Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνοι στη Λεκάνη και 37η εβδομάδα...

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...

Έχω εδώ και δύο μέρες πόνους χαμηλά στη λεκάνη (37 εβδομάδων)... Μήπως έχει το μωρό πάρει θέση, γιαυτό να πονάω? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?

Τα φώτα σας κορίτσια...

Σας χαιρετώ.

Διαφημίσεις

Πολύ πιθανό. Όταν λες ότι πονάς, σαν να νιώθεις έντονη πίεση, ιδιαίτερα όταν περπατάς; Τότε μάλλον ναι, έχει κατεβεί πολύ χαμηλά το κεφάλι και μπήκατε στην τελική ευθεία.

Στην 37 εβδομάδα δεν θεωρείται πρόωρο, αλλά μπορεί να κάνει και 2-3 εβδομάδες ακόμη σ΄αυτή τη θέση. Με το καλό!

Edited by pax
Πάτησα κατά λάθος αποστολή πριν τελειώσω

Καλσπέρα,

είμαι στην 1η μέρα της 38ης εβδομάδας και έχω και γω τους ίδιους πόνους εδω και 2 εβδομάδες συνοδευόμενους απο πόνο στις κλειδώσεις πάνω απο τους προσαγωγούς. ο γιατρός μου είπε πως προετοιμάζεται η λεκάνη με άλλα λόγια ανοίγει (κάτι που δεν ένιωσα στην 1η εγκυμοσύνη) γιατί πλησιάζει η μεγάλη μέρα! με το καλό!

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Αντε λοιπον με το καλο το μωρακι σου...!!!

εγω ειμαι στο τελοσ 34ης βδομαδας και με επιασαν πονοι πολοι εχθεσ το πρωι... σε ολοι τη κοιλια σαν κραμπα......

Η γιατροσ μ ειπε να παω στο νοσοκομειο και τελικα το μωρο εχει κατεβει ηδη πολυ κατω και μ κανανε ενεση κορτιζονης , με φλομοσαν στο buskopan ...και μ ειπαν κσεκουραση...... Να ανυσιχω πολυ?

Αντε λοιπον με το καλο το μωρακι σου...!!!

εγω ειμαι στο τελοσ 34ης βδομαδας και με επιασαν πονοι πολοι εχθεσ το πρωι... σε ολοι τη κοιλια σαν κραμπα......

Η γιατροσ μ ειπε να παω στο νοσοκομειο και τελικα το μωρο εχει κατεβει ηδη πολυ κατω και μ κανανε ενεση κορτιζονης , με φλομοσαν στο buskopan ...και μ ειπαν κσεκουραση...... Να ανυσιχω πολυ?

Γεια σου!

Το ότι έχει κατεβεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γεννηθεί και αύριο! Από και και πέρα, στην 34η εβδομάδα είναι μεν πρόωρο, αλλά όχι επικίνδυνα πρόωρο, εφόσον μάλιστα παίρνεις και κορτιζόνες. Υπομονή λοιπόν, και να ξέρεις ότι κάθε μέρα που περνά, τόσο πλησιάζει να είναι τελειόμηνο το μωρό! Σε δυο εβδομάδες θα είναι και επισήμως τελειόμηνο.

εγω κοριτσια απο την 28βδομαδα ημουν με συσπασεις μητρας και πονους χαμηλα, σημερα ειμαι στην 34 (με χαπια) και προχωραμε, τα πονακια χαμηλα τωρα ειναι πιο ελεγχομενα....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Σε ευχαριστώ elenitsa22 και σε σένα με το καλό!!!

Αφού το χειρίστηκε σωστά ο γιατρός σου και στο νοσοκομείο το ίδιο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς :wink:

Η ξεκούραση βοηθάει και αν όσο το λιγότερο άγχος τόσο πιο γρήγορα θα περάσουν οι μέρες-βδομάδες! :)

Διαφημίσεις

και εγω ετσι ειμαι!!! με πονους στους προσαγωγους λες και εκανα τρελη προπονηση και εχω πιαστει!!

αλλα δεν με ενοχλουν αυτοι οι πονοι, με ενοχλει πολυ οταν ξαπλωνω !!

με πεθαινει η μεση μου, ωρες ωρες μου κοβουν την ανασα και με αγχωνουν αλλα δοξα το θεο δεν κρατανε πολλοι 1-2 λεπτα και μετα ηρεμω!

ισως ειναι που περνω ακομα αγκαλια την μεγαλη μου !!

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

κοριτσια σας ευχαριστω ολες....και ανταποδιδω τις ευχες μου σε ολες μας να εχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και γερα γερα γερα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....