Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καροτσακι/κουνια......ειναι νωρις??

Recommended Posts

Καλημερα!Μπηκα και εγω στον πειρασμο να κοιταξω τα μαγαζια για καροτσακι και κουνιτσα της μικρης μπουμπους μου.Ειμαι στην 16η εβδομαδα (θα μπω και επισημα αυτο το σαββατο) αλλα αναρωτιεμαι μηπως ειναι υπερβολικα νωρις.Επισης δεν ξερω τι ακριβως ψαχνω και τι πρεπει να κοιταω.Βλεπω ενα καροτσακι και μου αρεσει εμφανισιακα αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο.Τι πρεπει να προσεξω?Ομοιως και με τις κουνιες...

Πανω σε τι με συμβουλευεται να δωσω μεγαλυτερη βαρυτητα?Εχετε να μου προτεινετε καποιο?Ειναι τελικα ολα τα καροτσια το ιδιο,απλα αλλαζει η μαρκα και η εμφανιση?

Ειδα καποιο που μου αρεσε,450ε αλλα ο αντρας μου θεωρει οτι ειναι υπερβολικο το ποσο για ενα καροτσι.Εσεις πως το βλεπετε?

Εντωμεταξυ τα μαγαζια της πολης μου (2-3 στα δαχτυλα )εχουν πολυ λιγες επιλογες για να δω σαν δειγμα,αλλα μονο 1 μου εδωσε προσπεκτους να το μελετησω στο σπιτι.Εγω δεν θελω να μπω σε ενα μαγαζι και απλα να παρω οτι εχουν...θελω να παρω ενα καροτσι να μου αρεσει,να με βολευει,να με εξυπηρετει και κυριως να μην το πληρωσω και χρυσαφι.Μου εδειξαν ενα (Σετακι βεβαια με καλαθουνα και καθισματα αυτοκινητου) και η τιμη ηταν στα 990 ευρω με εκπτωση!!Δεν θυμαμαι μαρκα,αυτη μου ειπε οτι ηταν Ισπανικο αλλα εγω στο φυλλαδιο ειδα οτι ηταν Ιταλικο!

Διαφημίσεις

αγαπητη cooker, με το καλο να διαννυσεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη......εγω εχω ενα αγορακι 6χρονων και τωρα διαννυω την 32βδομαδα στο δευτερο(κοριτσακι), γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ νωρις ακομα να ψαχνεις για τα ειδη μπεμπε, εγω τωρα αρχησα να κοιταζω για καροτσακι και ακομη το αφηνω.....η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν τελεια ηταν η ιδανικη εγκυμοσυνη για καθε κοπελα, αυτη που διαννυω τωρα ειναι λιγο δυσκολη και εχω αναθεωρησει πολλα πραγματα( αν μπεις σε αλλα τοπικ θα καταλαβεις).

παντως απο εμπειρια σου λεω το καροτσακι που θα επιλεξεις να ειναι ευχρηστο, ελαφρυ να πιανει λιγο χωρο οταν το μαζευεις, απο τιμες εγω θεωρω οτι μεχρι 250ευρω ειναι καλα(την γνωμη μου λεω παντα), στην κουνια μην τσιγκουνευτεις και πολυ, να εχει ενα καλο στρωμα (γιατι εκει το μωρο θα κοιμαται τα πρωτα του χρονια) και καλο ξυλο να μην ειναι ψευτια (την ακουμπας και κουνιεται), για καρεκλακι αυτοκινητου να δωσεις και εκει σημασια γιατι πρεπει να παρεχει την απολυτη ασφαλεια στον δρομο, επισης τον πρωτο καιρο θα σε βοηθησει και ενα λικνο( εκτος αν εχεις χωρο στην κρεβατοκαμαρα και βαλεις την κουνια).

οσο για τα μαγαζια που λες οτι δεν εχεις πολλες επιλογες υπαρχουν και τα καταστηματα on-line που εχουν και πολλες προσφορες το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν τα βλεπεις Live.....

σου ευχομαι να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη sorry αν σε κουρασα (την γνωμη μου ειπα)

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Αχ,σε ευχαριστω για την απαντηση και τις ευχες σου!Με το καλο να κρατησεις και εσυ το παιδακι σου στην αγκαλιτσα σου και οτι προβληματακια αντιμετωπιζεις να ξεπεραστουν.Αν επιτρεπεται τι σου συμβαινει?Εχεις δικιο,παντως, ειναι νωρις...αλλα επειδη ειχα κατι στεναχωριες με τον μπαμπα μου (εχει καρκινο),απο παρορμηση μπηκα στο μαγαζι να δω,για να ξεχαστω!

Τι ειναι το λικνο?

Για το στρωματακι συμφωνω και εγω.Πρεπει να ειναι το καλυτεροτερο,αφου εκει θα ξεκουραζεται το αγγελουδι μας!!

Θενκς για οτι συμβουλες μου εδωσες,δεν με κουρασες καθολου.Και εγω στα τυφλα παω....οπως ολοι μας στην αρχη!!

μεσα στο φορουμ εχει αρκετα θεματα για τις πρωτες αγορες, για τις ρησιμες και αχρηστες αγορες και για το τι πρπει να προσεξεις.

εγω ειχα 2 δυσκολες εγκυμοσυνες και δεν ειχα αγορασει τιποτα μεχρι το παρα πεντε που λενε. και τοτε πηραμε λιγα πραγματα και αυτο γιατι ηταν τετοιες οι συνθηκες που δεν θα μπορουσαμε να παρουμε μολις γεννιοταν το μωρο. αλλα αυτα τα καναμε εμεις.

θα σου ελεγα να κοιτας καταλογους, να σκεφτεσαι τι μπορεις να αγορασεις και να χωρεσεις στο σπιτι σου και στο νοικοκυριο σου, να ψιλοδιαλεγεις και να σκεφτεσαι τα κριτηρια σου και το τι θα σε βολευει. και οταν προχωρησει η εγκυμοσυνη σου τα αγοραζετε κιολας σιγα σιγα.

γενικα αυτα που σκεφτεσαι για το καροτσι και που σου ειπε η αλλη κοπελα εινια πολυ καλα. και εγω συμφωνω με ολα οσα σου ειπε. μπορεις να δοκιμαζεις τα καροτσια στο μαγαζι με το να τα πηγαινεις λιγο περα δωθε. δες ποιο σε βολευει γενικα. ποιο σε βολευει στην κινηση, στη στροφη, ανεβασμα κατεβασμα, να εινια σχετικα ελαφρυ, να κραταει βαρος γατι θα το φορτωνεις και με πραγματα, να πιανει μικρο χωρο.

να σκεφτεις αν θελεις το τριπλο σετ η αν δεν χρειαζεσαι το πορτ μπεμπε, οποτε θα μπορεσεις να παρεις κατευθειαν ξεχωριστα καροτσι και καρεκλακι αυτοκινητου και να βολευτεις ετσι.

τα ιδια να σκεφτεις και με την κουνια. να εχει οπωσδηποτε καλο στρωμα και απο εκει και περα διαλεγεις ποια κουνια χωραει στο σπιτι σου, ποια συ αρεσει, ποια σε βολευει. και αυτη τη συμβουλη σου τη δινω και ολα τα πραγματα που θα αγορασεις. γενικα με το μωρο πρπει να εισαι πολυ προνοητικη, να σκεφτεσαι τα παντα απο πριν και να ξερεις τι απο ολα θα βολευει εσενα. παντως και εγω 1000 ευρω για καροτσι δεν θα σου ελεγα να δωσεις. μπορεις να βρεις καλο ακομα και με 100 ευρω.

Αχ,σε ευχαριστω για την απαντηση και τις ευχες σου!Με το καλο να κρατησεις και εσυ το παιδακι σου στην αγκαλιτσα σου και οτι προβληματακια αντιμετωπιζεις να ξεπεραστουν.Αν επιτρεπεται τι σου συμβαινει?Εχεις δικιο,παντως, ειναι νωρις...αλλα επειδη ειχα κατι στεναχωριες με τον μπαμπα μου (εχει καρκινο),απο παρορμηση μπηκα στο μαγαζι να δω,για να ξεχαστω!

Τι ειναι το λικνο?

Για το στρωματακι συμφωνω και εγω.Πρεπει να ειναι το καλυτεροτερο,αφου εκει θα ξεκουραζεται το αγγελουδι μας!!

Θενκς για οτι συμβουλες μου εδωσες,δεν με κουρασες καθολου.Και εγω στα τυφλα παω....οπως ολοι μας στην αρχη!!

κατ αρχην να σου ευχηθω οτι καλυτερο για τον μπαμπα σου, για τα προβληματακια μου θα σου στειλω π.μ. για να καταλαβεις τι ειναι το λικνο μπες στο google λικνο για μωρο και θα καταλαβεις.......οτι αλλο θελεις πολυ ευχαριστως.......

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Διαφημίσεις