Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απορια για β χοριακη

Recommended Posts

εχω μια απορια..

στην εξωσωματικη, οταν κανεις β χοριακη..

τις ημερες τις μετρας απο την ημερα της εμβρυομεταφορας ή απο την ημερα της γονιμοποιησης των εμβρυων;

Διαφημίσεις

οκ..ας υποθεσουμε οτι ειναι θετικο

ημερα συλληψης ειναι η μερα της εμβρυομεταφορας ή η μερα της γονιμοποιησης στο εργαστηριο;

Διαφημίσεις

οκ..ας υποθεσουμε οτι ειναι θετικο

ημερα συλληψης ειναι η μερα της εμβρυομεταφορας ή η μερα της γονιμοποιησης στο εργαστηριο;

Η πρώτη μέρα της γονιμοποίησης! Δηλ. αν έκανες π.χ. ωοληψία στις 10/04 η πρώτη μέρα γονιμοποίησης είναι η 11/04!!

Δε μπορεί να είναι η μέρα της εμβρυομεταφοράς γιατί ανάλογα τη περίπτωση μπορεί να μεταφερθούν έμβρυα 2ης, 3ης, 4ης ή 5ης μέρας!! Μπορεί να μεταφερθούν έμβρυα 6 διαιρέσεων ή μορίδια ή και βλαστοκύστες!!!

Άρα είναι σχετικό το πότε θα μεταφερθούν είναι ομως 100% σίγουρο πότε συνελήφθησαν!!

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Κοριτσια εχω απορια και οποια μπορεσει ας μου απαντησει γιατι με εχει φαει η αγωνια. Στην 13η μερα του κυκλου μου ο γιατρος μου χορηγησε ενεση για ωοορηξια και μου ειπε να ερθω σε επαφη την ιδια μερα καθως και την επομενη και στην 11η μερα απο την ημερα της ενεσης να παω για τεστ εγκυμοσυνης.εγω πηρα τεστ απο το φαρμακειο και βγηκε αρνητικο και σημερα πηγα για χοριακη και το αποτελεσμα ειναι 1,79. Στο χημειο μου ειπαν πως ειναι καλυτερα να την ξανακανω μετα απο δυο τρεις μερες. Υπαρχουν πιθανοτητες να ειμαι εγκυος? Δεν θελω να εχω ελπιδες και να απογοητευτω παλι αλλα και στο χημειο δεν ηταν ξεκαθαροι και με τον γιατρο δεν καταφερα να μιλησω σημερα αφου οποτε επερνα δεν μπορουσε να μιλησει.

Κοριτσια εχω απορια και οποια μπορεσει ας μου απαντησει γιατι με εχει φαει η αγωνια. Στην 13η μερα του κυκλου μου ο γιατρος μου χορηγησε ενεση για ωοορηξια και μου ειπε να ερθω σε επαφη την ιδια μερα καθως και την επομενη και στην 11η μερα απο την ημερα της ενεσης να παω για τεστ εγκυμοσυνης.εγω πηρα τεστ απο το φαρμακειο και βγηκε αρνητικο και σημερα πηγα για χοριακη και το αποτελεσμα ειναι 1,79. Στο χημειο μου ειπαν πως ειναι καλυτερα να την ξανακανω μετα απο δυο τρεις μερες. Υπαρχουν πιθανοτητες να ειμαι εγκυος? Δεν θελω να εχω ελπιδες και να απογοητευτω παλι αλλα και στο χημειο δεν ηταν ξεκαθαροι και με τον γιατρο δεν καταφερα να μιλησω σημερα αφου οποτε επερνα δεν μπορουσε να μιλησει.

Καλησπερα...η αληθεια ειναι πως ειναι χαμηλη αλλα καλα θα κανεις να την επαναλαβεις, δεν χανεις τιποτα....καλη επιτυχια....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Κάτω από 5 θεωρείται αρνητικό. Εφόσον ξέρεις πότε έγινε η πιθανή σύλληψη, 11 μέρες μετά θα έπρεπε να δείξει τουλάχιστον 20 για να ελπίζεις για εγκυμοσύνη.

Σας ευχαριστω για τις απντησεις σας.

Τελικα μιλησα με τον γιατρο μου, οντως ειναι αρνητικο το τεστ. :( Μου ειπε να περιμενω να μου ερθει περιοδος και την 3η μερα να ξεκινησω τα ferpasen, feprasen, δεν καταλαβα ακριβως (αν ξερει καποια γαι αυτα τα χαπια ας μου πει). μεχρι την 7η μερα και μετα στην 12η μερα θα παω για υπερηχο να δουμε ποσα ωαρια εκανα και φτου ξανα απο την αρχη.... πολυ ψυχοφθορο παντως, ελπιζω αυτη την φορα να πετυχει αλλιως παμε για εξωσωματικη.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

καλησπερα κορίτσια

εκανα εμβρυομεταφορα στις 17/4 και χτες εκανα χοριακη 42,30 κι εχω απογοητευτει! ο γιατρος μου ειπε να την επαναλαβω την δευτερα! ξερετε κατι για τοσο χαμηλη χοριακη?

καλησπερα κορίτσια

εκανα εμβρυομεταφορα στις 17/4 και χτες εκανα χοριακη 42,30 κι εχω απογοητευτει! ο γιατρος μου ειπε να την επαναλαβω την δευτερα! ξερετε κατι για τοσο χαμηλη χοριακη?

Δεν είναι χαμηλή, μόνο 10 μέρες πέρασαν από την εμβρυομεταφορά. Εξάλλου δεν έχει τόση σημασία το νούμερο, όσο το αν θα διπλασιαστεί. Πολλές εγκυμοσύνες ξεκίνησαν με μεγάλη χοριακή αλλά κατέληξαν άσχημα, και αντίθετα χαμηλές χοριακές έδωσαν τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Προσωπικά έζησα και τις δυο περιπτώσεις που ανέφερα. Μην αγχώνεσαι. Καλό διπλασιασμό σου εύχομαι.

καλησπερα κορίτσια

Αν ειναι 42 10 μερες μετα την εμβρυομεταφορα, τότε 14 μερες μετα που θα επρεπε κανονικα να κανεις το τεστ θα ειναι λογικα γυρω στο 160 που ειναι τέλειο νούμερο. Αν βέβαια όλα εξελιχθουν σωστα και αυξηθει οσο πρεπει.

Σαν αρχικο νουμερο 10ης μερας ομως δεν ειναι μικρο;)

Καλή τύχη!!!

M1fyp3.png

g5E6p3.png

καλησπερα κορίτσια

Κι εγώ νομίζω καλά στα λέει η newbie, sporpina μου.

Καλό διπλο-τριπλασιασμό κι από μένα!

[εγώ είχα 65 την 11η ή 12η μέρα από την εμβρυομεταφορά (νομίζω 12η, είναι δυνατόν να μη θυμάμαι ακριβώς:oops:???).

Δεν είναι χαμηλή, μόνο 10 μέρες πέρασαν από την εμβρυομεταφορά. Εξάλλου δεν έχει τόση σημασία το νούμερο, όσο το αν θα διπλασιαστεί. Πολλές εγκυμοσύνες ξεκίνησαν με μεγάλη χοριακή αλλά κατέληξαν άσχημα, και αντίθετα χαμηλές χοριακές έδωσαν τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Προσωπικά έζησα και τις δυο περιπτώσεις που ανέφερα. Μην αγχώνεσαι. Καλό διπλασιασμό σου εύχομαι.

το ξέρω καλή μου...κι εγω είχα μια παλίνδρομη που ξεκινησε με 650 εφτασε μεχρι 4200 και μετα χαθηκε....απλα ειναι η 5η κατα σειρα προσπαθεια η πρωτη σε νεο κεντρο και ημουν πολυ αισιοδοξη και ο γιατρος οταν μου ειπε πως ειναι χαμηλη μου εκοψε τα φτερα...εχω και το προηγουμενο της παλινδρομης και φοβαμαι πολυ....εκανα τεστ clear blue digital και εδειξε εγκυος 1-2 εβδομαδων..ουφφφφ τι να πω...τα χω παιξει!

Διαφημίσεις