Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙ...

Recommended Posts

καλησπερα και καλο σαββατο κυριακο σε ολους!!! με υγεια και χαρα!!!!! εχω ενα κοριτσακι 2,5 μηνων και εδω και μια εβδομαδα βαζει συνεχεια τα χερακια της στο στομα και τα δαγκωνη και τα ρουφαει με πολυ μανια και νευρα....λετε να βγαζει απο τωρα δοντακια?? ειδα τα ουλα της και ειναι λιγο πρισμενα..εχει δοιαρια και κλαιει πολυ με πολλα νευρα...αφου το καημενο το λυπαμε οταν το βλεπω να κλαιει και κλαιω και εγω μαζι του.

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και να σου ζήσει! Πιθανότατα να έχουν αρχίσει οι ενοχλήσεις στα ούλα της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα βγουν άμεσα τα δοντάκια. Η δική μου είχε τέτοια συμπτώματα από 4-5 μηνών, αλλά δόντι βγάλαμε στους 8! Ο παιδίατρος τι λέει; Του είπες για τη διάρροια; Κυκλοφορούν και πολλές ιώσεις αυτόν τον καιρό.

καλησπερα και καλο σαββατο κυριακο σε ολους!!! με υγεια και χαρα!!!!! εχω ενα κοριτσακι 2,5 μηνων και εδω και μια εβδομαδα βαζει συνεχεια τα χερακια της στο στομα και τα δαγκωνη και τα ρουφαει με πολυ μανια και νευρα....λετε να βγαζει απο τωρα δοντακια?? ειδα τα ουλα της και ειναι λιγο πρισμενα..εχει δοιαρια και κλαιει πολυ με πολλα νευρα...αφου το καημενο το λυπαμε οταν το βλεπω να κλαιει και κλαιω και εγω μαζι του.

γεια σου!δοντακι ειναι μαλλον αφου εχει και διαρροια και ειναι και πρησμενα τα ουλακια του...μπορει να σου κανει και λιγο πυρετουλι...παρε ομως και την παιδιατρο σου και ρωτα ε?εγω της εβαζα και μια αλοιφη τζελ που μου ειχε γραψει η παιδιατρος και της εκανα μασαζακι στα ουλα της (μην φοβηθεις)βαζοντας μια ποσοτητα οσο ειναι μια σταφιδα στο δαχτυλο μου και της ετριβα τα ουλα της και τα πανω και τα κατω και το ευχαριστιοτανε...αλλα δες μηπως ειναι και καμια ιωση αλλα επειδη ειναι η ηλικια τωρα που αρχιζουν να τους ενοχλουν τα ουλα τους (δοντακια λιγο αργοτερα):lol::lol::lol:

καλημερα λελακι !! ευτυχος πηραμε και εμεις την αλοιφουλα και ετσι εχουμε ηρεμισει λιγακι..αφου απο τα νευρα της πριν εβαζε και τα δυο της τα χερακια και τα δαγκονε με μανια και μου εκλαιγε με λιγμους.τωρα με την αλοιφη εχουμε ηρεμισει!!! σε 2 εβδομαδες εχουμε και το 2ο εμβολιο λετε να ειναι προβλημα? ρωταω επειδη εχει την διαροια να μην μου την πειραξει.

καλημερα λελακι !! ευτυχος πηραμε και εμεις την αλοιφουλα και ετσι εχουμε ηρεμισει λιγακι..αφου απο τα νευρα της πριν εβαζε και τα δυο της τα χερακια και τα δαγκονε με μανια και μου εκλαιγε με λιγμους.τωρα με την αλοιφη εχουμε ηρεμισει!!! σε 2 εβδομαδες εχουμε και το 2ο εμβολιο λετε να ειναι προβλημα? ρωταω επειδη εχει την διαροια να μην μου την πειραξει.

γεια σου και παλι!! η αλοιφουλα οντως κανει θαυματα!κριμα μωρε για τα μωρακια μας αφου πονανε πρεπει να τα βοηθαμε και εμεις λιγο! ανεφερες ομως οτι σου κανει διαρροιουλα εδω και μια βδομαδα!αν συνεχισει να κανει ή σου ανεβασει και λιγο πυρετο θα ρωτησεις την παιδιατρο σου...γιατι οταν εχει πυρετο ή και δεκατα δεν κανουμε εμβολιο! απαλ εγω δεν θυμαμαι ποσο καιρο μου εκανε διαροοια παντως μου εκανε... οπως και να εχει αν συνεχισει παιρνεις τον παιδιατρο και σε ενημερωνει καταλληλως για τον αν θα κανεις το εμβολιο ή οχι!!

Διαφημίσεις

γεια σας! Εχουμε κι εμεις τα ιδια συμπτωματα, ο μπεμπης μου τρωει τα χερακια του με μανια και ειναι ανησυχος. Δεν εχει διαρροια αλλα του εχει κοπει η ορεξη κατα πολυ, 50-50 μλ πινουμε το γαλα, με το ζορι τον ταιζουμε. Ετσι οπως κανει με μπερδευει κιολας και δεν ξερω αν πειναει ή ειναι τα ουλα που τον ενοχλουν. Πολυ ζορι παιδια, δεν αντεχω να τον βλεπω, απ'τη μια δεν τρωει, απ'την αλλη τρωγεται και τον λυπαμαι πολυ. Ειπαμε αμαν να τελειωσουν οι κολικοι και εχουμε αλλα τωρα. Δεν κλαιει παντως. Ισως παρω κι εγω αυτο το τζελ να του βαζω, να ειναι πιο ησυχος.

να σε ρωτησω κατι? την θηλαζεις αποκλειστηκα? σε ρωταω γιατι μπορει να μην χορταινει με το γαλα και να θελει συμπληρωμα....ετσι εκανε και η δικια μου γκρινια και ρουφηγμα τα χερακια ωσπου βαλαμε και ξενο και καπως ηρεμησαμε και αρχησαμε να περνουμε και το σωστο βαρος.....παντα βεβαια να μιλας με τον γιατρο σου...

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

οχι kathi μου δεν την θηλαζω,πινει ξενο γαλα.δεν εχουμε προβλημα στην ποσοτητα..μου πινει καθε 3-4 ωρες 220ml.μηπως η διαροια οφειλεται στο πολυ γαλα και στο πονο που αντιμετωπιζει απο τα ουλα της..?? σας ευχαριστω πολυ για της αμεσες απαντησης σας!!!

τα χερακια καποια στιγμη ασχετα απο τα δοντια αρχιζουν ν τα τρωνε!Αν το ανακπυφισε η κρεμουλα ισως εχει ενοχληση.αλλα για την διαρροια μιλα με τον παιδιατρο!

γεια σας! Εχουμε κι εμεις τα ιδια συμπτωματα, ο μπεμπης μου τρωει τα χερακια του με μανια και ειναι ανησυχος. Δεν εχει διαρροια αλλα του εχει κοπει η ορεξη κατα πολυ, 50-50 μλ πινουμε το γαλα, με το ζορι τον ταιζουμε. Ετσι οπως κανει με μπερδευει κιολας και δεν ξερω αν πειναει ή ειναι τα ουλα που τον ενοχλουν. Πολυ ζορι παιδια, δεν αντεχω να τον βλεπω, απ'τη μια δεν τρωει, απ'την αλλη τρωγεται και τον λυπαμαι πολυ. Ειπαμε αμαν να τελειωσουν οι κολικοι και εχουμε αλλα τωρα. Δεν κλαιει παντως. Ισως παρω κι εγω αυτο το τζελ να του βαζω, να ειναι πιο ησυχος.

αυτο το τζελ να ενημερωσω προσφερει αμεση ανακουφιση...αν μετα συνεχισει να μην σου εχει ορεξη να μιλησεις και με την παιδιατρο σου ε?? ετσι μια μικρη ερωτησουλα να της κανεις για παν ενδεχομενο!!::-P

Διαφημίσεις

μεγάλη πολύ μεγάλη.. το έχω ξαναγράψει αυτό..

εμεις βγαλαμε κανονικο δόντι 3 μηνων τώρα είναι 6 και έχει 8δοντια

εμάς μας βοησουναν πολύ οι παγωμένες πιπιλες απο την κατάψυξη την ανακουφιζαν πάρα πολύ

κοριτσια κ εμενα ο μπεμπης ειναι 2.5 μηνων κ βαζει τα χερακια του στο στομα σαν τρελαμενο κανει τα ρουφαει δυνατα ενω εχει φαει κ λεω μηπως ειναι ντοντακια???υπαρχει περιπτωση απο τοσο νωρις?

Εμένα ο δικός μου δόντι έβγαλε τον 6ο μήνα. Θυμάμαι όμως τη μητέρα μου να λέει πόσο δυσκολεύτηκε με τον αδελφό μου που άρχισε να βγάζει δόντια από τους 2,5 μήνες! Κι αυτό πριν από 45 χρόνια, χωρίς τις ειδικές αλοιφούλες που ανακουφίζουν τα μωράκια!

καλημερα εμας τελικα οντως ειναι δοντια και οχι δοντι..χαχαχαχα εχουν ξεμυτισει δυο επανω και δυο κατω!!!! πρωτη φορα βλεπω τοσο μικρο παιδακι να βγαζει δοντακια..αλλα βρε κοριτσια δεν μπορω να σας πω τι γκρινια εχει καθυμερηνα δεν λεγετε...αφου τα νευρα μου εχουν ποιασει κοκκινο τωρα τελευταια...υπομονη φοβερη κανω.