Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χειρουργός - Γυναικολόγος σε Δημόσιο Νοσοκομείο;

Recommended Posts

Γεια σας,

τον περασμένο χρόνο η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού, κάναμε το χειρουργείο, χημειοθεραπείες, ακτινοβολία. Όλα καλά μέχρι στιγμής ευτυχώς.

Ταυτόχρονα με αυτό σε μία αξονική της βρέθηκε πρόβλημα στη μήτρα. Πήγαμε στο τοπικό νοσοκομείο κάναμε test pap, και υπέρηχο. Βρέθηκαν 3 ινομυώματα των 8, 10 και 11 εκατοστών. Το test pap καθαρό.

Σε τοπικούς γιατρούς πήγαμε και μας είπαν για χειρουργείο ή ολική αφαίρεση οργάνων. Είναι 50 ετών, 1 χρόνο χωρίς περίοδο.

Έχουμε πελαγώσει γιατί δε γνωρίζουμε κάποιον καλό επιστήμονα αλλά και καλό άνθρωπο, σε δημόσιο νοσοκομείο. Η ψυχολογία της μητέρας μου δεν είναι και η καλύτερη, οπότε θέλουμε κάποιον να την κάνει να νιώσει καλύτερα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μας συστήσετε κάποιους σε δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας ή της Λάρισας.

Σε όσα έχω μιλήσει μου λένε απλά να πάρω το 1535 και να πάμε σε οποιονδήποτε είναι στα εξωτερικά εκείνη την ημέρα. Εμείς θα θέλαμε ονόματα.

υ.γ. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Έχω διαβάσει για πολλούς σε διάφορα υπο-φόρουμ αλλά έχω πελαγώσει γι'αυτό έφτιαξα αυτό το θέμα.

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που το επαναφέρω.. Αν μπορείτε να μας πείτε κάποιον χειρουργό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, θα μας βοηθούσατε πολύ..

Σαας ευχαριστώ..