Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι πιθανοτητες εχω?

Recommended Posts

Κοριτσια οπως βλεπετε ειμαι στην 40η εβδμαδα, πριν 2 εβδομαδες ειχα παει στον γιατρο και μου ειχε πει οτι το μωρο δεν εχει κατεβει, ειναι ψηλα. Οποτε μου εδωσε ραντεβου για χθες να με ξαναδει στο νοσοκομειο και μετα θα με αφηνε 1-2 μερες παραπανω. Πηγα λοιπον χθες, με εξετασε και μου ειπε οτι το μωρο εξακολουθει να ειναι ψηλα :(

Αυτην την φορα μου ειπε να περιμενουμε μεχρι την αλλη Τριτη κι αν δεν γινει κατι την Τεταρτη παω με τεχνητους. Δεν το περιμενα με τιποτα, αφηστε που πιστευα οτι θα εχει κατεβει μεσα σ'αυτες τις 2 εβδομαδες.

Εχω ομως μια απορια που δεν προλαβα να τον ρωτησω, υπαρχει οντως πιθανοτητα να κατεβει το μωρο μεχρι την αλλη εβδομαδα? Εγω για να πω την αληθεια δεν το πιστευω πια, εχω απογοητευτει... Απλα λεω μηπως υπαρχουν ακομα ελπιδες :roll:

Επισης φοβαμαι και δεν θελω να παω με καισαρικη αλλα δεν ξερω τι γινεται στην περιπτωση που δεν εχει κατεβει το μωρο, με τους τεχνητους μετα κατεβαινει τελικα?

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

Sylvien μου,δε σου συνεστησε να περπατας ο γιατρος σου,για να κατεβει το παιδι? Απ' ο,τι εχω ακουσει,αλλα και απο τη δικη μου περιπτωση,το περπατημα βοηθαει αρκετα,εκτος βεβαια αν υπαρχουν λογοι που δεν το επιτρεπουν.Εμενα οταν η μικρη ηταν ισχιακη,η μαια κι ο γιατρος μου ειχαν πει να μην περπαταω γιατι αν εσπαγαν τα νερα ξαφνικα,θα επρεπε να τρεχουμε για επειγουσα καισαρικη με ενα μωρο ισχιακο.Οταν Δοξα το Θεο γυρισε σε κεφαλικη προβολη,μου ειπε η μαια μου να περπαταω οσο μπορω,και 2 και 3 ωρες τη μερα.Τελικα δεν κατεβηκε και πολυ αλλα καπως βοηθηθηκα,μπηκα με προκληση,παρεμενε για αρκετες ωρες ψηλα,αλλα χαρη στην απιστευτη μαια μου και τους χειρισμους που μου εκανε,καταφεραμε να γεννησω φυσιολογικα.

Ρωτα καλη μου το γιατρο σου αυτο για το περπατημα,ξερω πολλες που τις βοηθησε και γενικα γνωριζω οτι το συστηνουν οι γιατροι.

xa, mou 8ymizeis emena ston gio mou... mou'xan pei 3 diaforetikes pht! 15/01, 25/01 kai mexri telos genarh. ase pou se ka8e yperhxo eixa diaforetikh pht. mono s'enan petyxan thn hmeromhnia telika! eixa gyrisei OLH th veikou sto galatsi me ta podia -olh omws!- ametrhtes fores! telika phga me rantebou 01/02 opou kai gennhsa me texnhtous. eytyxws den arghsa kai den kaname kaisarikh... alla hmoun 1 mhna sthn a8hna na perimenw to mwro... apo arxes genarh eixa anebei! tou arese mallon h koilitsa!

me and my men...

sylvienn78 το περπάτημα είναι για να μην κάνεις φλεβίτιδα και γενικά για να μην έχεις πρόβλημα με τα άκρα σου αργότερα έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου εμένα ο οποίος είναι μεγάλος στην ηλικία. Τελικά αφού είχα ξεπατώσει τον άντρα μου στο περπάτημα η κόρη μου στην τελευταία εβδομάδα συνέχισε να είναι ψηλά οπότε γέννησα με καισαρική γιατί δεν χώραγε η μικρή να περάσει (γεννήθηκε 4 κιλά) μετά από 22 ώρες με πόνους !!!!

Μετά από 20 ώρες με φυσικούς πόνους ένιωθα να με κλωτσάει κάτω από το στέρνο. Συνέχισε να περπατάς καλό θα σου κάνει αλλά μην περιμένεις θαύματα.

Κουράγιο και υπομονή έχε εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και κυρίως στον ευατό σου και όλα θα πάνε καλά.

Σου εύχομαι με το καλό να έρθει το παιδάκι σου και να είναι γερό.

a40Vp3.pngGchMp2.png

Τα ιδια κι εγω.......δεν κατεβαινε με τιποτα κι ας ειχα ξεπατωθει στο περπατημα.........εκ των υστερων μου ειπαν οτι βοηθα να κατεβει το μωρο η μεγαλη μπαλα (οπως πιλατες)...δλδ αν κανεις αναπηδησεις καθισμενη πανω της.........δεν ξερω αν ισχυει παντως πηρα μια μπαλα για την επομενη φορα!!! :lol:

Τελικα μπηκα με προκληση την 41η βδομαδα.........ο τοκετος κρατησε πολυ λιγο, ειχα γρηγορη διαστολη...παρολο που ηταν 4 κιλα γεννησα φυσιολογικα..........θυμαμαι μονο τον νοσοκομο να χτυπαει με τον αγκωνα του την κοιλια μου για να ωθησει το παιδι να βγει.......αρνιοταν πεισματικα να βγει ο τεμπελχανουλης μου!!! :lol:

Ημουν πολυ χαλια δυο μερες απο τα χτυπηματα....δεν μπορουσα να ανασανω ουτε να σταθω ορθια χωρις βοηθεια...... :?

Μην αγχωνεσαι......ειτε κατεβει μονο (που γινεται κι αυτο) ειτε κανεις τεχνητους θα γεννησεις μια χαρα........κι εγω ειχα σκασει απο τη στενοχωρια, δεν ηθελα προκληση με τιποτα (αλλοιωθηκε και ο ωροσκοπος μας χαχα) αλλα το γεγονος οτι γεννησα σε 2 μισι ωρες και δεν εσπασα τα νερα στα ξεκουδουνα σε ασχετη (και πιθανον αβολη στιγμη) δε με χαλασε καθολου...... :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

περπάτημα

σεξ με εκσπερμάτωση στον κόλπο (για να μαλακώσει ο τράχηλος...διαβασα οτι προκαλεί συσπάσεις...το πολύ σεξ προφανώς)

γενική καθαριότητα

τρίψιμο πατωμάτων

πλυσιμο χαλιών

μπουσούλημα στα 4

....κανε οτι θες να πάθεις τίποτα αποκλείεται...μονο να γεννήσεις μπορείς :)

Εμένα μια μαία μου είπε ότι ακόμα πιο αποτελεσματικό από το περπάτημα είναι να κάθεσαι οκλαδόν, όσο μπορείς βέβαια. Βοηθάει λέει να κατέβει.

Το μπουσουλημα Yogini εμενα μου το ειχε συστησει η μαια μου οσο η μπεμπα ηταν ισχιακη.Αυτο για το οκλαδον το εχω ακουσει κι εγω,για το τιναγμα των χαλιων ομως και γενικα τις πολλες και βαριες δουλειες δε θα το συστηνα με τιποτα.Υπαρχει κινδυνος για τον πλακουντα βρε κοριτσια,δεν κανει να σηκωσει χαλια η κοπελα.

Το μπουσουλημα Yogini εμενα μου το ειχε συστησει η μαια μου οσο η μπεμπα ηταν ισχιακη.Αυτο για το οκλαδον το εχω ακουσει κι εγω,για το τιναγμα των χαλιων ομως και γενικα τις πολλες και βαριες δουλειες δε θα το συστηνα με τιποτα.Υπαρχει κινδυνος για τον πλακουντα βρε κοριτσια,δεν κανει να σηκωσει χαλια η κοπελα.

Δεν ξέρω αυτό με τα χαλία μου το είπε η γυναικολόγος μου οταν της ειπα οτι κάνω γιόγκα....μου λέει "βρε πια γιόγκα; πλύνε κανα χαλί καλύτερα να βρεις και το σπίτι καθαρό μετα τη γέννα"

Προσωπικά θα προτιμήσω τη γίογκα :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ γέννησα 40 w 5d...Το ίδιο απόγευμα είχα πάει στο γιατρό μου και το μωρό ήταν ακόμα ψηλά..Το βράδυ που έφτασα στο μαιευτήριο με διαστολή 6 εξακολουθούσε να είναι ψηλά..Οπως καταλαβαίνεις στη δική μου περίπτωση το μωρό κατέβηκε τελευταία στιγμή..Με το καλό σου εύχομαι και με έναν πόνο!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Ο γιατρος απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχε πει οτι το περπατημα δεν κανει τιποτα, τωρα αν ισχυει η οχι δεν ξερω, και σεξ μεχρι τον 7ο μηνα μετα απαγορευεται. Αφηστε που με τον πονο που εχω ετσι οπως με πιεζει η μπεμπα κατω δεν μπορω να κουνηθω :roll:

Αχ μακαρι να κατεβει εστω και τελευταια στιγμη γιατι εχω πολυ αγχος. Δεν το περιμενα και τωρα εχω φοβηθει για το τι θα συμβει εκεινη την μερα κι αν θα πανε ολα καλα. Νομιζα οτι αφου εχει γυρισει απο νωρις θα ειμαι οκ, δεν ηξερα οτι πρεπει να κατεβει κιολας :oops:

Η πολλη αυτοπεποιθηση με εφαγε :(

sissy82 μου ευχαριστω, μου δινεις ελπιδες! :D

binvp2.png ZVLBp2.png