Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΑΧΝΩ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Recommended Posts

Ψάχνω κούνια για ανταλλαγή. Αν έχει κάποιος και ενδιαφέρεται να ανταλλάξει έχω πάρα πολλά πράγματα για ανταλλαγή απο κομσήματα, ρολόγια, τουαλέτες, δερμάτινα, μπουφάν, τσάντες, βιβλία, έπιπλα, παραμύθια, παιχνίδια, ρούχα για μεγάλους και μικρούς, πλυντήριο, cd, dvd, τραπεζομάντιλα, κουρτίνες, διακοσμητικά κ.α.

Όποιος έχει κούνια για μωρό (κατά προτίμηση που γίνεται και κρεβάτι) ας επικοινωνήσει με πμ για να δούμε αν τον ενδιαφέρει κάτι απο αυτά που έχω εγώ.

Ευχαριστώ

don't worry be happy :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπερα τι δλδ μπορει να σε ενδιαφερει ????

Αυτά που με ενδιαφέρουν να πάρω είναι κυρίως κούνια για αγόρι κατά προτίμιση να γίνεται και κρεβατάκι εως 4-5 χρονών. Μετά θα με ενδιέφερε αρτοποιητής και φωτογραφική μηχανή καλή με φακούς που να τραβέι και βίντεο.

Τα είδη που εχω να δώσω εγώ στην ανταλλαγή είναι διάφορα όπως κοσμήματα, γυναικεία ρολόγια χειρός, μπουφάν, γουνα, δερματινα, καλά φορέματα, σετ σαλονάκι μπαμπου, προσελάνινα κσονσομέ, σετ ασημένια μαχαιροπίρουνα, πλυντήριο ρουχων, Wii, τσάντες επώνυμες, παπούτσια επώνυμα καινούρια Νο 37, τραπεζαρία γυάλινη με μαυρες σουετ καρέκλες, φωτιστικό δαπέδου και ίδια πορτατιφ, αποχυμωτής, βιβλία λογοτεχνικά, βιβλία σειρές δερματόδετες όπως σειρά Ιουλιος Βερω, Μενέλαος Λουντέμης, Λιλη Νάκου, Παπαδιαμάντης, είδη σπιτιού διακοσμητικά, αξεσουαρ γυναικεία κ.α.

Καθώς καταλαβαίνεις δεν μπορώ να βάλω φωτο για όλα όσα μπορώ να διαθέσω για την ανταλλαγή γιατί είναι πολλά. Οπότε περιμένω όποιος έχει κούνια να μου πει τι απο όλα θα τον ενδιέφερε και αντίστοιχα να στείλω φωτος μονο απο τα είδη που θα ενδιέφεραν τον καθένα.

don't worry be happy :lol:

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις