Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κυριακή μεσημέρι με παιδιά εντός Αττικής

Recommended Posts

καλησπέρα, θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου αν γνωρίζετε παραθαλάσσια μέρη εντός Αττικής που ενδείκνυται για κυριακάτικη μεσημεριανή έξοδο με παιδιά. αρχικά περιοχές και ίσως και συγκεκριμένα εστιατόρια - ταβέρνες.

ήμουν πολύ παιδί του κέντρου οπότε για μένα περιοχές όπως η παραλία Μαραθώνα, η Ψάθα, το Λαύριο και άλλα είναι άγνωστες δεν έχω πάει ποτέ. μόνο την παραλία της Ν.Μάκρης γνωρίζω που δεν μου αρέσει γιατί δεν μπορείς να καθίσεις σε μια ταβέρνα κοντά στη θάλασσα και μπροστά να μπορούν να παίζουν τα παιδιά χωρίς να κυκλοφορούν αυτοκίνητα. κάτι τέτοιο ψάχνω και περιμένω προτάσεις.

Διαφημίσεις

αν θες απλα να χαλαρωσεις με τα παιδακια σου πινοντας ενα καφεδακι ή ακομα και τρωγοντας υπαρχει στην περιοχη ΜΑΤΙ στην ραφηνα ενας μικρος κολπισκος με μια ταβερνουλα που λεγετε ΑΡΓΥΡΑ ΑΚΤΗ.εχει μια πολυ μικρη παραλια για να βλεπεις τα παιδια να παιζουνε κτλ.κατεβενεις σκαλακια δηλαδη για να πας στην ταβερνα και δεν νομιζω τωρα τα παιδακια να ανεβουνε τα σκαλακια για να πανε στον δρομο ο οποιος βεβαια δεν εχει πολλα αυτοκινητα αλλα τελος παντων.εκει ειναι πολυ ησυχα με την παραλια του και ακριβως διπλα απο την ταβερνα εχει και καφετερια.εγω που πηγα την μικρη που ηταν 2χρονων περσι το καταευχαριστηθηκε....αν παλι ψαχνεις κατι με πολυ κοσμο δεν στο συνιστω.εκει ειναι να τσιμπησετε κανα μεζεδακι με τον αντρουλι σου και να κατσετε να χαζευετε τα παιδια...δεν ξερω βεβαια αν ειναι ανοιχτο τετοια εποχη αλλα ψαξτο στο ιντερνετ την ταβερνουλα και εκει θα λεει και την διευθυνση και πως θα πας..προσπαθω να σκεφτω και αλλα μερη αλλα χωρις καθολου αυτοκινητα να πηγαινοερχονται εστω και για να παρκαρουνε σε κανα χωματοδρομο μεχρι την παραλια δεν εχω σκεφτει..επισης πολυ ωραια ειναι και ο αγιος ανδρεας παλι στη ραφηνα...επισης ο σχοινιας δεν εχει καθολου αυτοκινητα μονο μια τεραστια παραλια με ταβερνες οι οποιες δεν αξιζουνε καθολου και για μενα ειναι και πολυ μακρια.μετα την νεα μακρη και συνεχιζεις κανα 20λεπτο.εγω οσο αφορα αποκλειστικα καλοκαιρι ομως παω με την μικρη μου στο ζουμπερι διπλα ακριβως απο το la costa(αν το ξερεις)υπαρχει ενα αλλο που λεγετε divers.πολυ ωραια θαλασσα αν δεν φυσαει(ψιλοσπανια)ειναι γεματο με γκαζον και τραπεζακια χωρις φοβο για τα παιδια αλλα εχει πολυ κοσμο σαβατοκυριακα.αλλα οπου και να πας σκ εχει πολυ κοσμο.βασικα ειναι αναλογως την διαθεση!εμεις απο οτι καταλαβες θελουμε και την ησυχια μας μερικες φορες αλλα μερικες φορες θελουμε κοσμο και φασαρια...τσεκαρε το αυτο το ταβερνακι που σου ειπα και ελπιζω καμια αλλη κοπελα να σου πει τιποτα παραπανω γιατι επειδη εγω μενω πεντελη δεν παω ας πουμε νοτια προαστια παρα μονο ανατολικα(νεα μακρη ραφηνα ζουμπερι πορτο ραφτη)

Στο Π.Φάληρο υπάρχει το Έδεμ (έχει και στάση το Τραμ εκεί) που είναι κυριολεκτικά στην άμμο πάνω στην παραλία σε χαμηλότερο ύψος απότην Ποσειδώνος οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος πχ να τρέξει το παιδί στο δρόμο ή να έρθει αυτοκίνητο κοντά. Είχε ωραίο φαγητό (μεζεδάκια, θαλασσινά κλπ και νορμάλ τιμές) αλλά έχω 2-3 χρόνια να πάω οπότε δεν ξέρω αν ακόμα ισχύουν. Επίσης λίγο πιο δίπλα υπάρχει η μαρίνα του Π.Φαλήρου με πολλές καφετέριες και το πάρκο του Φλοίσβου με 2 πολύ ωραίες παιδικές χαρές για μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, καφετέρια με ανοιχτό παιδότοπο και θερινό σινεμά πάλι χωρίς αυτοκίνητα.

Παραπέρα υπάρχει το Baluxάκι που είναι επίσης πολύ ωραίο. Για άλλες περιοχές δεν ξέρω επειδή μένω Ν.Προάστια δεν πάω παραέξω.

S02fp3.png

LnVyp3.png

ευχαριστώ κορίτσια, μπαίνουν στα υπόψην και οι δύο προτάσεις. θα συνεχίσω και εγώ το ψάξιμο γιατί καλοκαιράκι μπαίνει και θα ήθελα ήσυχα και δροσερά μέρη για το μικράκι μου.