Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

Angelika89

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας.

Σε 2 μήνες περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και καταλαβαίνεται εχω πολύ άγχος..

Μενω στους Αγ.Αναργύρους..Μου είπαν οτι λίγες μέρες αφου βγω απο το μαιευτήριο θα πρέπει να περάσει παιδίατρος απο το σπίτι μου για να δει την μπέμπα.

Ξέρετε κανένα καλό παιδίατρο στην περιοχή μου?Και επίσης κάθε πότε θα έρχεται σπίτι κ για ποιο λόγο???

Οι παιδίατροι που λένε οτι ειναι συμβεβλημένοι με το ικα έρχονται τζάμπα??Είμαστε κ πάρα πολύ στριμωγμένοι μιας κ μείναμε κ οι 2 χωρίς δουλειά :-(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας.

Σε 2 μήνες περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και καταλαβαίνεται εχω πολύ άγχος..

Μενω στους Αγ.Αναργύρους..Μου είπαν οτι λίγες μέρες αφου βγω απο το μαιευτήριο θα πρέπει να περάσει παιδίατρος απο το σπίτι μου για να δει την μπέμπα.

Ξέρετε κανένα καλό παιδίατρο στην περιοχή μου?Και επίσης κάθε πότε θα έρχεται σπίτι κ για ποιο λόγο???

Οι παιδίατροι που λένε οτι ειναι συμβεβλημένοι με το ικα έρχονται τζάμπα??Είμαστε κ πάρα πολύ στριμωγμένοι μιας κ μείναμε κ οι 2 χωρίς δουλειά :-(

Το παιδακι ετσι κι αλλιως θα το δουν στο μαιευτηριο... απλα οταν εχουμε ενα δικο μας γιατρο θελουμε να το δει κι αυτος ..οχι οτι ειναι απαραιτητο.

Οποιος γιατρος και να ερθει οτι ασφαλεια και να εχει ΑΝ ερθει σπιτι σου πληρωνεται ..τζαμπα τζαμπα δλδ..εγω δεν εχω ακουσει ποτε...

Για να βρεις καλο παιδιατρο θα ρωτησεις γνωστους σου να σου πουν 2-3 λογια και αναλογα μ αυτα που πιστευεις κι εσυ ... θα διαλεξεις...

Καλο θα ηταν επισης να ειναι σχετικα κοντα

παιδίατρος πρέπει να έρθει να δει το μωρό για να ελέγξει αν παίρνει βάρος ή μήπως του ανέβηκε ο ίκτερος. αν έρθει σπίτι σου θα τον πληρώσεις. μπορείς όμως να κλείσεις ραντεβού εσύ στο ιατρείο του και να του πεις ότι πρόκειται για νεογέννητο ώστε να σε βάλει 1ο ραντεβού για να μην έρθει σε επαφή με άλλα παιδάκια που μπορεί να είναι άρρωστα (αν και συνήθως τα πρώτα ραντεβού είναι για εμβόλια).

αν δεν έχεις κάποιον γνωστό, πήγαινε σε ένα φαρμακείο της περιοχής και ρώτα πληροφορίες από το φαρμακοποιό. αυτός ξέρει να σου πει ποιός είναι καλός γιατρός (αν έχει μεγάλη πελατεία) κι αν είναι συμβεβλημένος με κάποιο ταμείο.

με το καλό το μωράκι σου!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις κορίτσια.

Δυστυχώς 2 γιατρους που μας σύστησαν είναι στην αλλη ακρη της αθήνας και δεν νομίζω να βολευει...

Πόσο παίρνουν συνήθως όταν έρχονται σπίτι???στο περίπου δλδ..

Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις κορίτσια.

Δυστυχώς 2 γιατρους που μας σύστησαν είναι στην αλλη ακρη της αθήνας και δεν νομίζω να βολευει...

Πόσο παίρνουν συνήθως όταν έρχονται σπίτι???στο περίπου δλδ..

60 ευρώ παίρνει η δική μας. ρώτα παιδί μου σε φαρμακείο της γειτονιάς σου να σου πουν έναν καλό στην περιοχή σου.

Διαφημίσεις

παιδίατρος πρέπει να έρθει να δει το μωρό για να ελέγξει αν παίρνει βάρος ή μήπως του ανέβηκε ο ίκτερος.!

Μπορει να εχει ζυγαρια και να ελεγχει το βαρος του μωρου μονη της..καθως επισης ΑΝ εχει ικτερο θα της δωσουν οδηγιες στο νοσοκομειο...αν χρειαστει θα πρεπει να παει στο νοσοκομειο να του παρουν αιμα...η παιδιατρος δεν θα δει κατι παραπανω απ αυτο που θα εχει δει ενας αλλος γιατρος 2-3 μερες πριν (ακομα και τον ικτερο .. αν ειναι κιτρινο το μωρο θα δει η παιδιατρος..εε αυτο θα το δει και η μαμα)

Οποτε ναι μεν καλο ειναι να εχει ενα δικο της παιδιατρο αλλα οχι οτι πρεπει σονι και ντε να δει το παιδι τις πρωτες μερες .

Και σωστη η παρατηρηση σου οτι μπορει να κανονισει να παει στο ιατρειο οπου θα εινα πιο φθηνα και να τονισει οτι ειναι ημερων το μωρο οποτε θα το βαλει πρωτο πρωτο και δεν θα ερθει σ επαφη μ αλλα παιδακια ;)

Μπορει να εχει ζυγαρια και να ελεγχει το βαρος του μωρου μονη της..καθως επισης ΑΝ εχει ικτερο θα της δωσουν οδηγιες στο νοσοκομειο...αν χρειαστει θα πρεπει να παει στο νοσοκομειο να του παρουν αιμα...η παιδιατρος δεν θα δει κατι παραπανω απ αυτο που θα εχει δει ενας αλλος γιατρος 2-3 μερες πριν (ακομα και τον ικτερο .. αν ειναι κιτρινο το μωρο θα δει η παιδιατρος..εε αυτο θα το δει και η μαμα)

Οποτε ναι μεν καλο ειναι να εχει ενα δικο της παιδιατρο αλλα οχι οτι πρεπει σονι και ντε να δει το παιδι τις πρωτες μερες .

Και σωστη η παρατηρηση σου οτι μπορει να κανονισει να παει στο ιατρειο οπου θα εινα πιο φθηνα και να τονισει οτι ειναι ημερων το μωρο οποτε θα το βαλει πρωτο πρωτο και δεν θα ερθει σ επαφη μ αλλα παιδακια ;)

εμάς, πάντως, το 1ο πράγμα που μας ρώτησαν όταν πήγαμε στο νοσοκομείο για να δώσουμε αίμα για τον ίκτερο (μετά την έξοδο από το μαιευτήριο) ήταν ποιός ήταν ο παιδίατρός μας για να τον ενημερώσουν. μια πρωτομανούλα δεν μπορεί να ξέρει αν το παιδί της ανέβασε ίκτερο. εγώ στο 2ο παιδί μου ήμουν σίγουρη ότι όλα πήγαιναν καλύτερα κι όταν ήρθε η γιατρός στο σπίτι είπε "βρε, βρε, ένα κίτρινο γλυκό μωράκι". ακόμα και την τιμή της χολερυθρίνης έπεσε μέσα, μόνο από την όψη.

εξάλλου ο παιδίατρος θα τη ενημερώσει και για τα εμβόλια που θα πρέπει να ξεκινήσει από τον 2ο μήνα.

εμενα ο παιδιατρος μου ερχεται σπιτι και ειναι σχετικα φτηνος, 50 ευρω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με αυτον, πιστευω οτι ερχεται και στην περιοχη σου. Αν θες στειλε πμ να σου πω ονομα και τηλεφωνο. Επισης ξερω παιδιατρο που κανει προετοιμασια θηλασμου, αν αυτο ειναι κατι που σε ενδιαφερει.Με βοηθησε πολυ να θηλασω το μπεμπουλη μου!

εμενα ο παιδιατρος μου ερχεται σπιτι και ειναι σχετικα φτηνος, 50 ευρω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με αυτον, πιστευω οτι ερχεται και στην περιοχη σου. Αν θες στειλε πμ να σου πω ονομα και τηλεφωνο. Επισης ξερω παιδιατρο που κανει προετοιμασια θηλασμου, αν αυτο ειναι κατι που σε ενδιαφερει.Με βοηθησε πολυ να θηλασω το μπεμπουλη μου!

Πωπω 50 ευρο θεωρείται οικονομικός?:( οταν οι μιστοί ειναι στα 500 ευρο πως να την βγάλεις...snif snif

Διαφημίσεις