Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυροειδής αλωπεκίαση

Recommended Posts

Ο άντρας μου για δεύτερη φορά έπαθε γυροειδή αλωπεκίαση. Την πρώτη φορά του δώσανε μια θεραπεία -regaine και elocon- και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα είχε φύγει.Μετά από 5 περίπου χρόνια το πρόβλημα του εμφανίστηκε ξανά και μάλιστα σε 3 σημεία. Η γιατρός του έδωσε την ίδια θεραπεία και ενώ φαινότανε ότι πηγαίνανε καλά και τα 3 σημεία-πίσω μέρος του κεφαλιού-ξαφνικά το πρώτο και μεγαλύτερο από τα 3 άρχισε να χειροτερεύει. Η γιατρός του συνέστησε να συνεχίσει για λίγο ακόμη την elocon στα 2 σημεία που πήγαιναν καλά και το regaine ενώ για το το τρίτο σημείο που σημειωτέον εμφάνισε και ένα σπυράκi, η γιατρός του συνέστησε μία φτιαχτή αλοιφή 3 φορές την εβδομάδα με προοδευτική αύξηση του χρόνου παραμονής της κάθε εβδομάδα. Από τότε που την ξεκίνησε τον πιάνει και φαγούρα.

Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ενών πήγαινε καλά το συγκεκριμένο σημείο ξαφνικά έκανε πισωγύρισμα.

Ευχαριστώ πολύ.

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Διαφημίσεις