Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάρτυ σε πισίνα για παιδιά 3-6 χρονών???

Recommended Posts

Καλησπέρα,

είμαι καινούργια εδώ και δεν είμαι σίγουρη ότι το έχω βάλει το θέμα στη σωστή ενότητα οπότε εάν δεν τα έχω κάνει σωστά, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα παιδικό πάρτυ σε πισίνα σε σπίτι για το γιό μου που είναι 3 χρονών. Θα είναι το αποχαιρετιστήριο του για το καλοκαίρι για τους "συμμαθητές" του στον παιδικό.

Προφανώς θα έχω ναυαγοσώστη καθώς και κοπέλα που κάνει τα μαθήματα baby swimming.

Έχω όμως μία μεγάλη ανησυχία μήπως οι γονείς δεν θα φέρουν τα παιδιά τους σε ένα τέτοιο πάρτυ.... Δηλαδή μήπως φοβηθούν ή οτιδήποτε άλλο και τελικά κάνω εγώ όλα αυτά τα έξοδα και τη φασαρία για το τίποτε και κυρίως στεναχωρηθεί το παιδί που δεν θα έρθουν οι φίλοι του στο πάρτυ.

Εσείς (όσοι έχετε παιδιά 3,5-6 χρονών) θα πηγαίνατε τα παιδιά σας σε πάρτυ σε πισίνα (σπιτιού) με τις παραπάνω προυποθέσεις (ναυαγωσώστης και κοπέλα για παιχνίδια μέσα στο νερό)???

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Η ειλικρίνειά σας θα με βοηθήσει πολύ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

είμαι καινούργια εδώ και δεν είμαι σίγουρη ότι το έχω βάλει το θέμα στη σωστή ενότητα οπότε εάν δεν τα έχω κάνει σωστά, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα παιδικό πάρτυ σε πισίνα σε σπίτι για το γιό μου που είναι 3 χρονών. Θα είναι το αποχαιρετιστήριο του για το καλοκαίρι για τους "συμμαθητές" του στον παιδικό.

Προφανώς θα έχω ναυαγοσώστη καθώς και κοπέλα που κάνει τα μαθήματα baby swimming.

Έχω όμως μία μεγάλη ανησυχία μήπως οι γονείς δεν θα φέρουν τα παιδιά τους σε ένα τέτοιο πάρτυ.... Δηλαδή μήπως φοβηθούν ή οτιδήποτε άλλο και τελικά κάνω εγώ όλα αυτά τα έξοδα και τη φασαρία για το τίποτε και κυρίως στεναχωρηθεί το παιδί που δεν θα έρθουν οι φίλοι του στο πάρτυ.

Εσείς (όσοι έχετε παιδιά 3,5-6 χρονών) θα πηγαίνατε τα παιδιά σας σε πάρτυ σε πισίνα (σπιτιού) με τις παραπάνω προυποθέσεις (ναυαγωσώστης και κοπέλα για παιχνίδια μέσα στο νερό)???

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Η ειλικρίνειά σας θα με βοηθήσει πολύ.

Καλησπέρα.

Τι ωραία ιδέα, το πάρτυ σε πισίνα.!!! Εμένα τα παιδάκια μου είναι μεγαλύτερα , αλλά αν ήταν 3-5 ετών θα εμπιστευόμουν αυτούς τους ανθρώπους για ένα τέτοιο ωραίο πάρτυ, αλλά θα παρακολουθούσα & εγώ πως τα πάνε. Καλή επιτυχία.:-):cool:

Eγώ θα πήγαινα ευχαρίστως τα παιδιά μου σε ένα τέτοιο πάρτυ (είναι σε αυτές τις ηλικίες) και πιστεύω ότι θα το χαίρονταν - επίσης ξέρω τα παιδιά μου και δεν θα είχα κανένα άγχος. Όμως θα δίσταζα να το διοργανώσω, σκεπτόμενη και τους γονείς και το άγχος που θα τραβήξω να μην συμβεί κάτι/εάν συνέβαινε κάτι.

Αν θα μπορουσα να ειμαι κι εγω παρουσα και να παρακολουθω ναι θα τον πηγαινα.

Ακουγεται ωραιο αλλα θα μπορεσετε να ελεγξετε τα παιδακια? Εννοω, ο δικος μου μπορει να επιπλεει με μπρατσακια, κραταει ψηλα το κεφαλι του και δεν πινει νερο, αλλα αν αρχισουν να τραβιουνται και να πιτσιλιουνται δεν ξερω πως θα εξελιχθει το παρτυ. Μην ειναι ενα συνεχομενο ''μη'' δηλαδη...

Μαλλον θα πρεπει να ειναι περιορισμενος ο αριθμος των παιδιων για να ειναι και ασφαλη.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Μιλάω για το πολύ 10-12 παιδάκια.

επίσης δεν θα δεχθώ ασυνόδευτα παιδάκια. Αυτό δεν ξέρω πως θα το γράψω στην πρόσκληση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ να μου αφήσουν παιδί και να το αναλάβω εγώ για 3 ώρες στο συγκεκριμένο χώρο/περιστάσεις. Κάπως θα βρω να το γράψω ευγενικά στην πρόσκληση.... Αν έχετε κάποια ιδέα είναι πολύ ευπρόσδεκτη.

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Απ'ότι φαίνεται προς το παρόν προς το ΝΑΙ τη βλέπω τη ζυγαριά να κλίνει.

Διαφημίσεις

ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ

.... Αυτό δεν ξέρω πως θα το γράψω στην πρόσκληση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ να μου αφήσουν παιδί και να το αναλάβω εγώ για 3 ώρες στο συγκεκριμένο χώρο/περιστάσεις. Κάπως θα βρω να το γράψω ευγενικά στην πρόσκληση.... Αν έχετε κάποια ιδέα είναι πολύ ευπρόσδεκτη.

Aπό τη στιγμή που απευθύνεσαι σε μικρά παιδάκια, που δεν διαβάζουν, μπορείς να φτιάξεις προσκλήσεις που απευθύνονται στον ενήλικο.

Π.χ. Μαρία (μαμά συμμαθητή), το Σάββατο ...μπλα... σε καλώ για να γιορτάσουμε τα γενεθλιά μου στην πισίνα ...μπλα μπλα μπλα...

Υγ:Μην ξεχάσεις να φέρεις το Γιαννάκη (ο συμμαθητής) με το μαγιώ του!

Θα το πιάσουν το νόημα!

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

y2BZp2.png

Aπό τη στιγμή που απευθύνεσαι σε μικρά παιδάκια, που δεν διαβάζουν, μπορείς να φτιάξεις προσκλήσεις που απευθύνονται στον ενήλικο.

Π.χ. Μαρία (μαμά συμμαθητή), το Σάββατο ...μπλα... σε καλώ για να γιορτάσουμε τα γενεθλιά μου στην πισίνα ...μπλα μπλα μπλα...

Υγ:Μην ξεχάσεις να φέρεις το Γιαννάκη (ο συμμαθητής) με το μαγιώ του!

Θα το πιάσουν το νόημα!

η αλιώς :

Γιαννάκη σε προσκαλώ...

Μην ξεχάσεις να φέρεις το μαγιό και την μαμά ή τον μπαμπά σου ...