαφημίσεις

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μια χαρα ειναι το μικρο σου , στον Κωνσταντινο ημονα 22w και 5d και ο μικρος ητανε περιπου 450 γραμμαρια η λιγοτερο καπου εκει παντως .

Εμας η μαιμουδιτσα μας 21 εβδ. +5 ημ. ήταν 418 γραμ.

και 25 εβδ. + 5 ημ. ήταν 798 γραμ.

Ειμαστε στη μεση των φυσιολογικων τιμων, αλλα οι γιατροι μας λενε πως αφου μεγαλωνουμε σταθερα και δεν φευγουμε απο τα ορια ειμαστε μια χαρα.....

(εχουμε μονηρη ομφαλικη αρτηρια και υπαρχει κινδυνος να σταματησει καποια στιγμη η ενδομητρια αναπτυξη της μικρης μας..... :roll: γι' αυτο μετριομαστε συχνα πυκνα :wink: )

Fagm.jpg

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας και από μένα!

Είμαι καινούργια στην παρέα....και αν και σας παρακολουθώ από όταν έμεινα έγκυος (είμαι στην 17η εβδομάδα)...τώρα κατάφερα να συμμετέχω....Ήθελα να ρωτήσω..αν φυσικά θυμάται κάποια κοπέλα..την προηγούμενη βδομάδα που έκανα τον τελευταίο υπέρυχο ο γιατρός το έβγαλε 160γρ..(ήμουν 16 + 4)..Είναι λογική η τιμή;γιατί νομίζω ότι είναι πολύ μικρό...

.png

Κορίτσια γεια σας και από μένα!

Είμαι καινούργια στην παρέα....και αν και σας παρακολουθώ από όταν έμεινα έγκυος (είμαι στην 17η εβδομάδα)...τώρα κατάφερα να συμμετέχω....Ήθελα να ρωτήσω..αν φυσικά θυμάται κάποια κοπέλα..την προηγούμενη βδομάδα που έκανα τον τελευταίο υπέρυχο ο γιατρός το έβγαλε 160γρ..(ήμουν 16 + 4)..Είναι λογική η τιμή;γιατί νομίζω ότι είναι πολύ μικρό...

Είναι φυσιολογικότατο. Να υπολογίζεις ότι θα παίρνει περίπου 50γρ την εβδομάδα για τον επόμενο 1.5 μήνα

Το μωρό μου στις 19+5 ήταν 640γρ....

an1cCvIoSf-1220MjcyYmR8NTYyNTg3OGRhfHRvIG1vcm8gbW91IGVyeGV0YWkgc2U.gif

Είσαι σίγουρη?? εμένα χτες, δηλαδή στις 18+3 ήταν 260γρ και ο γιατρός το χαρακτήρισε μια χαρά για την εβδομάδα του

Εμενα ο μπεμπης μου στην β επιπεδου ηταν 605γρ και μας ειπε ο γιατρος και με βαση το υψος του οτι ειναι ανεπτυγμενος γιατι εγω ημουν στην 21εβδ και 6 μερες και ο μπεμπης 23....ποσο θα μου βγει αραγε?

Το μωρό μου στις 19+5 ήταν 640γρ....

Είσαι σίγουρη?? εμένα χτες, δηλαδή στις 18+3 ήταν 260γρ και ο γιατρός το χαρακτήρισε μια χαρά για την εβδομάδα του

Ναι αλήθεια λέω!!!

Καθώς ερχόταν με τις εξετάσεις στο χέρι μας λέει:Big,big baby...

Το doppler μας το έδειξε 2 βδομάδων μεγαλύτερο...

Τι να πω περιμένω να δω πόσα κιλά θα βγεί :?:?:?