Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κακή εμπειρία από παιδότοπο στα Κων/τικα Θεσ/νικης

Recommended Posts

Χθεσινή, κακή εμπειρία από γνωστό παιδότοπο στα Κων/τικα… Εχτές ο μικρός μου, είχε τα πρώτα του γενέθλια. Λόγω ημέρας και διαφόρων άλλων συνθηκών δε θα του έκανα γενέθλια και επειδή ούτος ή άλλος είχα ραντεβού με τις φίλες μου στο ποιο πάνω παιδότοπο, σκέφτηκα τελευταία στιγμή, να πάρω μια μικρή τουρτίτσα για να σβήσει το μωρό το κεράκι του, μαζί με την αδερφούλα του και τα άλλα παιδάκια της παρέας μας. Η ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ιδιοκτήτρια του παιδότοπου, ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ να βγάλουμε τη τούρτα (παρόλο που της είπα οτι δε θέλουμε κάτι άλλο παρα μόνο να σβήσει το μωρό το κεράκι), λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ ότι έχουν εντολή από το υγειονομικό και δεν επιτρέπεται. Δε γνώριζαν όμως ότι στη παρέα μας υπήρχε άνθρωπος του υγειονομικού… Όταν το έμαθε, έχασε τα λόγια της και μας είπε ότι τελικά ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!!! Σήμερα θα πάρω τηλέφωνο και στο κέντρο προστασίας καταναλωτών και όπου αλλού χρειάζεται για να τους καταγγείλω αλλά αυτό που πραγματικά θα τους πονέσει, είναι η δυσφήμιση. Όταν δε θα πατάει ψυχή στο κατάστημά τους, θα τους φταίει η κρίση…

Και να πω και το άλλο απαράδεκτο… Σερβίρουν τα ροφήματα σε πλαστικά και χάρτινα ποτήρια μιας χρήσης και δίνουν για σνακ κρουασάν του περίπτερου… και η τιμή όμως για όλα αυτά, παραμένει το ίδιο με προ κρίσης και προ πλαστικών εποχή. Για τη μεγάλη μου κόρη που μπήκε στο παιδότοπο (no name κρουασάν και χυμό) + μια ζεστή σοκολάτα για μένα (σε χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης), έδωσα 9 ευρώ...

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟ!Αυτοι οι ανθρωποι στο βωμο του χρηματος ξεχνουν πως εχουν να κανουν με μικρα παιδια!Ειναι ντροπη,πως τους το επιτρεπουν?Δε γινονται ελεγχοι στους παιδοτοπους?Εχω και γω ασχημη εμπειρια απο παιδοτοπο,που βρισκεται στα Ιωαννινα!Μπαινοντας μεσα,αντικρυσα ενα συννεφο ΚΑΠΝΟΥ εκει ακριβως οπου επαιζαν τα παιδια!Εκτος των αλλων,ο χωρος σου θυμιζε περισσοτερο ψησταρια παρα παιδοτοπο!Αισχος!Κλεισιμο θελουν!Γι αυτο καλα θα κανεις και θα κινηθεις κατα αυτο τον τροπο!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Δεν ξερω νομικα τι ισχυει αλλα το θεμα της τουρτας δεν μου φαινεται τοσο λαθος εκ μερους τους για να ειμαι ειλικρινης...

Σε καταλαβαινω οτι ως μαμα ειχες μια ιδεα την τελευταια στιγμη αλλα σκεψου οτι οι παιδοτοποι πληρωνονται για να διοργανωνουν γενεθλια. Στους περισσοτερους δεν επιτρεπουν να φερεις δικια σου τουρτα και φαγητα καν! Εχουν ενα στανταρ πακετο και ή το αγοραζεις ή οχι. Φαντασου να πηγαινες σε καφετερια με καφε απο το σπιτι σου ή σε ταβερνα με ταπερακια? Δεν γινεται ετσι δεν ειναι? Καπως ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον,μπορει να κανω λαθος.

Και εγω νομιζω οτι για την τουρτα δεν ειχε αδικο. Αν ειναι να τραγουδησεις και να κοψεις γλυκο εινσαι σαν να κανεις γενεθλια οποτε θα επρεπε να σε χρεωσει κανονικα το ατομο οπως πληρωνουν και ολοι οι γονεις που κανουν παρτυ σε παιδοτοπο. Αν ηταν ετσι ολοι θα πηγαιναμε μια τουρτα και θα γλυτωναμε την εξτρα χρεωση και το κερασμα. Για τα υπολοιπα εχεις δικιο αλλα εχεις την επιλογη να μην ξαναπας.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Μα τί λέτε; Φυσικά και είχε άδικο! Ακου εκεί να την χρεώσει για γενέθλια! Στα γενέθλια κλείνουν τον χώρο για σένα! Εκεί δηλαδή αν πάρει 9 ευρώ από κάθε μαμά, τί την χαλάει δηλαδή να σβήσει τα κεράκια το παιδί; Μην τα μπερδεύουμε! Σε ταβέρνα δεν μπορείς να πάρεις τάπερ όπως και στον παιδότοπο δε μπορείς να πάρεις δικά σου παιχνίδια και να απαιτήσεις να μην πληρώσεις αφού τα παιδιά παίζουν με τα δικά τους παιχνίδια!

Δηλαδή εσείς αν είχατε παιδότοπο θα πηγαίνατε να τους κάνετε παρατήρηση γιατί έβγαλαν τούρτα πάνω στο τραπέζι;

Nothing you would take... Everything you gave...

Διαφημίσεις

Δε ξέρω αν είχε δίκαιο ή άδικο, αυτό που ξέρω είναι οτι το μαγαζί ήταν άδειο και θα μπορούσε τουλάχιστον να μη μας το χαλάσει γνωστοποιώντας μας οτι δε πρεπει να ξανασυμβεί. Ήμασταν 8 μεγάλοι και 5 παιδάκια μέσα στο παιδότοπο... αφησαμε πανω απο 60 ευρώ σε καθημερινή... Και ξαναλέω οτι το μόνο που ζήτησα, ήταν να σβησει το παιδί μου το κεράκι του παρεα με τα άλλα παιδάκια... ουτε να μας κόψει τη τουρτα και να τη μοιράσει, ουτε να μας βάλει το happy b-day...

Απο την επαφή μου με άλλες μαμάδες που συζητήσαμε το περιστατικό, ο συγκεκριμένος παιδότοπος πέρα απο πανάκριβος, δεν αφήνει ούτε μωρό να ταΐζεις με δικό σου φαγητό....

Πάλι καλά που δε μας έκανε παρατήρηση που θηλάζαμε... δε ξερω και αν μας ειδε δηλαδή...

0sShp3.png

PGnvp2.png

Νομιζω ξερω σε ποιο παιδοτοπο αναφερεσαι.Πηγα κι εγω την περασμενη εβδομαδα το μικρο.Οι τιμες ΔΕΝ υπαρχουν.Ειναι δυνατον ενας καφες του μπαμπα,ενας χυμος δικος μου και η χρεωση για το μωρο 15 ευρω;;; Στην Αριστοτελους να πηγαινα για καφε 5.5 ευρω δεν θα τον πληρωνα.Σαν χωρος δεν μπορω να πω ειναι πολυ ωραιος,αλλα καθιστε καλα ρε παιδια.Ασε που για το μωρο μας φεραν ενα κρουασαν κι ενα χυμο οτι να ΄ναι... Και σερβιρισμα σε πλαστικα!

Παντως αν καποια ξερει ενα καλο παιδοτοπο δυτικα,πολυ θα με βοηθουσε.

xceZp3.png

Εγώ σε αυτόν τον παιδότοπο στάματησα να πηγάινω εδώ και πολύ καιρό. Πανάκριβες τιμές και σε κοιτάνε στην τσέπη. Απαράδεκτο αυτό που σου έκαναν, να μην ξαναπάς και μακάρι να είμασταν όλοι λίγο πιο συνειδητοποιημένοι καταναλωτές, γιατί δυστυχώς βρίσκουν και κάνουν!

Δεν ξερω νομικα τι ισχυει αλλα το θεμα της τουρτας δεν μου φαινεται τοσο λαθος εκ μερους τους για να ειμαι ειλικρινης...

Σε καταλαβαινω οτι ως μαμα ειχες μια ιδεα την τελευταια στιγμη αλλα σκεψου οτι οι παιδοτοποι πληρωνονται για να διοργανωνουν γενεθλια. Στους περισσοτερους δεν επιτρεπουν να φερεις δικια σου τουρτα και φαγητα καν! Εχουν ενα στανταρ πακετο και ή το αγοραζεις ή οχι. Φαντασου να πηγαινες σε καφετερια με καφε απο το σπιτι σου ή σε ταβερνα με ταπερακια? Δεν γινεται ετσι δεν ειναι? Καπως ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον,μπορει να κανω λαθος.

Συμφωνώ απόλυτα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...