Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΓΑΙΑ Η ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.....ειμαι σε αναζητηση γυναικολογου στο γαια κυριως γτ στον 4ο τοκετο ειναι δωρεαν ο τοκετος...κ ψαχνω εναν καλο γιατρο που να παιρνει πολυ λιγα χρηματα...λιγα ομως....αλλιως καποιον στο αττικο..κ θα ηθελα να μου πειτε αν στο αττικο ο μπαμπας μπορει να ειναι μεσα κατα τη διαρκεια του τοκετου...τι πληρωνεις στο αττικο;;τον γιατρο δε θα τον ρωτησω καν ποσο παιρνει γτ θα κανω μεγαλη γκαφα...ειμαι πολυ απογοητευμενη με εναν πολυ ξακουστο γιατρο του ελενα,ο οποιος ζηταγε ταριφα 1400 κ εγω δεν τον ρωτησα ποτε ποσο παιρνει..εκτος των αλλων γεννησα μονη μου..εκεινος κοιμοτανε κατω στο ιατρειο...με αποτελεσμα το μωρο μου λογω περιτυλιξης..να μεινει εντατικη για 4 μερες..λογω κυανωσης..εννοειται δεν του εδωσα φραγκο οχι οτι θα του δινα δηλαδη αλλα λεμε...θα του δινα οσα ηθελα εγω...

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

καλημέρα, ο γιατρός μου είναι στο Γαια ο Ηλίας Μεταξάς. είναι απίστευτος.. έκανα το δεύτερο παιδάκι μου με αυτόν τον γιατρό και αν μπορούσα θα έκανα και τρίτο. είναι τόσο ζεστός άνθρωπος και καλός, δεν σε αγχώνει, σου μιλαει όμορφα και σε ακούει σε ότι και να εχεις να πείς. οι μαιες του είναι πολύ καλές.

στο γαια ειναι επισης και ο υπεροχος λαμπρος γιαννικος.απιστευτος ανθρωπος,με πολυ λογικες τιμες-δεν σε χρεωνει καν επισκεψη στην εγκυμοσυνη,και με εμπειρια ακομα και σε πολυ δυσκολες πειρπτωσεις τοκετου.αν κανεις αναζητηση στο φορουμ θα διαβασεις και αλλα γι'αυτον...με το καλο σου ευχομαι!!!!(τεταρτο,ε;;;συγχαρητηρια!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!)

fBaep3.png

uwK7p3.png

στο γαια ειναι επισης και ο υπεροχος λαμπρος γιαννικος.απιστευτος ανθρωπος,με πολυ λογικες τιμες-δεν σε χρεωνει καν επισκεψη στην εγκυμοσυνη,και με εμπειρια ακομα και σε πολυ δυσκολες πειρπτωσεις τοκετου.αν κανεις αναζητηση στο φορουμ θα διαβασεις και αλλα γι'αυτον...με το καλο σου ευχομαι!!!!(τεταρτο,ε;;;συγχαρητηρια!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!)

Συμφωνω απολυτα και μια πολυ δυσκολη περιπτωση ημουν και εγω.Αν δεν ηταν ο γιατρος πολυ καλος ισως να μην ζουσα ουτε εγω ουτε το παιδακι μου.Καταπληκτικος...

jyjdp3.png

sWN4p3.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις