Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικος στη μεση της χρονιας

Recommended Posts

καλησπερα!ξερετε εαν οι παιδικοι σταθμοι δημοσιοι- ιδιωτικοι δεχονται παιδακια στη μεση της χρονιας?και ποσο περιπου κοστιζει ενας ιδιωτικος σταθμος για 2 παιδακια..ευχαριστω

Διαφημίσεις

Και εγώ τώρα θέλω να ξεκινήσω την μικρή, έχω σήμερα ραντεβού με στο παιδικό να δω τι θα ζητήσουν αν και νομίζω θα ζητήσουν κανονικά τους μήνες που μένου.

There is no patch for human stupidity.

Καλησπέρα και από μένα! :-) Εγώ την μικρή μου την έγραψα πριν από λίγους μήνες στον Παιδικό Σταθμό "Zoo Club" και από όσο ξέρω εγγραφές κάνουν όλο τον χρόνο!!! Μεγάλο βήμα μπορώ να πώ χαχα!! Πάντως είναι φοβερός παιδικός και πολύ οργανωμένος και η μικρή είναι πιο χαρούμενη δεν γίνεται!! Τι ηλικία είναι το παιδάκι σου?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας.

Ψάχνω και εγω να βρω παιδικό σταθμό για τα παιδάκια μου..Θα μου αρεσε να μπορούσαν να ξεκινήσουν μετα το Πάσχα, για να έχουν μια επαφή για τη νεα χρονιά..Για Θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι ανατολικά κυρίως.. Αλλά είναι τόσοι πολλοί που δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω..Θα επιθυμούσα να με ενημερώσετε αν ξέρετε κάποιους καλούς παιδικούς σταθμούς!

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Καλησπερα.Ειμαι πολυ προβληματισμενη και χρειαζομαι καθε συμβουλη και γνωση.Εχω ενα αγορακι 3 και φετος τον γραψαμε σε εναν παιδικο σταθμο στη ρεα δροσιας ονειροδρομιο.Μας τον συστησε η παιδιατρος μας.Δεν πηγαμε δηλαδη τυχαια.Ομως το παιδακι μου καθε πρωι κλαιει και χτυπιεται οταν ερχεται η ωρα να φυγει για το σχολειο.Γυρναει και βγαζει πολλα νευρα και φωνες.Απο το σχολειο στη συναντηση που ειχαμε ειπαν οτι η προσαρμογη του διηρκησε περισσοτερο απο οτι αλλων παιδιων και να του δωσουμε χρονο.Ομως τα πραγματα ολο και χειροτερα γινονται.Αρκετες φορες εχει ερθει χτυπημενο και η δασκαλα του εγραψε οτι χτυπηθηκε απο αλλο παιδι πανω στο παιχνιδι οτι ηταν απροσεκτος και χτυπησε μονος του.Κατι το οποιο δεν ταιριαζει με την συμπεριφορα του παιδιου μου οπως το γνωριζω.Δεν μπορει να παθαινει μεταλλαξη οταν πηγαινει στον παιδικο.Τις προαλλες πηγα νωριτερα και περιμενοντας στο αυτοκινητο ηταν εξω στην αυλη και επαιζαν.Η δασκαλα καθοταν σε μια καρεκλα,δεν σηκωθηκε καν να παιξει με τα παιδια μονο τσιριζε οταν καποιο παιδακι δεν επαιζε σωστα.Ειλικρινα ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση,γιατι εγω θελω να το παρουμε αλλα ο συζυγος μου λεει οτι θα ειναι λαθος να τον αλλαξουμε στα μεσα της χρονιας.Δεν ηταν ετσι το παιδι μου.Γνωριζετε κατι για αυτον τον παιδικο;Ειχε καποιοσ απο εσας αναλογη εμπειρια με το παιδι του και τι κανατε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...