Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χάριζω ηλεκτρικό θηλαστρο Medela

Recommended Posts

Χάριζω ηλεκτρικό θηλαστρο Medela για οποία κοπέλα το έχει ανάγκη.Ακόμη 4 δικα του μπιμπερο.

Το έχω χρησιμοποιήσει συνολικά 18 μήνες όμως το φρόντιζα.

Είναι πολυ ωραίο μικρό και βολικό.

Θα ήθελα να το δώσω σε κάποια που το χρειάζεται πραγματικά και δεν μπορεί να το πάρει.

Για αυτο παρακαλω να επικοινωνήσουν μόνο όσες δυσκολεύονται να το αγοράσουν για να πιάσει και τόπο.

Διαφημίσεις

καλησπερα εκφραζω το ενδιαφερον μου για μια φιλη που γεναει σε κρατικο νοσοκομειο την μεγαλη τεταρτη και ειναι ανεργοι και οι δυο τους...

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Ευχαρίστως να στο δώσω!ελπιζω να πιάσει τόπο!

Με το καλο να γεννήσει η φίλη σου!

Στείλε μου με μνημεία τα στοιχεία και τον τροπο που θέλεις να το στειλω

• 1 month later...

Κοριτσια καλημερα....ειμαι νεα μανουλα μολις 10 ημερων κι αν και πολυ ευτυχισμενη ταυτοχρονα πολυ αγχωμενη...λιγο πριν γεννησω αγορασα ηλεκτρικο θηλαστρο γιατι θελω να δινω στο αγγελουδι μου μονο γαλατακι απο την μαμα...δυστυχως ομως ο αντρας μου πεταξε την αποδειξη και το θηλαστρο δεν δουλευει...το μαγαζι που το αγορασα δεν το δεχεται πισω χωρις την αποδειξη και δυστυχως λεφτα για να αγορασω καινουριο δεν υπαρχουν :( πηγα και πηρα λοιπον ενα χειροκινητο καθως ειναι πο οικονομικο αλλα η κατασταση δραμα...παιδευομαι με τις ωρες για να βγαλω λιγες σταγονες...κι ο καρφιτσουλης μου ειναι φαγανο μωρακι και θελει πιο πολυ....αν καποια κοπελα εχει ηλεκτρικο θηλαστρο και δεν το χρειαζεται αυτη τη περιοδο θα με βοηθουσε πολυ αν μπορουσε να μου το δανεισει για ενα διαστημα....τα οικονομικα μου δυστυχως δεν ειναι και τα καλυτερα για να μπορεσω να παρω καινουριο :(:(:(

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα....ειμαι νεα μανουλα μολις 10 ημερων κι αν και πολυ ευτυχισμενη ταυτοχρονα πολυ αγχωμενη...λιγο πριν γεννησω αγορασα ηλεκτρικο θηλαστρο γιατι θελω να δινω στο αγγελουδι μου μονο γαλατακι απο την μαμα...δυστυχως ομως ο αντρας μου πεταξε την αποδειξη και το θηλαστρο δεν δουλευει...το μαγαζι που το αγορασα δεν το δεχεται πισω χωρις την αποδειξη και δυστυχως λεφτα για να αγορασω καινουριο δεν υπαρχουν :( πηγα και πηρα λοιπον ενα χειροκινητο καθως ειναι πο οικονομικο αλλα η κατασταση δραμα...παιδευομαι με τις ωρες για να βγαλω λιγες σταγονες...κι ο καρφιτσουλης μου ειναι φαγανο μωρακι και θελει πιο πολυ....αν καποια κοπελα εχει ηλεκτρικο θηλαστρο και δεν το χρειαζεται αυτη τη περιοδο θα με βοηθουσε πολυ αν μπορουσε να μου το δανεισει για ενα διαστημα....τα οικονομικα μου δυστυχως δεν ειναι και τα καλυτερα για να μπορεσω να παρω καινουριο :(:(:([/quote

καλημέρα και να σου ζήσει το μωράκι!!πιστεύω ότι στην φάση που είσαι χρειάζεσαι επαγγελματικό θήλαστρο το οποίο θα πρέπει να ενοικιάσεις.Εχω ακούσει πως αυτά κάνουν την καλύτερη δουλειά για να αυξήσεις την παραγωγή σου.Ομως να ξέρεις ότι το καλύτερο θήλαστρο είναι το ίδιο το μωράκι-Το βάζεις στο στήθος;;Πρέπει να βάζεις και το μωρό πολλές φορές στο στήθος για να εδραιωθεί η γαλουχία σου-αλλά μέχρι να γίνει αυτό νοικιασε παραλληλα και ενα επαγγελματικο.Για παραδειγμα το elite ameda εχει 50ευρω τον πρωτο μήνα και απο τον 2ο και μετα 40.Αξίζει τον κόπο πιστεύω.Καλή επιτυχία!!!

• 2 months later...

Γεια σας ,ειδα οτι η δημοσιευση ειναι παλια αλλα ειμαστε σε σταδιο αποθηλασμου κ χρειαζομαι αμεσα ενα θηλαστρο,αν καποιο μελος εχει και δεν το χρειαζεται παρακαλω να μου το χαρισει η δανισει για οσο καιρο το χρειαστω κ το επιστρεφω μετα!!!ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!