Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ένατη εβδομάδα κυησης χωρίς κανένα σύμπτωμα!

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες,καλή Ανάσταση!Σκέφτηκα να ζητήσω τα φώτα σας γιατί κοντεύω να σκάσω!Συμφωνα με τα έξι :oops: τεστ εγκυμοσύνης που έχω κάνει,είμαι έγκυος στην ένατη εβδομάδα.Επειδή όμως μένω στο εξωτερικό,θα κάνω τον πρώτο μου υπέρηχο σε ένα μήνα!(έτσι τό'χουν εδώ)Και σαν να μη φτάνει αυτό,δεν έχω κανένα μα κανένα σύμπτωμα,μια αναγούλα,έναν έμετο,κάτι να χαρώ κι εγω βρε παιδί μου!Εχει συμβεί σε καμμιά σας αυτό;Να μην νιώθετε τίποτα ιδιαίτερο στους πρώτους μήνες;Μήπως είναι κακό σημάδι ή κατι τέτοιο;:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες,καλή Ανάσταση!Σκέφτηκα να ζητήσω τα φώτα σας γιατί κοντεύω να σκάσω!Συμφωνα με τα έξι :oops: τεστ εγκυμοσύνης που έχω κάνει,είμαι έγκυος στην ένατη εβδομάδα.Επειδή όμως μένω στο εξωτερικό,θα κάνω τον πρώτο μου υπέρηχο σε ένα μήνα!(έτσι τό'χουν εδώ)Και σαν να μη φτάνει αυτό,δεν έχω κανένα μα κανένα σύμπτωμα,μια αναγούλα,έναν έμετο,κάτι να χαρώ κι εγω βρε παιδί μου!Εχει συμβεί σε καμμιά σας αυτό;Να μην νιώθετε τίποτα ιδιαίτερο στους πρώτους μήνες;Μήπως είναι κακό σημάδι ή κατι τέτοιο;:confused:

Σε εναν μηνααααααα????? μα καλα τρελοι ειναι εκει???? δλδ θα κανεις τον πρωτο υπερηχο περιπου στην αυχενικη????? μα αυτο ειναι πρωτακουστο.....σε ποια χωραμενεις????

Μην ανησυχεις...ετσι ημουν και εγω...χωρις κανενα συμπτωμα,ουτε ζαλη, ουτε αναγουλα,ουτε εμετο τιποτα.....ειναι στιν οργανισμο αυτο....δεν σημαινει οτι επειδη δεν εχεις συμπτωματα πως δεν οαει καλα η εγκυμοσυνη....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

και μενα , αργα μου φαινεται για πρωτο υπερηχο...αλλα τι να πω.....διαφορετικά συστήματα.

Μην ανησυχείς όμως ....γιατι πρέπει οπωσδήποτε να εχεις αναγούλες κ εμετούς ?

κι εγω ,αν δεν άρχιζε να κλωτσάει .....θα αναρωτιόμουν........

Ποτέ,δεν ειχα αναγούλες,τίποτα απολύτως.!!να χαιρεσαι που δεν εχεις !!!

οταν δεν παει κατι καλα ,ειναι αλλα τα συμπτωματα,πιο σοβαρα

Μια χαρα παει η εγκυμοσυνη σου και χωρίς αναγούλες....

Με το καλό το μωράκι σου !!!!!

6da11a174c.png

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!! 7-4-2011

Διαφημίσεις

Να φανταστεις οτι επειδη ημουν πολυ καλα και δεν ενιωθα καθολου εγκυος πηγα στον γιατρο.....και του λεω...γεια σας γιατρε, ηρθα γιατι δεν ειμαι καλα...μου λεει εκεινος τι εχεις???? και του απανταω....δεν εχω τιποτα και γιαυτο ανησυχω...ειμαι καλα, δεν εχω καμια ενοχληση και μου κανει αισθηση!!!!! Ε μετα δεν αντεξε μου τα εψαλε κανονικα ο ανθρωπος!!!! Σου λεει αυτη τρελη ειναι!!!! Και στο τελος μου λεει δεν σημαινει οτι ολες οι εγκυες εχουν και τα γνωστα κακα...αναγουλες και τετοια...και ειχε δικιο....σε ολη μου την εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε μια φορα εμετο, δεν ζαλιστηκα καθολου....δεν με πειραξε καμια μυρωδια....δεν ζητησα κανενα φαγητο περιεργο να φαω....και γενικα ημουν κανονικα σε ολα...μονο οταν πηγαινα για υπερηχο καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος μεχρι που αρχισε να με κλωτσαει το μωρο και τοτε ελεγα...αχ ναι ειμαι εγκυος!!!!!! Εχω μωρακι!!!!! Φαντασου μουρλα!!!!!!

Ηρεμησε και οπως λες και εσυ υπομονη εφοσον δεν εχεις ποιο αμεση λυση...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Να φανταστεις οτι επειδη ημουν πολυ καλα και δεν ενιωθα καθολου εγκυος πηγα στον γιατρο.....και του λεω...γεια σας γιατρε, ηρθα γιατι δεν ειμαι καλα...μου λεει εκεινος τι εχεις???? και του απανταω....δεν εχω τιποτα και γιαυτο ανησυχω...ειμαι καλα, δεν εχω καμια ενοχληση και μου κανει αισθηση!!!!! Ε μετα δεν αντεξε μου τα εψαλε κανονικα ο ανθρωπος!!!! Σου λεει αυτη τρελη ειναι!!!! Και στο τελος μου λεει δεν σημαινει οτι ολες οι εγκυες εχουν και τα γνωστα κακα...αναγουλες και τετοια...και ειχε δικιο....σε ολη μου την εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε μια φορα εμετο, δεν ζαλιστηκα καθολου....δεν με πειραξε καμια μυρωδια....δεν ζητησα κανενα φαγητο περιεργο να φαω....και γενικα ημουν κανονικα σε ολα...μονο οταν πηγαινα για υπερηχο καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος μεχρι που αρχισε να με κλωτσαει το μωρο και τοτε ελεγα...αχ ναι ειμαι εγκυος!!!!!! Εχω μωρακι!!!!! Φαντασου μουρλα!!!!!!

Ηρεμησε και οπως λες και εσυ υπομονη εφοσον δεν εχεις ποιο αμεση λυση...

αυτά λεω κι εγω και δεν με πιστεύουν:P:p:p Δεν ζήλεψα ποτέ φαγητό , δεν μου ''μύρισε'' τίποτα , ετρωγα κανονικα και πήρα μόνο 8 κιλά:P

Οδηγούσα μεχρι που μπηκα στον μηνα μου και τοτε σταματησα οχι γιατι δεν μπορουσα ,αλλα ετσι ειπα να κανω στους αλλους το χατηρι;););)

Να ευχεσαι να εχεις τόσο καλη εγκυμοσύνη και σταματα να σκεφτεσαι αναγούλες κλπ κλπ

6da11a174c.png

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!! 7-4-2011

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα και Καλή Ανάσταση!!

Σήμερα έκλεισα αισίως τη 10 εβδομάδα και δε νιώθω απολύτως τίποτα, επίσης!! Φυσικά κι εγώ ανησυχώ, αλλά μάλλον δεν πρέπει!!!!! Απλά είμαστε τυχερές...το μωράκι το έχουμε δει, είναι μια χαρά και πραγματικά το ίδιο εύχομαι και για σένα!!

Όλα να πάνε καλά!!!!

Κι εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα όταν ημουν έγκυος και κάθε τρείς και λίγο πήγαινα στο γιατρό ο οποίος γέλαγε,μέχρι τη 19η εβδομάδα που άρχισα να νιώθω το μωρό να κουνιέται!!

Καλησπερα κ Χρονια πολλα κ απο εμενα,Χριστος Ανεστη σε ολες σας!!!!Ειμαι στην 8η εβδομαδα και πραγματικα και εγω δεν νιωθω τιποτα σχετικα με αναγουλες,καουρες ουτε ζαλαδες ουτε καποια διαθεση για ενα συγκεκριμενο φαι.Πιστευω οπως αναφερουν κ τα κοριτσια ειμαστε απο τις τυχερες εγκυες κ θα πρεπει να περιμενουμε ειτε τον επομενο υπερηχο ειτε να φτασει 19η εβδομαδα να μας κλωτσησει το βλασταρακι μας!!!! Κουραγιο κ πολυ υπομονη σε ολες!!!!

Καλησπερα κ Χρονια πολλα κ απο εμενα,Χριστος Ανεστη σε ολες σας!!!!Ειμαι στην 8η εβδομαδα και πραγματικα και εγω δεν νιωθω τιποτα σχετικα με αναγουλες,καουρες ουτε ζαλαδες ουτε καποια διαθεση για ενα συγκεκριμενο φαι.Πιστευω οπως αναφερουν κ τα κοριτσια ειμαστε απο τις τυχερες εγκυες κ θα πρεπει να περιμενουμε ειτε τον επομενο υπερηχο ειτε να φτασει 19η εβδομαδα να μας κλωτσησει το βλασταρακι μας!!!! Κουραγιο κ πολυ υπομονη σε ολες!!!!

Και εγώ δεν είχα συμπτώματα μην ανησυχείς. Αλλά αν θες να σιγουρευτείς γιατί δεν κάνεις μια χοριακή ως τον υπέρηχο; Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να συνεχίσεις έτσι!

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

Και εγώ δεν είχα συμπτώματα μην ανησυχείς. Αλλά αν θες να σιγουρευτείς γιατί δεν κάνεις μια χοριακή ως τον υπέρηχο; Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να συνεχίσεις έτσι!

Καλησπερα melina22,εχω ηδη κανει τον πρωτο υπερηχο πριν μιαμιση εβδομαδα,ακουσαμε καρδουλες και τωρα περιμενουμε την Πεμπτη για τον δευτερο υπερηχο μας....σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!!!!

Καλησπερα melina22,εχω ηδη κανει τον πρωτο υπερηχο πριν μιαμιση εβδομαδα,ακουσαμε καρδουλες και τωρα περιμενουμε την Πεμπτη για τον δευτερο υπερηχο μας....σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!!!!

A! Τώρα κατάλαβα! Νόμιζα όπως το διάβασα ότι δεν ήσουν σίγουρη αν ήσουν έγκυος. Αφού ακούσατε κ καρδιά τέλεια! Θυμάμαι ότι κ εγώ σκεφτόμουν ότι αν είχα κάποιο σύμπτωμα θα μουν πιο σίγουρη αλλά ευτυχώς για μένα (μετά το κατάλαβα) δεν είχα απολύτως τίποτα από την αρχή ως το τέλος... Απλά ανήκεις στις τυχερές κοπέλες εφόσον δεν αισθάνεσαι διάφορα συμπτώματα κ προμηνύεται ότι θα έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη! Μπράβο! Με το καλό! :-D

::lol::lol::lol::lol: Καλά! AphroP γράψε λάθος! Στην θεματοθέτρια νόμιζα ότι απάντησα!:oops::oops::lol: Και επειδή έχει κάνει 6 τεστ γι' αυτό είπα για την χοριακή.

Από τη βιασύνη μου τα μπέρδεψα!:lol::lol:

Τα θετικά πάντως ισχύουν κ για τις δύο! Οπότε καλή εγκυμοσύνη κ στις δύο σας κορίτσια!

A! Τώρα κατάλαβα! Νόμιζα όπως το διάβασα ότι δεν ήσουν σίγουρη αν ήσουν έγκυος. Αφού ακούσατε κ καρδιά τέλεια! Θυμάμαι ότι κ εγώ σκεφτόμουν ότι αν είχα κάποιο σύμπτωμα θα μουν πιο σίγουρη αλλά ευτυχώς για μένα (μετά το κατάλαβα) δεν είχα απολύτως τίποτα από την αρχή ως το τέλος... Απλά ανήκεις στις τυχερές κοπέλες εφόσον δεν αισθάνεσαι διάφορα συμπτώματα κ προμηνύεται ότι θα έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη! Μπράβο! Με το καλό! :-D

Σε ευχαριστω πολυ melina μου για τα καλα σου λογια,ευχομαι ολα να πανε τελεια για ολες τις κοπελες μας!!!!Τελειομηνες εγκυμοσυνες!

Κορίτσια εγώ είμαι στην 7η εβδομάδα και επίσης τίποτα! Μόνο υπνηλία έχω και ίσα που πονάει το στήθος μου αν το αγγίζεις. Τίποτα άλλο. Αφού ώρες ώρες ξεχνάω ότι είμαι έγκυος. Είχα αρχίσει να ανησυχώ αλλά μπορώ να πω ότι με καθησυχάσατε λιγάκι. Νομίζω τελικά το άγχος που έχουμε τώρα θα μείνει για πάντα! Όμορφο άγχος, δε λέω αλλα ώρες ώρες σε τρώει!

"Τα πιο όμορφα πράγματα τα αποκτά κανείς με την υπομονή"

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!Σε δυο μερες δλδ την Τεταρτη μπαινω αισιως στην 10η εβδομαδα κυησης και θα ηθελα να σας ρωτησω: εχει φουσκωσει καθολου η κοιλιτσα σας????γιατι η δικια μου το θυμαται μονο οταν τρωω το μεσημερι η το βραδυ.... να ανησυχησω????ευτυχως που πηγαινω αυριο για υπερηχο κ σε 15 μερες για την αυχενικη....θελω τη γνωμη σας παρακαλω.

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!Σε δυο μερες δλδ την Τεταρτη μπαινω αισιως στην 10η εβδομαδα κυησης και θα ηθελα να σας ρωτησω: εχει φουσκωσει καθολου η κοιλιτσα σας????γιατι η δικια μου το θυμαται μονο οταν τρωω το μεσημερι η το βραδυ.... να ανησυχησω????ευτυχως που πηγαινω αυριο για υπερηχο κ σε 15 μερες για την αυχενικη....θελω τη γνωμη σας παρακαλω.

καλησπερα κοπελα μου!!!:D:D:D:D

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!:D:D

εγω ειμαι στην 9η βδομαδα και 1 μερα σημερα!

η κοιλιτσα μου,οποτε θυμαται φουσκωνει...κυριως απο το μεσημερι και μετα...το πρωι οταν ξυπναω σχεδον πλακα η κοιλια μου!

απ οτι ξερω...ειναι φυσιολογικο αυτο.οποτε μην σε προβληματιζει!!!

ολα καλα θα πανε!!!

εγω εχω επομενο ραντεβου στις 27 του μηνα.θα ειμαι στην 10η βδομαδα.

και αυχενικη στις 10 ιουνιου!!!!

καλα μας αποτελεσματα!!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

ολα θα μας πανε καλα σε ολες!!!!

as1cOS5Nw3-0000Mzk5ZHwwMDAxNzU1ZHxEZXBwZQ.gif

''Oμορφαινεις τη ζωη μου....οταν βρισκεσαι μαζι μου!!!'';)

καλησπερα κοπελα μου!!!:D:D:D:D

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!:D:D

εγω ειμαι στην 9η βδομαδα και 1 μερα σημερα!

η κοιλιτσα μου,οποτε θυμαται φουσκωνει...κυριως απο το μεσημερι και μετα...το πρωι οταν ξυπναω σχεδον πλακα η κοιλια μου!

απ οτι ξερω...ειναι φυσιολογικο αυτο.οποτε μην σε προβληματιζει!!!

ολα καλα θα πανε!!!

εγω εχω επομενο ραντεβου στις 27 του μηνα.θα ειμαι στην 10η βδομαδα.

και αυχενικη στις 10 ιουνιου!!!!

καλα μας αποτελεσματα!!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

ολα θα μας πανε καλα σε ολες!!!!

Patousitsa82 καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση σου....ακριβως τα ιδια νιωθω κ εγω,οταν ξυπναω το πρωι αναρωτιεμαι,μα καλα τωρα εγω θεωρουμαι εγκυος???? Σιγα σιγα ομως οταν αρχιζω και μασουλαω διαφορα αρχιζει κ το θυμαται η κοιλιτσα να παιρνει μπροστα,βεβαια θα μου πειτε αν αρχιζει να φουσκωνει απο τωρα στους 9 μηνες που θα φτασει? Οπως ειπαμε εχω αυριο 21/5 τον τριτο μου υπερηχο κ στις 5/6 την αυχενικη,ακριβως στην 12η εβδομαδα....απο οτι ειδα ΠΗΤ σου εχει δωσει στις 22/12,τελεια Χριστουγεννιατικα μωρα θα εχουμε κ εγω ειμαι στις 18/12.....αληθεια εισαι εδω Αθηνα?

Ευχομαι ολα να σου πανε τελεια οπως και σε ολες τις κοπελες μας!!!!

Patousitsa82 καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση σου....ακριβως τα ιδια νιωθω κ εγω,οταν ξυπναω το πρωι αναρωτιεμαι,μα καλα τωρα εγω θεωρουμαι εγκυος???? Σιγα σιγα ομως οταν αρχιζω και μασουλαω διαφορα αρχιζει κ το θυμαται η κοιλιτσα να παιρνει μπροστα,βεβαια θα μου πειτε αν αρχιζει να φουσκωνει απο τωρα στους 9 μηνες που θα φτασει? Οπως ειπαμε εχω αυριο 21/5 τον τριτο μου υπερηχο κ στις 5/6 την αυχενικη,ακριβως στην 12η εβδομαδα....απο οτι ειδα ΠΗΤ σου εχει δωσει στις 22/12,τελεια Χριστουγεννιατικα μωρα θα εχουμε κ εγω ειμαι στις 18/12.....αληθεια εισαι εδω Αθηνα?

Ευχομαι ολα να σου πανε τελεια οπως και σε ολες τις κοπελες μας!!!!

ναι μην ανησυχεις!!!:D:D:D:D

ετσι και εγω...οταν αρχιζω να μασουλαω,τοτε φουσκωνει η κοιλιτσα μου!

εμενα μου εδωσε ΠΗΤ στις 25/12!!!:-D:grin::-D:grin:

χριστουγεννα!!!

τη μερα που θα γιορταζει και ο αντρας μου!!!το ωραιοτερο δωτο θα του κανω!!!!

ναι Αθηνα ειμαι!

22 μου ειχε δωσει στο δευτερο ραντεβου!

και στο τριτο ρανεβου μου λεει μαλλον για την μερα των χριστουγεννων σε βλεπω!!!;););)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...