Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ

Recommended Posts

Κοριτσια τη βοηθεια σας αν γνωριζετε!

Εχω σκουρα καστανα μαλλια. Δεν τα βαφω συχνα. Πριν 4 μηνες πηγα στο

κομμωτηριο και τα ανοιξα λιγο παλι καστανο αλλα πιο γλυκο.

Εχθες λοιπον ειπα να τα ξαναβαψω μονη μου. Τι το ηθελα? Πηγα πηρα 2

βαφες γιατι εχω μακρια μαλλια και βγηκαν κορακι!

Τι να κανω τωρα? Την αλλη Κυριακη βαφτιζεται το ανηψακι μου και δεν θελω

να εχω τετοια μαλλια!

Υπαρχει αμεση λυση? Τα ξαναβαφω μονη μου και με τι χρωμα?

Παω κομμωτηριο και τι λεω? θα ταλαιπωρηθει πολυ το μαλλι? Εχω και μια

τριχοπτωση αυτη την εποχη!!

Οποιος γνωριζει ας μου πει!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα η αποψη μου ειναι πας κομμωτηριο και εξηγεις το κατορθωμα μια χαρα θα στο βαψει δεν νομιζω οτι αν το ξανακανεις μονη σου θα ειναι καλυτερα θα το ταλαιπωρησεις περισσοτερο ευτυχως ειναι σκουρο και δεν το ταλαιπωρεις τοσο οσο ενα ξανθο καλη επιτυχια

Εγώ λέω να περιμένεις έστω μερικές μέρες και μετά να πας μην τα ξανακάνεις στο καπάκι όσο να είναι θα ταλαιπωρηθούν κάντα στο κομμωτήριο εννοώ μιά δυό μέρες πριν την βάπτιση και πολλά λουσίματα ως τότε.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Πήγαινε στο κομμωτήριο και πες τους να σου κάνουν κόκκινες ανταύγιες ή ότι άλλο χρώμα ταιριάζει.Θα δώσουν φως στο πρόσωπό σου.

Η κομμώτρια θα σου πει.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Μπορείς εντωμεταξύ να λούζεσαι κάθε μέρα με πολύ ζεστό νερό για να φύγει η πολύ μαυρίλα, και όταν λίγο γλυκάνει να πας στο κομμωτήριο να σου κάνει κάποιες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες για να μην αναγκαστείς να κάνεις σε όλα τα μαλλιά ντεκαπάζ ή κάτι τέτοιο που κάνει πολύ κακό στα μαλλιά για να τα ξανοίξεις όλα.

Διαφημίσεις

Eυχαριστω κοριτσια!!

Θα λουζομαι καθε μερα και μαλλον προς το τελος της βδομαδας θα παω κομμωτηριο.

Τελικα για να βγουν λιγους τονους πιο ανοιχτα τα σκουρα μαλλια τι πρεπει να αγοραζεις απο τις βαφες εμποριου? Ξανθο τελειως?

Ελπιζω να διορθωθει γιατι με αγριευει πολυ το τοσο σκουρο!!!!!

Mirsini μου,

όντας παθούσα πολλάκις θα σου πω τη γνώμη μου.

Οι περισσότερες βαφές του εμπορίου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δηλαδή στη γλυκύτατη κοπέλα του κουτιού.. Έπαιρνα το καστανό μεσαίο και έβγαινα κοράκι! Μετά πετύχαινα λίγο καλύτερο χρώμα με το ξανθό σκούρο. Μου έβγαινε ένα καστανό μεσαίο.

Βρήκα όμως την Nutrisse της Garnier που βρίσκω πως είναι πιο κοντά σε αυτό που δείχνει. Παίρνω το "κανέλλα" ή το καστανό μεσαίο και αν το αφήσω ακριβώς 25 λεπτά βγαίνει ένα ωραίο γλυκό καστανό.

Aν θες δοκίμασέ το! :wink:

Σ΄ευχαριστω Αντιγονη!!

Θα τη δοκιμασω! Τωρα ομως που ειμαι ετσι να παρω καστανο η ξανθο μπας και βγει καστανο?

Α! δεν μπορω να ασχολουμαι πολυ με τα μαλλια μου, γι΄αυτο και δεν κανω μεγαλες αλλαγες αλλα τωρα που εγινα ετσι δεν μπορω να με βλεπω!!!!

Και εγώ ψηφίζω συχνό λούσιμο μέχρι να πας κομμωτήριο και να κάνεις πιο ανοιχτές ανταύγειες .... βέβαια δεν είμαι ειδικός το διευκρινίζω .... μη σε πάρω και στο λαιμό μου ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Mirsini φοβάμαι μήπως και δεν πιάσει το πιο ανοιχτό αν είναι αρκετά σκούρα. Αν έχει ανοίξει δοκίμασε ένα ξανθό σκούρο.

Αλλιώς στο κομμωτήριο με 1-2 τόνους ανοιχτότερες ανταύγειες ώστε στο σύνολο να δώσει ένα πιο ανοιχτό αποτέλεσμα.

Γιατί φοβάμαι, αν δεν έχει ανοίξει αρκετά με τα λουσίματα, μην ξαναταλαιπωρήσεις άδικα τα μαλλιά σου.

Διαφημίσεις

Mirsini, από προσωπική εμπειρία,( έπαθα κι εγώ ακριβώς το ίδιο) με τις βαφές του σούπερ δεν θα ανοίξουν καθόλου,γιάυτό κατευθείαν κομμωτήριο

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε