Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδέες για πάρτι για κοριτσάκι 9 ετών

Recommended Posts

Η κορούλα μου γίνεται σε λίγες ημέρες 9 ετών και έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το πάρτι μας. Τις δύο προηγούμενες χρονιές το κάναμε σε παιδότοπο και περάσαμε πολύ καλά. Φέτος όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό γιατί έχουμε μεγαλώσει....κι έχουμε ξεμείνει από ιδέες. Μιλάμε για περίπου 20 παιδιά (στην πλειοψηφία τους κορίτσια) και ψάχνουμε χώρο κατά προτίμηση στα Βόρεια Προάστια ή στην περιοχή της Παλλήνης / Παιανίας κλπ. Επειδή τα γενέθλιά μας θα είναι μέσα στις απόκριες το πάρτι μας θα γίνει μασκέ. Καμμία ιδέα;

Διαφημίσεις

Η κορούλα μου γίνεται σε λίγες ημέρες 9 ετών και έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το πάρτι μας. Τις δύο προηγούμενες χρονιές το κάναμε σε παιδότοπο και περάσαμε πολύ καλά. Φέτος όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό γιατί έχουμε μεγαλώσει....κι έχουμε ξεμείνει από ιδέες. Μιλάμε για περίπου 20 παιδιά (στην πλειοψηφία τους κορίτσια) και ψάχνουμε χώρο κατά προτίμηση στα Βόρεια Προάστια ή στην περιοχή της Παλλήνης / Παιανίας κλπ. Επειδή τα γενέθλιά μας θα είναι μέσα στις απόκριες το πάρτι μας θα γίνει μασκέ. Καμμία ιδέα;

Εμείς που γίναμε 9 ετών πριν 1,5 μήνα το κάναμε στον Βlano στην Παλλήνη. Μπορείς να συνδυάσεις το bowling με παιδότοπο (αν ακόμη θέλουν) και με τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Και του χρόνου που θα γίνουμε 10, εκεί θα πάμε. Μπορώ να σου πω ότι ήταν το καλύτερο πάρτυ που έχουμε κάνει έως τώρα. Λυσσάξανε.....

Πήγαμε πέρσι σε πάρτι στο Blanos και όντως ο χώρος είναι πολύ ωραίος. Απλώς μετά από μία ώρα Bowling βαρέθηκαν...το ίδιο έγινε και σε άλλα δύο πάρτι που πήγαμε φέτος σε bowling οπότε μου το έχει απορρίψει ως ιδέα.