Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

Recommended Posts

καλησπερα! μια χαζη ερωτηση θα ηθελα να κανω. Ποσο συχνα επιτρεπεται το σεξ στην εγκυμοσυνη? οι καθημερινες επαφες μπορει να βλαψουν το εμβρυο?

Διαφημίσεις

καλησπερα! μια χαζη ερωτηση θα ηθελα να κανω. Ποσο συχνα επιτρεπεται το σεξ στην εγκυμοσυνη? οι καθημερινες επαφες μπορει να βλαψουν το εμβρυο?

Aναλογα την εβδομαδα κυησης, αν υπαρχει καποιο προβλημα ή οχι και φυσικα με την συμφωνη γνωμη του γιατρου σου...

Μα και συ καθε μερα?:lol:

1DqRp3.png

EFmCp3.png

αν εχεις μια φυσιολογικη και ευχαριστη εγκυμοσυνη οπως εγω και σου το ευχομαι το σεξ επιτρεπετε κανονικα(οχι εντονο βεβαια:P:p)καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης σου με περισσοτερη προσοχη το πρωτο τριμηνο και λιγο πριν μπεις στο μηνα σου...εννοειτε οτι δε κανει κακο στο εμβρυο αλλα κατα το πρωτο τριμηνο μεχρι να ¨΄δεσει ¨΄ το εμβρυο να εισαι πιο προσεκτικη αλλα σε γενικες γραμμες σε φυσιολογικα πλαισια να κανεις σεξ(οχι ακροβατικα κτλ)και αν θες και αντεχεις καντο καθε μερα ξερω και εγω??:lol::lol::lol: αλλα με ΠΡΟΣΟΧΗ και αυτο εννοειτε θα το μοιραστεις και με το γιατρο σου ο οποιος ειναι ο μονος αρμοδιος να σου πει αφου παρακολουθει τη πορεια σου!!

• 1 month later...

καλημερα!

δεν ειναι καθολου χαζη ερωτηση! ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα! ΟΧΙ δεν βλαπτει το μωρο! απλα θα πρεπει να προσεχεις με τις στασεις, η καλυτερη ειναι στα πλαγια που δεν νιωθεις καμια ενοχληση!!! παρολα αυτα θα πρεπει να ρωτησεις το γιατρο σου αν εχεις πονακια... ή σε περιπτωση που εμφανισεις αιμα θελει αποχη για πολλες μερες!!! στο 2ο τριμηνο θα αυξηθει η ορεξη σου για sex ομως θα πρεπει να γινεται ηπια χωρις πολλες εντασεις... :)

• 2 weeks later...
:confused: επιτρεπονται οι επαφες στην εγκυμοσυνη?εχω ακουσει οτι επιτρεπονται αλλα ολες οι γνωστες μου που εμειναν εγκυες δεν ειχαν επαφη απ οταν το εμαθαν μεχρι και μετα που γεννησαν :confused:

Διαφημίσεις

Αν εχεις φυσιολογική εγκυμοσύνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..οσες φορες θελεις..αρκει να μην πονας..!

Εγω εχω αλλο θεμα...δεν εχω ορέξεις...ειναι πολύ σπαστικό..κ λυπαμαι τον αντρα μου τον κακομοιρη που τον εχει φαει η @γ@μια... :P

Καλημερα,

αν ειναι ολα καλά επιτρεπεται αλλά οχι με ενταση.εγω ειχα αρκετες φορες ορεξη αλλα φοβοταν !!!! ο συζυγος........οτι θα ενοχλησει τον γιο του............χαχαχαχαχχαχα

αλλα γενικα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο ..πως να γυρισεις ..οχι εδω ειναι η κοιλια ....οχι παραπερα....υπομονη

αλλα και και μετα εχω να πω δεν ειναι ευκολο.....με την εννοια οτι δεν προλαβαινεις......να κοιμηθει το παιδί,να εισαι και σχετικα ξεκουραστος....................

Βρισκονται όμως οι ρυθμοι

Με το καλο τα μωρακια σας !!!

6da11a174c.png

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!! 7-4-2011

• 1 month later...

ο γιατρός μας το 1ο τριμήνο μας το είχε απαγορευσει ρητα και αμετάκλητα και λογικό ειναι.... μετά μπορείς αν έχεις καλή εγκυμοσυνη αλλά ήπια.... εμείς πάντως ένα φόβο τον είχαμε ειδικά ο άντρα μου και έτσι ήταν πολύ λίγες οι επαφές κατά την εγκυμοσύνη.....

sJbgp3.png W9hQp3.png

Διαφημίσεις

εξαρταται το ειδος της εγκυμοσυνης (με η χωρις επιπλοκες) και βασικα τις ορεξεις...αλλες εχουν και αλλες οχι!!!

αλλα και το καθημερινο που λεει η φιλη μου ακουγεται λιγο υπερβολικο!! τι σας ταιζουν πια?:P:p:p