Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Recommended Posts

Κοριτσισια καλημερα.Χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Εκανα εξετασεις για τοξοπλασμα 21/10 και ηταν lgG 178 και lgm 2,03. Επανελαβα τις εξετασεις χθες και η τιμες ηταν 1250 το πρωτο και 0,53 το δευτερο.Τις πρωτες τις εκανα σε δημοσιο νοσοκμειο και τις χθεσινες σε ιδιωτικο.Εστειλα δειγμα και στο paster αλλα αργει πολυ. Ο γιατρος ειναι σχεδον βεβαιος για διακοπη. Εχει τυχει σε καποια κοπελα κατι παρομοιο?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.. λυπάμαι για αυτό, δεν ξέρω από τιμές αλλά ξέρω από τοξόπλασμα. Το τρέμω όντας έγκυος πάλι.

Εχω εμπειρία από συγγενή μου η οποία διέκοψε.. Αλλά να μην στενοχωριέσαι, μετά από 2 μήνες ξαναέμεινε έγκυος και όλα πήγαν μια χαρά!

Μα πως το κόλλησες τώρα; έχεις γατες;;

Καλημέρα, η κουμπάρα μου είχε τοξόπλασμα στην εγκυμοσύνη αλλά κάνοντας πάρα πολλές εξετάσεις και στο παστέρ, της είπαν ότι το είχε κολλήσει πριν την εγκυμοσύνη οπότε δεν υπήρχε κίνδυνος για το παιδί. Έπαιρνε αντιβίωση και πράγματι το παιδάκι είναι μια χαρά. Δεν γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέρειες. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.

οχι παιδι μου δεν εχω γατες κι αυτο ειναι που με τρελαινει περισσοτερο.Εχει καποιος στη γειτονια και οταν την εβλεπα στα λουλουδια μου ετρωγε σουτ...σημασια εχει οτι μαλλον εχω κολησει και παω για διακοπη.Στα 35 χρονια της ζωης μου κολλησα τοξοπλασμα το μηνα που εμεινα εγκυος;;;ελεος δηλαδη 0.6 % πιθανοτητες υπαρχουν. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι ενω εδειξε αρχικα θετικο στην επαναληψη το igM ηταν αρνητικο.εχει συμβει κατι αναλογο σε καποια κοπελα?

Σε καταλαβαίνω... δεν ξέρεις πόσο!! Ο μικροβιολόγος τι λέει;; καλά έκανες και επαναλαμβάνεις, κάποια στιγμή εμένα μου είχε βγει θετικό το μικρόβιο του μελιταίου και στην επανάληψη στο παστέρ βγήκε αρνητικό.

Κάνε υπομονή να βγουν οι εξετάσεις.. τι άλλο να πω;

Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν..

Πάντως το τοξόπλασμα εκτός από τις γάτες το κολάμε και από άψητο κρέας και λαχανικά που δεν έχουν πλυθεί καλά.

Διαφημίσεις

Να επικοινωνήσεις άμεσα με το λοιμωξιολογικό του Υγεία.

Εκεί έχει φτιάξει μια ομάδα λοιμωξιολόγων η καθηγήτρια πανεπιστημίου κα Γιαμαρέλλου, και ασχολούνται με περιπτώσεις λοιμώξεων σε εγκύους!

Μπορείς και τηλεφωνικά να βγάλεις άκρη!

Θα στείλεις με φαξ τις εξετάσεις που θα σου πουν, σίγουρα θέλουν απο Παστερ για να είναι αξιόπιστες. εγώ έτσι έκανα!

Η κα Γαλανή, δεξί χερι της Γιαμαρέλλου, είναι πολύ εξυπηρετική και εμένα με έπαιρνε πίσω, χωρίς ούτε να με ξέρει, ούτε να έχω πληρώσει κάτι! Ολα απο το τηλέφωνο.

τα τηλ είναι:

210 6867946 ώρες: 9-15:οο

6936965281 ωρες: 9-22:οο αυτό είναι το τηλ της Κας Γαλανής.

Να ξέρεις, σε τέτοιες περιπτώσεις σοβαρών λοιμώξεων, οι μόνοι γνώστες και κατάλληλοι να σε καθοδηγήσουν είναι οι λοιμωξιολόγοι, και όχι οι γυναικολόγοι!

Ο,τι άλλο θες, πες μου.

filoudaki σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αυριο κιολας θα παρω τηλεφωνο.Η αληθεια ειναι οτι εχω απογοητευτει λιγο αλλα θα προσπαθησω να βγαλω ακρη κι απο εκει.Σε ευχαριστω και παλι για την αμεση απαντηση .Αυτο για λοιμωξιολόγο δεν μου το ειπε κανενας γυναικολογος και εχω παει σε δυο..τι να πω...

οχι παιδι μου δεν εχω γατες κι αυτο ειναι που με τρελαινει περισσοτερο.Εχει καποιος στη γειτονια και οταν την εβλεπα στα λουλουδια μου ετρωγε σουτ...σημασια εχει οτι μαλλον εχω κολησει και παω για διακοπη.Στα 35 χρονια της ζωης μου κολλησα τοξοπλασμα το μηνα που εμεινα εγκυος;;;ελεος δηλαδη 0.6 % πιθανοτητες υπαρχουν. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι ενω εδειξε αρχικα θετικο στην επαναληψη το igM ηταν αρνητικο.εχει συμβει κατι αναλογο σε καποια κοπελα?

θα κοιταξω αυριο τις εξετασεις μου να σου πω σιγουρα......αλλα εαν ενα ειναι θετικο και το αλλο αρνητικο ειναι παλια λοιμωξη,δηλαδη την περασες και τωρα εχεις αντισωματα(και αυτο ειναι καλο:wink:)..........

σιγουρα θα μαθεις απο το παστερ....οποτε περιμενε.....και μην βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλο σου....

Να επικοινωνήσεις άμεσα με το λοιμωξιολογικό του Υγεία.

Εκεί έχει φτιάξει μια ομάδα λοιμωξιολόγων η καθηγήτρια πανεπιστημίου κα Γιαμαρέλλου, και ασχολούνται με περιπτώσεις λοιμώξεων σε εγκύους!

Μπορείς και τηλεφωνικά να βγάλεις άκρη!

Θα στείλεις με φαξ τις εξετάσεις που θα σου πουν, σίγουρα θέλουν απο Παστερ για να είναι αξιόπιστες. εγώ έτσι έκανα!

Η κα Γαλανή, δεξί χερι της Γιαμαρέλλου, είναι πολύ εξυπηρετική και εμένα με έπαιρνε πίσω, χωρίς ούτε να με ξέρει, ούτε να έχω πληρώσει κάτι! Ολα απο το τηλέφωνο.

τα τηλ είναι:

210 6867946 ώρες: 9-15:οο

6936965281 ωρες: 9-22:οο αυτό είναι το τηλ της Κας Γαλανής.

Να ξέρεις, σε τέτοιες περιπτώσεις σοβαρών λοιμώξεων, οι μόνοι γνώστες και κατάλληλοι να σε καθοδηγήσουν είναι οι λοιμωξιολόγοι, και όχι οι γυναικολόγοι!

Ο,τι άλλο θες, πες μου.

η καλυτερη συμβουλη ever!!!!!!!!

ειχα επισκεφτει 5-6 γιατρους.....ενας μου εδωσε αυτη την συμβουλη,να'ναι καλα ο ανθρωπος.

περιμενε τα αποτελεσματα απο παστερ και μετα παρε τηλ......

ποσο αργουν?εγω ειχα παει δευτερα και παρασκευη ηταν ετοιμα....

σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!!!!!!!

χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα ξέρω ότι το τοξόπλασμα παλεύεται, αρκεί 1) να το κατέχει ο γιατρός, 2) να το θέλει ο γιατρός να το παλέψετε και 3) να μην έχει γίνει κάποια βλάβη στο έμβρυο...

Πάντως το τοξόπλασμα εκτός από τις γάτες το κολάμε και από άψητο κρέας και λαχανικά που δεν έχουν πλυθεί καλά.

ακριβώς έτσι!!!!!!! περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάθεις τοξόπλασμα, τρώγοντας μαρούλι σε μια ταβέρνα που ο ταβερνιάρης δεν έχει πλύνει το μαρούλι και στο χωράφι το είχε λερώσει η γάτα, παρά έχοντας την γάτα σπίτι σου...

το τοξόπλασμα από τη γάτα μεταφέρετε από τις ακαθαρσίες της, όταν έρθουν σε απευθείας επαφή με τον άνθρωπο. Νομίζω ότι κανένας ιδιοκτήτης γάτας δεν τις πιάνει με το χέρι του...!!!!!!!!!

από τότε που με θυμάμαι υπήρχε τουλάχιστον μια γάτα στο σπίτι μας και έχω γεννήσει 3 παιδιά, χωρίς κανένα πρόβλημα!!!

μάλιστα στο 1ο παιδί, ήμουν στις μέρες μου και είχα πάει τη γάτα στο κτηνίατρο για εμβόλιο και ...πήρα σειρά προτεραίοτητας λόγω εγκυμοσύνης μου

εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου όλα να πάνε καλά

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

καλημερα κοριτσια.Χθες πηρα τα αποτελεσματα του παστερ και απο ενα ιδιωτικο εργαστηριο.Τελικα νοσησα απο τοξοπλασμα το δευτερο μηνα της εγκυμοσυνης. Σε λιγο παω για διακοπη....

Διαφημίσεις

Καλή μου, πόσων εβδομάδων είσαι? Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά... Λυπάμαι πολύ... Δύναμη και κουράγιο, είναι πολύ δύσκολο αυτό που θα περάσεις, κοίταξε όμως να μη σε πάρει από κάτω. Να κάνεις ότι σου πουν οι γιατροί, δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις κάποια θεραπεία και μετά να προσπαθήσεις για άλλο μωράκι που θα φέρει ξανά τη χαρά στο σπίτι σου!

βρε κοριτσάκι μου

επειδή περασα και γω κατι αντιστοιχο στην εγκυμοσυνη

δε γινεται διακοπή έτσι για πλάκα!!!!!!!!!!

για ποιο λογο; επειδη κολλησες εσύ τοξοπλασμα σημαινει οτι και το μωρο σου θα νοσήσει;;;;;;;;;;; φυσικά και οχι!!!!!!!

πόσο εβδομάδων εισαι;; είδε κατι υπερηχογραφικά ο γιατρος;

έκανες αμνιοπαρακέντηση και φάνηκε οτι έχει περάσει και στο μωρο το τοξοπλασμα;;;;;;;

αν οχι , τότε για κ α ν έ ν α λ ό γ ο μη κανεις διακοπή!!!!! ψαξτο καλυτερα! αν ειναι δυνατον δηλαδή να προτείνουν οι γιατροι ελαφρά τη καρδία διακοπή κύησης χωρις να να βρεθεί καποιο εύρημα!!!!!

""έχω καεί" απο μεγαλοκυτταροιο ξαφνικά στην εγκυμοσύνη, γιαυτο και στο λέω! τελικά ο μπεμπουλης μου ειναι υγιέστατος και τώρα τρέχω και δε φτάνω!

μη κάνεις τίποτα, μη παρεις καμια αποφαση αν δε το ψάξεις περισσοτερο και δε κανεις αμνιοπαρακεντηση! τα igG ΚΑΙ igM απο μόνα τους δε σημαίνουν κάτι σοβαρό σώνει και ντε!!! και ας εισαι θετική στο τοξόπλασμα!

Διαφημίσεις

τελικα κοριτσια δεν εκανα τιποτα.Το ακυρωσα..θα περιμενω να κανω κι αλλες εξετασεις δεν μπορεσα να το κανω...θα κανω αμνιοπαρακεντηση και βλεπουμε..

μπραβο!! Καλα εκανες...εχθες σε ειδα αποφασισμενη και δεν ηθελα να σε στεναχωρησω περισσοτερο.

Στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης αν κολλησεις ειναι επινδυνο, αλλα κολλας δυσκολα. Ο πλακουντας προλαμβανει πολλα...

Μιλα με τις κοπελες που εχουν περασει τα ιδια να σου δωσουν στοιχεια καποιου γιατρου που το ψαχνει και δεν στελνει για διακοπη με το παραμικρο.

Καλη συνεχεια να εχεις, σου ευχομαι ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου....:)

καλημερα κοριτσια.Τελικα εκανα διακοπη κυησης. Οι γιατροι ηταν καθετοι για το τοξοπλασμα.Πηγα σε τρεις και οι τρεις τα ιδια...οι τιμες αντι να επεφταν ανεβαιναν συνεχως..Τοξοπλασματωση πρωτογενης στου φουλ..πηρα και τις εξετασεις απο το παστερ τα ιδια εδειχναν..και σαν να μην εφτανε αυτο εχω κολησει και μηκιτιαση απο τις γατες με εξανθηματα στο σωμα..Ελεος δηλαδη τι αλλο θα τυχει...Θελω να κλειστω σε ενα δωματιο να μη βλεπω ανθρωπο και μονο να κλαιω..Οταν απεβαλα δεν ηξερα και κοιταξα κατω.. το ειδα..

καλημερα κοριτσια.Τελικα εκανα διακοπη κυησης. Οι γιατροι ηταν καθετοι για το τοξοπλασμα.Πηγα σε τρεις και οι τρεις τα ιδια...οι τιμες αντι να επεφταν ανεβαιναν συνεχως..Τοξοπλασματωση πρωτογενης στου φουλ..πηρα και τις εξετασεις απο το παστερ τα ιδια εδειχναν..και σαν να μην εφτανε αυτο εχω κολησει και μηκιτιαση απο τις γατες με εξανθηματα στο σωμα..Ελεος δηλαδη τι αλλο θα τυχει...Θελω να κλειστω σε ενα δωματιο να μη βλεπω ανθρωπο και μονο να κλαιω..Οταν απεβαλα δεν ηξερα και κοιταξα κατω.. το ειδα..

Αχχχ... κοριτσακι μου γλυκό.... κουράγιο γλυκιά μου τώρα.. να σκέφτεσαι μόνο μπροστά, τι θα έρθει - όχι τι πέρασες. Να κάνεις τις θεραπείες σου και να ξέρεις πως τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να ξαναμείνεις έγκυος. Οχι τίποτε άλλο, αλλά είδα πως ήταν και δύσκολο γμτ!!!! Ελα, λίγος καιρός ακόμη και μετά θα μας λές τα ευχάριστα, ε;

Και ένα θα σου πω για τις γάτες: Προσοχή μεγάλη!! Είναι άτιμα πλάσματα, μπορεί να πατούν ακόμη και πανω στην μπουγάδα σου και να σου μεταφέρουν τα μικρόβια. Στα χερούλια της εξώπορτας, παντού! Είχα ανοίξει και τόπικ αλλά έγινε ο κακός χαμός με τους φιλόζωους φορουμίστες και τελικά κλειδώθηκε...

καλημερα περσακι αρκουδακι....

υπομονη ευχομαι και μην απογοητευεσαι!!!!

ενιωσα την αγωνια σου γιατι και εγω ειχα τοξοπλασμα αλλα ευτυχως συνεχισα την εγκυμοσυνη...εγω δεν ξερω ποτε ειχα κολλησει γιατι στο avidity μου ειχε βγει αμφιβολο...αλλα δεν ανεβαιναν οι τιμες!!!!εκανα αμνιοπαρακεντηση γιανα ειμαστε σιγουροι!!!!δεν εχω γατα ....απο το πουθενα μπορεις να κολλησεις!!!!

υπομονη κοριτσι μου!!!!εχεις δικιο!!!!!ολα θα πανε καλα ομως ειμαι σιγουρη!!!!!!φιλια πολλα!!!!!

αρκουδακι ποσο μηνων ησουν?

εγω ειχα φτασει 16εβδ.....κανονικη γεννα.

κανονικη γεννα εκανες????πρεπει να ηταν δυσκολο ΞΕΝΙΑ ...τωρα σε τι φαση εισαι????εγω 19 βδομαδων ειχα κανει αμνιοπαρακεντηση και φοβομουν οτι αν δεν πηγαινε κατι καλα θα γενναγα κανονικα...αλλα δεν ηξερα για 16 βδομαδων....

καλημερα κοριτσια.Ευχαριστω για τα μυνηματα ολες σας.Κανονικη γεννα εκανα.Εβαλαν στο ορο ωτοκινες καπως ετσι τις λενε αρχισαν οι πονοι απο το πρωι και το απογευμα απεβαλα.Μετα πηγα χειρουργειο με ολικη για καθαρισμο αλλα εφυγα υστερα απο 3 ωρες.Ποιος τα υπολογιζει αυτα??Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω νατο χωνεψω οτι απο μια γατα γιατι απο εκει κολησα..αφου μετα εμφανισα μυκιτιαση στο σωμα απο τη γατα εχασα ενα μωρο...Τρελαινομαι οταν το σκεφτομαι..Ημουμ 13 εβδομαδων. Αν απεβαλα, αν ηταν απο κατι αλλο ξερω εγω στη α επιπεδου κατι να εβλεπαν θα το δεχουμουν (λεμε τωρα) διαφορετικα, αλλα απο γατα.35 χρονια δεν κολησα και κολησα τωρα??στην εγκυμοσυνη??Ντρεπομαι που το εκανα πολυ..