Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αστεριας μπεμπε

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στο Μενίδι;;;;

Εγω ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένη!!!!

Καταρχήν πολυ καλό ξύλο( ανάλογα τι θα πάρεις βέβαια) ... Εγώ πήρα από εκεί κρεβάτι, αλλαξιερα κ αργότερα το πάρκο του. Ολα ειναι καινουρια κ περιμένω το δεύτερο μωράκι. Σαν να τα πήρα τώρα.

To ιδιο λετε ;).

Εμεις ειχαμε παρει το κρεβατι της κορης μας απο εκει. Μας το εκαναν οτι χρωμα θελαμε (φουξια εκρου) και μας ειχαν ζωγραφισει και μια κουκλα τυπου μπαρμπι. Αντεξε τις κακουχιες της κορης μας και δυο μετακομισεις στην αλλη ακρη του Ατλαντικου !!!!

Διαφημίσεις

Να προσέξεις πολύ καλά το δίδυμο που στέλνουν για μοντάρισμα.

Εμάς σε δύο κούνιες είχαν μοντάρει στραβά τις τάβλες του στρώματος.

Σαν έπιπλα είναι καλά,

Αλλά όλα τα δικά μας (2 λίκνα, 2 κούνιες, μια μεγάλη αλλαξιέρα) είχαν/έχουν θέμα με τις βίδες συνδέσεις.

Επίσης το ένα στρώμα της κούνιας είναι πιό χαμηλό σε ύψος/ πιό λεπτό δηλ. από το άλλο, παρόλο που πήραμε ακριβώς το ίδιο θεωρητικά.

Αν πάρεις κούνια με ράφια χωρίς ράουλα.... Τα ράφια από κάτω στη σύνδεση τους είναι ολίγον ξέρεις... με το μαλακό τα ανοίγεις.

Την πρώτη φορά που χρειάστηκε να φτιάξουν το ράφι από κάτω, καθυστέρησαν πάρα πολύ να το φτιάξουν κ δεν μου το έφεραν σπίτι. Πήγα εγώ κ το πήρα.

Ξαναχάλασε κ πήρα σιδερένιες γωνίες από πράκτικερ κ το έφτιαξα μόνη μου εσωτερικά.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...