Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να πουμε και ενα μεγαλο "μπραβο" στα κοριτσια που προσπαθουν τοσο καιρο...

Recommended Posts

Καλημερα.....επειδη παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερον τις προσπαθειες των κοριτσιων στην ενοτητα "θελω να γινω μαμα/μπαμπας" πραγματικα αξιζουν πολλα συγχαρητηρια αυτα τα πλασματα που προσπαθουν εδω και τοσο καιρο να καταφερουν...να κανουν πραξη το μεγαλυτερο ονειρο τους...ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....αλλα και συγχαρητηρια θα δωσουμε στα αλλα πλασματα που ακομα δεν τα καταφεραν αλλακαπου παρακατω ΣΙΓΟΥΡΑ θατα καταφερουν....

Ολα αυτα τα κοριτσια εχουν τη μαγικη συνταγη....τα συστατικα της ειναι πολλα, μερικα εξ αυτων ειναι η πιστη, αγαπη, ελπιδα, αφοσιωση, επιμονη,υπομονη....

Θα το πετυχουν το οραμα τους...αρκει να μην παραδωσουν τα οπλα...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ.....

Συγχαρητηρια λοιπον και σας ευχομαστε ολοψυχα καλες, ευχαριστες και τελειομηνες εγκυμοσυνες.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Μπράβο και καλή δύναμη σε όλες και όλους που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωράκι (και γι αυτούς που προσπαθούν για το 2ο που τυχαίνει να μην έρχεται εύκολα). Τυχερά τα μωράκια που θα αποκτήσουν γιατί θα έχουν γονείς με πίστη και αγάπη! Αισιοδοξία σε όλες, να πω ενθαρρυντικά ότι έχω φίλες που προσπαθούσαν για χρόνια με εξωσωματικές και όταν τα παράτησαν ήρθε το μπεμπέ μόνο του... Δεν είναι καθόλου εύκολο το ταξίδι για να φτάσετε στη μητρότητα αλλά συνεχίστε την προσπάθεια και πάνω απ'όλα να είστε αγαπημένα ζευγάρια!

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαβάζω εδώ ιστορίες που με κάνουν να νιώθω και τυχερή γιατί η δική μου δεν είναι τίποτα σε αυτά που περνάνε κάποιες κοπέλες. Τις θαυμάζω πραγματικά και προσεύχομαι να'ρθει γρήγορα το μωράκι που τόσο περιμένουν και να είναι υγιέστατο!!!