Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ψυχολογια χαλια και εμμονες λογω αγχους

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Βρίσκομαι ήδη στον 5 μηνα κυησης και ενω θα επρεπε να πεταω απο χαρα ,εγω νιωθω καθε μερα που περναει πιο δυσκολη. Δυστηχως καθως απολύθηκα στις πρωτες μερες της εγκυμοσύνης μου, το αγχος έχει χτυπήσει κόκκινο απο την αρχή με πονοκεφάλου, στομαχοπονους κλπ. Δυστηχώς οτι και να κάνω δεν μπορώ να ηρεμήσω. και το κυριοτερο εδω και 2 μήνες φοβάμαι μήπως έχω βλάψει το μώρό μου, του εχω κάνει κακό λόγω άγχους στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του. Στον τελευταιο υπερηχο διαπιστώθηκε και μια υδρονέφρωση και διαβάζοντας το αγχος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα επινεφρίδια ήρθα και ταβλιαστηκα. Την Δευτερα έχουμε υπερηχο καρδιάς και την Τρίτη β επιπέδου και τρέμω. Παντού βλέπω άτομα με αναπηρίες και νομίζω οτι είναι σημάδια...Εχει περάσει καμία σας πολύ άγχος απο την αρχή της εγκυμοσύνης με αίσια αποτελέσματα?Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Βρίσκομαι ήδη στον 5 μηνα κυησης και ενω θα επρεπε να πεταω απο χαρα ,εγω νιωθω καθε μερα που περναει πιο δυσκολη. Δυστηχως καθως απολύθηκα στις πρωτες μερες της εγκυμοσύνης μου, το αγχος έχει χτυπήσει κόκκινο απο την αρχή με πονοκεφάλου, στομαχοπονους κλπ. Δυστηχώς οτι και να κάνω δεν μπορώ να ηρεμήσω. και το κυριοτερο εδω και 2 μήνες φοβάμαι μήπως έχω βλάψει το μώρό μου, του εχω κάνει κακό λόγω άγχους στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του. Στον τελευταιο υπερηχο διαπιστώθηκε και μια υδρονέφρωση και διαβάζοντας το αγχος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα επινεφρίδια ήρθα και ταβλιαστηκα. Την Δευτερα έχουμε υπερηχο καρδιάς και την Τρίτη β επιπέδου και τρέμω. Παντού βλέπω άτομα με αναπηρίες και νομίζω οτι είναι σημάδια...Εχει περάσει καμία σας πολύ άγχος απο την αρχή της εγκυμοσύνης με αίσια αποτελέσματα?Ευχαριστώ

ακομα και τωρα που γραφεις, μεταδιδεις το αγχος σου! ηρεμησε!!! ολες εχουμε, αλλες λιγο, αλλες πολυ προβληματα, αγχη, φοβους! σημερα ειμαι στην 35η εβδ και 1 μερα της 2ης εγκυμοσυνης μου! ειναι μια εγκυμοσυνη που περασε και περναει με το αγχος, τους φοβους και τον πονο που αφησε η 1η! τοτε δεν φοβομουν δεν αγχωνομουν, αλλα εχασα το μωρακι μου, λογω ανεπαρκειας τραχηλου (κατι ασχετο δηλαδη με την ψυχολογια) στην 20η εβδ! φανταζεσαι λοιπον, πως νιωθεις να περνας χειρουργιο, να μενεις ξαπλα, να παρακαλας να φτασεις τις 28 εβδ, να περασεις τις 34, να μην γεννησεις προωρα, κλπ... ειναι ενα παιχνιδι του μυαλου και των ορμονων μας! τα λεω για να δεις οτι δεν εισαι μονη!!! εχεις τα βαρη σου... οπως ολες! κακο δεν κανεις στο μωρακι σου!!! απλα κι αυτο θα ταν πιο ευτυχισμενο να μεγαλωνει με μια μανουλα χαρουμενη! περιορισε το φοβο, το αγχος σου... συζητα με το γιατρο σου! ρωτα αποριες! μιλα για οσα σε προβληματιζουν! με καθε απαντηση θα νιωθεις καλυτερα! και το μικρακι σου, ακομα πιο πολυ! θα περασει ο καιρος και θα χεις ενα αστερι στα χερια σου! νομιζεις θα μετανιωνεις για τα οσα φοβηθηκες? ...ειμαι σιγουρη, πως δεν θα χεις καιρο για τετοια! θα σαι τρελη για το αγγελουδι σου και θα ζεις για τις στιγμες μαζι του! καντο απο τωρα, λοιπον! ζησε την εγκυμοσυνη σου και δωσε χωρο στη χαρα!!! ολα καλα να σας πανε!;)

σε ευχαριστω πολυ. Προσπαθω καθε μερα που περναει να φανταζομαι τον ερχομο του και οτι ολα θα ειναι οκ. Σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου

Καλη μου δε νομιζω οτι θα παθει κατι το μωρακι σου λογω του αγχους...Ειμαι κι εγω απο τις μαμαδες που στην εγκυμοσυνη ειχα απιστευτο αγχος και εμμονες...Επειδη δεν εχω χρονο για να δεις λεπτομερειες πηγαινε σε παλιοτερα μηνυματα μου...Το παιδακι μου μια χαρα γεννηθηκε και μαλιστα και πολυ ηρεμο...Απλα προσπαθησε να το αποβαλλεις για να χαρεις κι εσυ την εγκυμοσυνη σου και να μη βασανιζεσαι...Με το καλο:)

q3pIp3.png

7QYNp3.png

Εγώ γεννάω σε 15 ημέρες κ άρχισα να αγχώνομαι για κάτι τελείως χαζό, έτσι ξαφνικά. Τι ειναι αυτο;;;; Πως θα αφήσω το πρώτο μου παιδάκι για 4 ημέρες, πως θα νιώθει χωρίς εμένα που είμαστε εώς τώρα αυτοκόλλητοι.

Αντί να αγχώνομαι για την καισαρική κ τον ερχομό του μωρού, σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν όλες λίγο πολύ κάτι έχουμε.

Ηρέμησε, υδρονέφρωση περάσαμε κ μεις. Ολα καλά θα πάνε.

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ ολες παρα πολυ. Αυριο θα παμε στην Παναγια την Προυσιωτισσα καθώς είναι κοντα στο χωριο του αντρα μου και ευχομαι ολα να πανε καλα..