Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ

Recommended Posts

Κορίτσια,καλημέρα!

Είμαι,μπορώ να πω,νέα στο forum γιατί είχα κάνει παλιά εγγραφή αλλά για μεγάλο διάστημα δεν έμπαινα καθόλου.

Είμαι στην 11η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και μου ήρθε λίγο αίμα.Η γιατρός μου έδωσε 15 μέρες άδεια για να είμαι στο σπίτι και να ξεκουράζομαι.Σήμερα θα πάει ο άντρας μου σε γιατρό στο ΙΚΑ για να μου τη γράψει την άδεια αυτή.

Γνωρίζει καμία τί ισχύει πλέον με τις επιτροπές του ΙΚΑ σε τέτοιες περιπτώσεις;

Πρέπει να πάω οπωσδήποτε η ίδια από εκεί;Σε εξετάζουν;Φοβάμαι να βγω από το σπίτι γιατί έχω τρομοκρατηθεί με το αίμα..είναι βλέπετε και το πρώτο μας παιδάκι και ήρθε μετά από πολλές προσπάθειες...Αν κάποια ξέρει τί ισχύει πλέον στις επιτροπές αυτές,θα το εκτιμούσα αν με διαφώτιζε..

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Κορίτσια,καλημέρα!

Είμαι,μπορώ να πω,νέα στο forum γιατί είχα κάνει παλιά εγγραφή αλλά για μεγάλο διάστημα δεν έμπαινα καθόλου.

Είμαι στην 11η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και μου ήρθε λίγο αίμα.Η γιατρός μου έδωσε 15 μέρες άδεια για να είμαι στο σπίτι και να ξεκουράζομαι.Σήμερα θα πάει ο άντρας μου σε γιατρό στο ΙΚΑ για να μου τη γράψει την άδεια αυτή.

Γνωρίζει καμία τί ισχύει πλέον με τις επιτροπές του ΙΚΑ σε τέτοιες περιπτώσεις;

Πρέπει να πάω οπωσδήποτε η ίδια από εκεί;Σε εξετάζουν;Φοβάμαι να βγω από το σπίτι γιατί έχω τρομοκρατηθεί με το αίμα..είναι βλέπετε και το πρώτο μας παιδάκι και ήρθε μετά από πολλές προσπάθειες...Αν κάποια ξέρει τί ισχύει πλέον στις επιτροπές αυτές,θα το εκτιμούσα αν με διαφώτιζε..

Ευχαριστώ!

στη δικη μου περιπτωση πηγαινε ο αντρας μου σε ολα.το 2009 ομως.δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι

NRNSp2.pngsMstp2.png

Κι εμένα ο άντρας μου πήγαινε το 2011 αλλά στην επιτροπή όλο κάτι του έλεγαν και δεν τον δεχόντουσαν και στο τέλος πήγαινα εγώ. Ηταν ευγενέστατοι μαζί μου η αλήθεια είναι.. και όλο ευχές για την εγκυμοσύνη (!!!!)

Χρειάζεσαι τον υπέρηχο και την διάγνωση του προβλήματος/παραπομπή άδειας για τον γιατρό του ΙΚΑ και στην επιτροπή όλα αυτά και μαζί και την άδεια που θα σου κόψει εκείνος αν θυμάμαι καλά.

Κανείς δεν σε εξετάζει.

Επιτροπή περνάς νομίζω εφόσον εξαντλήσεις 30 ημέρες ασθένειας. Και σου κλείνουν 2-3 μήνες μετά ραντεβού... αλλά δεν σε πειράζει!

Νομίζω ότι με την αιμοραγία που ανέφερες,δε θα έπρεπε να μετακινήσε χωρίς λόγο. Στείλε το σύζυγό σου με όλα τα απαραίτητα χαρτιά, ας αναφέρει προφορικά ότι είχες και αίμα και δε νομίζω να σε ταλαιπωρήσουν ζητώντας σου να παραβρεθείς εσύ εκεί.

Εγώ που παίρνω άδεια επαπειλούμενης κύσης ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα που έστελνα το σύζυγο. Να προσέχεις τον εαυτό σου όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την περίοδο!;)

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

Διαφημίσεις

Θέλω να ευχαριστήσω κι εσένα, Amarilis81 για την απάντησή σου!

Ακριβώς γι'αυτό κι εγώ φοβάμαι μη μου ζητήσουν οπωσδήποτε να πάω,επειδή δεν θέλω να μετακινούμαι..Μόνο κάτι ακόμη θα ήθελα να σε ρωτήσω.Είχες πρόσφατη εμπειρία;Εννοώ ποια χρονιά ήταν η αναρρωτική που πήρες τελευταία;Για να έχω μια εικόνα του αν άλλαξαν τα πράγματα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου εύχομαι κι εσένα ο,τι καλύτερο!

Θέλω να ευχαριστήσω κι εσένα, Amarilis81 για την απάντησή σου!

Ακριβώς γι'αυτό κι εγώ φοβάμαι μη μου ζητήσουν οπωσδήποτε να πάω,επειδή δεν θέλω να μετακινούμαι..Μόνο κάτι ακόμη θα ήθελα να σε ρωτήσω.Είχες πρόσφατη εμπειρία;Εννοώ ποια χρονιά ήταν η αναρρωτική που πήρες τελευταία;Για να έχω μια εικόνα του αν άλλαξαν τα πράγματα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου εύχομαι κι εσένα ο,τι καλύτερο!

Παίρνω άδειες από το Νοέμβρη του 2012. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι.Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

εξαρταται θα σου ελεγα με τα μελη της επιτροπης..δηλαδη αν τους τη βιδωσει μπορει να επιμενουν να πας εσυ η ιδια..οπως ακριβως εγινε στην περιπτωση τη δικη μου που ηθελαν να πηγαινει η γυναικα μου αντι για εμενα...αβυσσος η ψυχη της επιτροπης..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!