Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καροτσι Inglesina Lounge


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια. Μετα απο μεγαλη ερευνα αγοράς που κάναμε με τον καλό μου καταλήξαμε στο καρότσι Inglesina Lounge. Το εχει παρει καποια απο εσάς και ποια η γνωμη σας? Αρχικα μας αρεσε το chicco 4 me, αλλα οταν μας εδειξαν και το inglesina μας κερδισε επειδη κλεινει πολυ ευκολα και δεν πιανει πολυ χωρο. Αναμεσα στα μοντελα Zippy(370?) και Lounge(440?) καταληξαμε στο δευτερο επειδη με μια μικρη διαφορα στην τιμη συνδυαζεις καροτσι και πορτ μπεμπε το οποιο βεβαια ειναι υφασματινο και λιγο μικροτερο σε μεγεθος απο τα υπολοιπα της αγορας. Ελπιζω να κανουμε την σωστη επιλογη.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εμεις εχουμε το zippy και ειμαι παρα μαπαρα πολυ ευχαριστημενη απο αυτο, θα το καταλαβεις οταν αργοτερα θα πρεπει να κλεινεις και να ανοιγεις το καροτσι με το ενα χερι.

 

πολυ καλη επιλογη

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

elissavet το είδαμε και εμείς σήμερα και είμαστε ανάμεσα σε αυτό και στο zippy το απλό μιας και σκεφτήκαμε ότι αυτό το πανινο πορτ μπεμπε δεν θα είναι πολυ βολικό για την μετακίνηση του μωρού μας ενώ αν βάζουμε το καθισματάκι αυτοκινήτου τους πρώτους μήνες θα έχουμε το ιδιο αποτέλεσμα...αλλά δεν είμαι και σίγουρη αν σκέφτομαι σωστά...εσείς θα πάρετε και το καθισματακι του αυτοκινήτου του?

και αν επιτρέπεται από που το πήρατε? και σε τι χρώμα γιατι το lounge βγαίνει μας είπαν σε πολύ λιγότερα χρώματα από ότι τι κλασσικό το zippy... :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png
Link to comment
Share on other sites

Jen τελικα πηραμε το zippy γιατι οταν ειδαμε το lounge καταλαβαμε οτι δεν θα βολεψει γιατι δεν κλεινει πολυ καλα. Πραγματι το lounge βγαινει σε πολυ λιγοτερα χρωματα απο το zippy. Εμεις το πηραμε σε κοκκινο γκρι. Σχετικα με το καρεκλακι αυτοκινητου ειναι μεγαλη ιστορια. Ολα τα καρεκλακια που κυκλοφορουν στην αγορα δεν καλυπταν τα θελω μας. Εμεις ψαχναμε καρεκλακι απο 0 εως 18 με isofix. Οι περισσοτερες εταιρειες πωλουσαν καρεκλακι 0-9 χωρις βαση isofix και για την βαση επρεπε να πληρωσεις γυρω στα 150 ? εξτρα. Πεταμενα λεφτα αν το καλοσκεφτεις γιατι γυρω στους 9 μηνες πρεπει να αλλαξεις κατηγορια, να πας 9-18, αλλα λεφτα μετα. Ετσι επειδη εχουμε Citroen αυτοκινητο πηραμε απο την αντιπροσωπεια το καρεκλακι που ειναι κατηγοριας 0-18 με isofix και εχει στην τιμη γυρω στα 350?-400?(βεβαια εμεις δεν πληρωσαμε τοσα γιατι ο αντρας μου δουλευει εκει και εχει καποια εκπτωση γι αυτο και συνεφερε). Δεν ειχαμε επιλογη χρωματων αλλα καλυπταμε ολες τις αναγκες μας. Εχω ακουσει παντως πως ολες οι αντιπροσωπιες εχουν τετοια καρεκλακια. Ειδικα για το καθισματακι ψαξτε το καλα. Αν θες περισσοτερες διευκρινησεις πες μου.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέρον το ότι και εσείς καταλήξατε στο zippy!:D

 

Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό που λες ότι δεν έκλεινε καλά! Αφού είναι το ίδιο ακριβώς με το zippy μας είπαν απλά έχει και επιπλέον δυνατότητα με την προσθήκη του πάνινου προτ μπεμπε...πως και δεν έκλεινε? Αφού όλα τα χαρακτηριστικά, βάρος ύψος κλπ είναι ίδια με του zippy σωστά δεν λέω? :roll:

 

Εμάς μας αρέσει το χρώμα oliva του zippy που δεν βγαίνει στο lounge...μάλλον για zippy μας βλέπω...

 

όσον αφορά το καθισματάκι εμάς μας ενδιαφέρει να είναι καλό και να κουμπώνει και στο καρότσι μας έτσι ώστε τους πρώτους μήνες να μπορούμε να κοιτάμε το μωρό όταν κάνουμε καμιά βόλτα...αυτό που πήρατε εσείς της citroen κουμπώνει στο καρότσι? Και αν όχι, τι λύση βρήκατε για τους πρώτους μήνες που ίσως θα θέλατε να έχετε φάτσα προς το μωράκι σας όταν το κάνετε βόλτα?

 

Πάντως αυτό της inglesina μας φάνηκε πολύ καλό γιατί έχει και βάση έξτρα πάνω στο οποίο κουμπώνει μέσα στο αμάξι και έτσι μπαίνει και βγαίνει πιο εύκολα (αυτό δεν σημαίνει και το isofix ή λέω βλακείες?)

 

Εμείς έχουμε polo αμάξι και θέλω να πιστεύω ότι θα χωράει το zippy μέσα αλλά φυσικά θα το τσεκάρουμε κιόλας...

gwggp2.png ISWTp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...