Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟΣ-ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΆ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

σήμερα έκλεισα την 6η εβδομαδα και απο σήμερα το πρωί νιωθω στη κοιλιά προς την δεξιά μεριά της όχι στο ύψος του κόκκαλου της λεκάνης αλλα πιο μέσα στην κοιλιά) πόνο έντονο, όπως όταν εχουμε τυμπανισμό, και τα αέρια είναι ακόμα ψηλά στο έντερο και ταλαιπωρούν χωρις να μπορουν να φύγουν.

να είναι αυτό...ή κάτι άλλο?? έχω αρχίσει και ανησυχώ γιατι δεν έχω φάει και κάτι για να με πειράξει...τον πρώτο υπέρηχο θα τον κάνω το Σάββατο, να δουμε τι γίνεται, αλλά το μυαλό μου δεν θα ηρεμήσει μέχρι τότε....έχει συμβει σε κάποια κοπέλλα στην αρχη της εγκυμοσύνης??

ενω στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες μου είχα σχετικά γρήγορα συμπτώματα αναγουυυλες , φουσκώωωματα υπέφερα, τώρα δεν έχω ακόμα τίποτε απο αυτα παρα μόνο τυμπανισμό...είναι νωρίς και να περιμένω και απο την άλλη εβδομάδα κιάλλα συμπτώματα ή αν δεν έρθουν τώρα, απλά δεν θα έχω τίποτε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

σήμερα έκλεισα την 6η εβδομαδα και απο σήμερα το πρωί νιωθω στη κοιλιά προς την δεξιά μεριά της όχι στο ύψος του κόκκαλου της λεκάνης αλλα πιο μέσα στην κοιλιά) πόνο έντονο, όπως όταν εχουμε τυμπανισμό, και τα αέρια είναι ακόμα ψηλά στο έντερο και ταλαιπωρούν χωρις να μπορουν να φύγουν.

να είναι αυτό...ή κάτι άλλο?? έχω αρχίσει και ανησυχώ γιατι δεν έχω φάει και κάτι για να με πειράξει...τον πρώτο υπέρηχο θα τον κάνω το Σάββατο, να δουμε τι γίνεται, αλλά το μυαλό μου δεν θα ηρεμήσει μέχρι τότε....έχει συμβει σε κάποια κοπέλλα στην αρχη της εγκυμοσύνης??

ενω στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες μου είχα σχετικά γρήγορα συμπτώματα αναγουυυλες , φουσκώωωματα υπέφερα, τώρα δεν έχω ακόμα τίποτε απο αυτα παρα μόνο τυμπανισμό...είναι νωρίς και να περιμένω και απο την άλλη εβδομάδα κιάλλα συμπτώματα ή αν δεν έρθουν τώρα, απλά δεν θα έχω τίποτε?

ntinti μου συγχαρητηρια!!!!!

χαρηκαα πολυ οταν διαβασα το ποστ!!!ευχομαι καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη....

οσο για αυτο που ρωτας μηπως ειναι τα εντερα ,,πας συχνα τουαλετα???εγω ενω πηγαινα τουαλετα παθαινα κολιτιδες απο ανχος στην πρωτη εγκυμοσυνη....

ntinti μου συγχαρητηρια!!!!!

χαρηκαα πολυ οταν διαβασα το ποστ!!!ευχομαι καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη....

οσο για αυτο που ρωτας μηπως ειναι τα εντερα ,,πας συχνα τουαλετα???εγω ενω πηγαινα τουαλετα παθαινα κολιτιδες απο ανχος στην πρωτη εγκυμοσυνη....

χαχα ναι είδες?? στον τρίτο μήνα προσπαθειών ήρθε. μια χαρά.

ευχαριστώ! όχι παιδια το έντερο ήταν με ταλαιπωρεί στην τριτη εγκυμοσύνη.

Και ακόμα βέβαια δεν έχω συμπτώματα έντονα άλλα και αναρωτιέμαι...αφου δεν έχω στην 6η εβδομάδα, ίσως και να ην εμφανιστουν καθόλου ή παίζει να εμφανιστουν τίποτε στην 8η ας πουμε??

χαχα ναι είδες?? στον τρίτο μήνα προσπαθειών ήρθε. μια χαρά.

ευχαριστώ! όχι παιδια το έντερο ήταν με ταλαιπωρεί στην τριτη εγκυμοσύνη.

Και ακόμα βέβαια δεν έχω συμπτώματα έντονα άλλα και αναρωτιέμαι...αφου δεν έχω στην 6η εβδομάδα, ίσως και να ην εμφανιστουν καθόλου ή παίζει να εμφανιστουν τίποτε στην 8η ας πουμε??

ντιντι μου εγω μεχρι την 9 ειχα τρομερο πρηξιμο στην κοιλια και μονο .. μετα εφυγε αυτο καιι ηρθαν οι εμετοι και οι αναγουλες που με ταλαιπορουν ακομα και σημερα στην 16 εβδομαδα... καθε εγκυμοσυνη εχει τα δικα της ,δεν βγαζεις ακρη... αλλα πολυ πρηξιμο να φανταστεις ειχα μεγαλυτερη κοιλια 5 εβδομαδων απ οτι τωρα. :lol: χαχαχαχχ

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

κοπελια εγω ειμαι στην 7η εβδομαδα και εχω ακριβως το ιδιο θεμα πονους και τρομερο τυμπανισμο πριζεται η κοιλια μου σαν να ειμαι ετοιμογενη!!! νιωθω οτι εχω αερα μεσα στην κοιλια και δεν μπορει να βγει ταλαιπορουμαι λιγο με το θεμα της τουλετας αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω ειναι ενα συμπτωμα και αυτο πιεζονται τα εντερα .. οποτε μην ανυσηχεις δεν θα ειναι τιποτα..ουτε αναγουλες εχω προς το παρον μονο πρηξιμο και πονακια ..καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Λοιπόν παιδια εγώ τώρα είμαι 9+2 και είναι η πιο ανωδινη εγκυμοσύνη απο όλες. Τουλάχιστον μέχρι τωρα...ενω στις άλλες υπέφερα απο την αρχή ,τώρα εκτός απο μια οξεία γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπωρεί εδώ και 3 μέρες, απο θέμα εγκυμοσύνης δεν έχω ούτε ιδιαίτερες αναγούλες, ούτε και τόσα φουσκώματα,γενικά μπορώ να φάω σχεδόν τα πάντα, οκ μου βρωμάνε πολλά πράγματα δεν λέω, αλλά πρέπει να τρωώ μικρά γεύματα γιατι μετα απο ένα κανονικό πιάτο φαγητου νιώθω βαρυστομαχιασμένη σαν να κατάπια γάιδαρο. Και τα συμπτώματα σε αυτή την εγκυμοσύνη και δεν είναι έντονα και έρχονται και φεύγουν. δεν τα έχω μονιμα.το μονο που με ταλαιπωρεί είναι η δυσκιλιότητα....πω ω πωω...δεν το είχα τοσο νωρίς ποτε αυτό...τώρα με έχει τρελάνει...

αλλά η γαστρεντερίτιδα....έδωσε ρέστα!!!τι να λεμε τώρα....εχασα 2κιλά...