Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι γνωριζετε για την σπερματεγχηση και τι κοστιζει??

Recommended Posts

καλησπερα

μετα απο 6 μηνες ακαρπων προσπαθειων και ανωμαλιες κυκλου καναμε σπερμοδιαγραμμα το οποιο δεν ηταν και οτι καλυτερο ζωηρα 10 ακινητα 80 ασθενες 10

ο γιατρος μας παρεπεμψε σε καποιον που ειναι ειδικος στο θεμα σπερματεγχησης πεμπτη απογευμα εχουμε ραντεβου

αποτι με ενημερωσε ειναι μια μικρη ψιλοεπεμβαση και να μην φοβηθω και αγχωθω

κατα ποσο επιτυχια εχει και τι κοστος?

Διαφημίσεις

Δεν είναι καν επέμβαση, γίνεται στο ιατρείο ή σε κέντρα εξωσωματικής.

Εξετάσεις έχεις κάνει? Για σπερματέγχυση χρειάζεται σαλπιγγογραφία οπωσδήποτε.

Επίσης το σπέρμα σας το βλέπω λίγο αδύναμο για σπερματέγχυση.Πήγατε σε ουρολόγο?

eY7sp3.png

v2MFp3.png

ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΊΣ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

ΛΟΙΠΌΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΕΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΠΑΦΉ

ΤΟ ΚΌΣΤΟΣ ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΈΠΑΙΡΝΕ 400ΕΥΡΩ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΝΏΔΥΝΗ .ΕΓΏ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΈΣ ΑΛΛΆ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΈΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΒΉΜΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΠΌ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΟΥ ΛΈΩ ΑΜΑ ΚΟΥΦΙΑ ΝΑ ΝΑΙ Η ΏΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΌΝΟ ΠΡΟΧΩΡΆ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ. ΚΆΠΩΣ ΑΛΛΆ ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΔΎΝΑΜΗ ΜΈΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΞΈΡΟΥΜΕ!!!!ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΝΑΙ Η ΠΡΏΤΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΉ :lol:

;)Χαμογελα....αισιοδοξια...ονειρα....:wink:

• 3 months later...

Έκανα σπερματέγχυση την προηγούμενη Δευτέρα και τώρα είμαι στην αναμονή....Σαν διαδικασία είναι πολύ απλή και ανώδυνη...Όσον αφορά το κόστος η γιατρός μου πήρε 150 ευρώ και η βιολόγος άλλα 150 για την επεξεργασία του σπέρματος.Σε 5 λεπτά είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και μετά απλά έμεινα μισή ώρα ξαπλωμένη....Το θέμα με το σπέρμα πρέπει να το κοιτάξετε πρώτα γιατί λένε πως για να μπορεί να ελπίζει κάποιος σε επιτυχία της σπερματέγχυσης πρέπει να υπάρχουν ανοιχτές σάλπιγγες και σχετικά καλό σπέρμα....

Καλή επιτυχία...

• 1 year later...

Καλησπέρα κορίτσια!

Μετά από τουλάχιστον 4 χρόνια που προσπαθούμε για παιδί μαθαίνουμε ακριβώς πριν ένα χρόνο πως ο αντρας μου έχει κιρσοκήλη σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Η επέμβαση έγινε, τώρα ένα χρόνο μετά άρχισε να ξαναδημιουργήται

με αποτέλεσμα ένα σπερμοδιάγραμμα πολύ μέτριο.

Και πάλι απ την αρχή να μας μιλάει ο γιατρός και πάλι για επέμβαση..

Εγώ άλλαξα πάλι γυναικολόγο , πήγα σε ειδικευμένο πλέον..

Μας μίλησε για σπερματέγχηση σε πρώτη φάση. .

Σας παρακαλώ πείτε μου εγώ μένω στην Καλαμάτα γνωρίζει κάποια κοπέλα γιατρό από εδώ και κόστος σπερματέγχησης?

Και γενικά οτιδήποτε σχετικό με το θέμα??

Αχ.. εγώ πότε θα γίνωμανούλα..

Διαφημίσεις

Αν απευθυνθείτε σε δημόσιο νοσοκομείο κοστίζει ακόμη φθηνότερα, γύρα στα 90?.

Να ξέρετε όμως πως αν δεν υπάρχει καλό σπέρμα με κινητικότητα απο 40% και πάνω, τσάμπα θα χάσετε το χρόνο σας.Μόνο η εξωσωματική θα σας βοηθήσει.

Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να υπαρχουν ανοιχτές σάλπιγγες. Αυτό μόνο με σαλπιγγογραφία γαίνεται.

sj3dp3.png

καλησπερα

μετα απο 6 μηνες ακαρπων προσπαθειων και ανωμαλιες κυκλου καναμε σπερμοδιαγραμμα το οποιο δεν ηταν και οτι καλυτερο ζωηρα 10 ακινητα 80 ασθενες 10

ο γιατρος μας παρεπεμψε σε καποιον που ειναι ειδικος στο θεμα σπερματεγχησης πεμπτη απογευμα εχουμε ραντεβου

αποτι με ενημερωσε ειναι μια μικρη ψιλοεπεμβαση και να μην φοβηθω και αγχωθω

κατα ποσο επιτυχια εχει και τι κοστος?

καλησπερα,

καταρχας τα 2 πρωτα πραγματα που πρεπει να κανετε ειναι ο αντρας σου να παει σε ενα ουρολογο για να δειτε τι παιζει με το σπερμα..μπορει να βαλει τον αντρα σου να κανει καποιες εξετασεις για να δει τι προκαλει την "ακινησια" του σπερματος...απο αριθμο πως πατε??τι νουμερο βγηκε?

εσυ απο την αλλη πολυ βασικο θα πρεπει να κανεις μια σαλπιγγογραφια...

απο εκει κ περα οταν θα εχετε αυτα τα αποτελεσματα θα πατε στον γυναικολογο, και θα σας πει τι κινησεις πρεπει να κανετε..

θα κανεις σπερματεγχυση με ληψη ορμονων ή φυσικα?αν θα κανεις με ληψη ορμονων τοτε θα πρεπει να κλεισεις ραντεβου να περασεις απο επιτροπη η οποια δυστυχως ειναι προς το παρον μονο αθηνα..αλλα ειπαν οτι σου κλεινουν το ραντεβου σχετικα γρηγορα....

τωρα η σπερματεγχυση εχει σαφως μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας απ οτι η φυσικη συλληψη...ειναι περιπου 15-20% επιτυχια...δεν θεωρειται επεμβαση, ειναι πολυ απλη η διαδικασια και ουτε πονας...θα παει πρωτα ο συζυγος να δωσει το σπερμα του, θα το επεξεργαστουν( θα βγαλουν τα σπερματικα υγρα, το σπερμα που δεν ειναι καλο και θα κρατησουν μονο τους πρωταθλητες και θα το εμπλουτισουν για να πανε πιο γρηγορα)...κραταει περιπου 5-10 λεπτα..σκεψου ειναι σαν τεστ παπ με τη διαφορα οτι με ενα καθετηρα σου βαζουν το σπερμα στη μητρα...μετα θα εισαι ξαπλωμενη για λιγη ωρα και τελος....μετα απο 2 εβδομαδες θα ξερεις αν πετυχες η οχι το θαυματακι...το κοστος παιζει απο κεντρο σε κεντρο αλλα και απο πολη σε πολη..ειναι περιπου 200-450 ευρω....

καλη επιτυχια σου ευχομαι

psitp3.png