Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιάνουν τα "κόλπα" για να γυρίσει το μωρό από ισχυακή σε κεφαλική προβολή?ι

Recommended Posts

Η γυμναστική δεν έχει να κάνει με το άγχος. Γιατί όποιος αγαπάει τη γυμναστική πάει να πει ότι αγχώνεται?

Ανέκαθεν γυμναζόμουν πάρα πολύ (ασχέτως του ότι πάχυνα από πέρσυ που παντρεύτηκα, ο καλός μου με ταίζει για τα καλά -παντρευτήκαμε Σεπτέμβρη 2011, εγώ 48 κιλά, και έναρξη εγκυμοσύνης Μάρτιο 2012 με εμένα στα 60 κιλά!!). Ποτέ όμως δεν σταμάτησα να αθλούμαι, ανεξαρτήτως κιλών. Είναι κάτι που το αγαπάω πολύ. Βέβαια στην εγκυμοσύνη κάνω απλά περίπατο (με πολύ χαμηλή ταχύτητα), γι' αυτό ακι με παίρνει 1,5 ώρα. Και με ευχαριστεί πολύ, αισθάνομαι πολύ καλά. Έχουμε μια περιοχή καταπράσινη, με ποτάμι στη μέση, δέντρα, είανι πανέμορφα. Και κάθε πρωί περπατάνε τόσοι..βάζω και τη μουσική μου στο mp3, έχει δροσιά και απολαμβάνεις το πράσινο, ανοίγει το μάτι σου. Τί καλύτερο από το να ξεκιναει έτσι η μέρα σου?

tsarli συμφωνώ κ εγω μαζί σου..όπως είσαι εσυ,είμαι κ εγω(48κιλά, λάτρεις της γυμναστικής και της φυσικής κατάστασης).!!:D τώρα περιμένω απο στιγμή σε στιγμή την μπουμπου αφού βρίσκομαι πλέον στην 38η+6 κ από την αρχή περπαταω κ εγω 1,5 ωριτσα κάθε μέρα..αν κ με 9 κιλά που πήρα σε όλη την εγκυμοσυνη ως τώρα,το περπάτημα με βοήθησε πααααρα πολύ όχι μόνο λόγω φυσικής κατάστασης αλλά κ επειδή το μυαλό φεύγει κ ηρεμεις απο όλα σε συνδυασμό με μουσικη όπως λες..δεν ξέρω αν θα την πάλευα χωρίς αυτό γιατί κάποιες στιγμές χρειάζεται να ηρεμεις κ να φεύγεις απο κάποιες σκέψεις κ ανησυχίες της εγκυμοσύνης που ειναι φυσιολογικό να έχεις κατα την διάρκεια κ σε βοηθάει πολύ το να βρίσκεσαι έξω.

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μακάρι και γω όταν θα φτάσω στο μήνα μου να μπορώ να περπαταω όπως εσύ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορώ, μέχρι στιγμής δεν νιώθω ούτε κούραση, ούτε δυσφορία, τίποτα, ίσως γιατί το αγαπάω αυτό που κάνω και δεν το κάνω με το ζόρι.

Εγώ τα 48 τα άφησα πίσω (μόλις παντρεύτηκα)! Ο σύζυγος τα χει τα κιλά του και με παρέσυρε όλο το χειμώνα σε παρασπονδίες, χι χι!! Πιστεύω να ξανακατέβω στο μέλλον (αν διώξω το σύζυγο)!!

Όντως σαν τις βόλτες στη φύση δεν έχει!

sLvDp3.png

Κορίτσια επειδη κι εγω δεν καταλαβαίνω αν εχει γυρίσει ή οχι κι εχει ΠΟΛΥ συχνα λόξυγκα, πείτε μου, ποιο σημείο του σωματος του μωρού τρανταζεται περισσότερο όταν εχει λόξυγκα; Μπας κ βγαλω άκρη....

nrG6p3.png

Εγώ πάντως αισθάνομαι τα πάντα δεξιά από τον αφαλό και λίγο πιο χαμηλά. Λες και κατσικώθηκε εκεί και δεν πηγαίνεια λλού. Μόνο εκεί. Πολύ σπάνια κάτι χτυπάει κεντροαριστερά.

sLvDp3.png

Μακάρι και γω όταν θα φτάσω στο μήνα μου να μπορώ να περπαταω όπως εσύ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορώ, μέχρι στιγμής δεν νιώθω ούτε κούραση, ούτε δυσφορία, τίποτα, ίσως γιατί το αγαπάω αυτό που κάνω και δεν το κάνω με το ζόρι.

Εγώ τα 48 τα άφησα πίσω (μόλις παντρεύτηκα)! Ο σύζυγος τα χει τα κιλά του και με παρέσυρε όλο το χειμώνα σε παρασπονδίες, χι χι!! Πιστεύω να ξανακατέβω στο μέλλον (αν διώξω το σύζυγο)!!

Όντως σαν τις βόλτες στη φύση δεν έχει!

tsarli μου κ εσύ το ίδιο θα είσαι γιατί αν περπατάς απο την αρχή δεν καταλαβαινεις το βάρος που παίρνεις στην εγκυμοσυνη σε σχέση με το να το αρχίσεις στο τέλος που ήδη το έχεις πάρει κ νιώθεις δυσφορία κ κούραση..όπως λες αν αγαπάς κάτι που κανείς δεν σε κουράζει κ εγω δόξα το Θεό τίποτα δεν είχα,ούτε δυσφορία ούτε κούραση νιώθω ακόμα κ τώρα που έχουμε φτάσει σχεδόν στο τέλος..κ εγω σε περιοχη με θαλασσα κ παρκο διπλα περπαταω κ οντως σαν την φυση δεν υπαρχει κατι καλυτερο..ωστόσο έσκασα στο γέλιο με αυτό που γράφεις..!:lol::lol: χαχα έλα θα κάνουμε προγράμμα μετα την γέννα να το τηρούμε μαζί..μην ανυσηχεις,θα διώξουμε τα κιλά κ θα κρατήσουμε τους συζύγους :lol::lol: καλή λευτεριά να έχουμε με γερά μωράκια,αυτο μετράει τώρα κ καμία παρασπονδια δεν βλάπτει.! Χιχι

Διαφημίσεις

Κορίτσια επειδη κι εγω δεν καταλαβαίνω αν εχει γυρίσει ή οχι κι εχει ΠΟΛΥ συχνα λόξυγκα, πείτε μου, ποιο σημείο του σωματος του μωρού τρανταζεται περισσότερο όταν εχει λόξυγκα; Μπας κ βγαλω άκρη....

Nemina κ εμένα γύρισε στην 34η βδομάδα κ γενικά έχει πολυυυυ λοξυγκα απο πιο πριν που την ένιωθα..εμένα απο τότε που γύρισε την νιώθω δεξιά του ασφαλού μου όπως λέει κ η tsarli..

Ο δικός μου γύρισε τέλος του 6ου μήνα και μέχρι πριν από 1 μήνα που πήγα στον γιατρό ήταν με το κεφάλι κάτω. Αύριο που έχω ραντεβού ξανά θα δούμε αν εξακολουθεί να είναι στην ίδια θέση. Ελπίζω πως ναι! Και εμείς από λόξυγγα άλλο τίποτα! Και εγώ τον νιώθω δεξιά του αφαλού!

Πάντως την προηγούμενη εδβομάδα που για 2 μέρες δεν το ένιωθα, είχε γυρίσει με το κεφάλι πάνω. Μετά ξανάρχισα να το νιώθω στα δεξιά, όπως το ένιωθα από την αρχή (που ήταν με το κεφάλι κάτω). Πιστεύω δηλ. η σβούρα που έκανε να κράτησε ένα διήμερο και να είναι όλα όπως στην αρχή (το κεφαλάκι δηλ. στη σωστή θέση).

sLvDp3.png

Κοριτσια δεν ξερω αν επιασε το περπατημα στα γόνατα κ τα ακροβατικά ή ήταν να γυρίσει, παντως ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως η μπουμπου γυρισε επιτελους στη θεση της! Ουφ!:rolleyes:

nrG6p3.png

Κοριτσια δεν ξερω αν επιασε το περπατημα στα γόνατα κ τα ακροβατικά ή ήταν να γυρίσει, παντως ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως η μπουμπου γυρισε επιτελους στη θεση της! Ουφ!:rolleyes:

Mπράβο, βρήκε το δρόμο της δηλαδή!! Θα αρχίσω το μπουσούλημα, τέλος!

Εμείς έχουμε ραντεβού με το γιατρό την ερχόμενη Πέμπτη, προλαβαίνω να τον κάνω να γυρίσει με το κεφαλάκι κάτω, άντε, γιατί αν άρχισε να κάνει από τώρα τα δικά του..σωθήκαμε!!

Και είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω από μόνη μου, χωρίς υπέρηχο, πού βρίσκεται. Έχει μειωθεί η συχνότητα των κινήσεών του, γενικά έχει αλλάξει η αίσθηση των "χτυπημάτων" και έτσι δεν μπορώ να τον βρώ!!

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Παντως όταν είχε λόξυγκα ενιωθα να τρανταζεται εντονα εκείνο το βουναλάκι που σχηματιζόταν πάνω από τον αφαλό μου κι ακριβως κατω από το στηθος κ νομιζα πως ήταν το κεφάλι. Τελικά όμως σε κείνο το σημείο ήταν το πωπουδακι της! Εκεί μπερδευόμουν κ ελεγα οτι δεν εχει γυρίσει με τίποτα γιατί υπεθετα πως λογικά το κεφαλακι θα τρανταζεται περισσότερο!

nrG6p3.png

Εγώ κίνηση πάνω από το ύψος του αφαλού δεν έχω αντιληφθεί ακόμη. Το πολύ εκεί κοντά, στο ύψος του αφαλού. Αλλα κυρίως στα δεξιά κάτω από τον αφαλό, εκεί γίνεται το πανηγύρι.

Μήπως αυτό συμβαίνει επειδή δεν είμαι ακόμη και σε πολύ μεγάλη εβδομάδα? Ανεβαίνει δηλ. με τις εβδομάδες το μωρό προς τα πάνω?

sLvDp3.png

Ναι ίσως! Δεν είχα προσέξει την εβδομάδα σου ακόμη! Παντως μη το θεωρείς απίθανο να κανει και καμια τουμπίτσα ακόμη αν είναι ιδιαίτερα κινητικό!! Δεν εχεις όμως λόγο να ανησυχείς αν δεν εχει γυρίσει γιατί είναι νωρις κι εχεις παααααααρα πολλες ελπίδες να παρει τη σωστη θεση στο τελος!

nrG6p3.png

Ναι ίσως! Δεν είχα προσέξει την εβδομάδα σου ακόμη! Παντως μη το θεωρείς απίθανο να κανει και καμια τουμπίτσα ακόμη αν είναι ιδιαίτερα κινητικό!! Δεν εχεις όμως λόγο να ανησυχείς αν δεν εχει γυρίσει γιατί είναι νωρις κι εχεις παααααααρα πολλες ελπίδες να παρει τη σωστη θεση στο τελος!

Μακάρι να γυρίσει! Κι ας έρθει και καμιά βόλτα προς τα πάνω, να νιώσω και γω την αίσθηση!! Όλο κάτω από τον αφαλό βρίσκεται αραγμένο. Nemina σε λίγο καιρό η μπουμπού σας θα σκάσει μύτη, μακάρι να περάσει ο καιρός και να έρθει και η δική μας ώρα, έχω πολύ περιέργεια για όλα (τοκετός, πρώτη μας συνάντηση κλπ). Ειδικά αν θα χει παρει τη σωστή θέση!

Μέχρι ποια εβδομάδα μας δίνουν πιθανότητες να γυρίσει το μωρό?

sLvDp3.png

Χωρις να εχω διαβασει προηγουμενα ποστ θελω να πω οτι ο μπεμπης μου ηταν εγκαρσιος και γεννηθηκε με καισαρικη. Επειδη ηθελα πολυ να γεννησω φυσιολογικα το ειχα ψαξει αρκετα το θεμα των "κολπων" που λετε αλλα και ο γιατρος και οι 2 μαιες (την πρωτη την αλλαξη για προσωπικους λογους) με ειχαν διαβεβαιωσει οτι δεν επιδεχονται ¨κολπα" αν ειναι να γυρισει θα γυρισει , επισης ειχα ρωτησει και για εξωτερικο μετασχηματισμο αλλα απο το νοσοκομειο και ο γιατρος μου ειπαν οτι ειναι πολυ επικινδυνο. Ο γιατρος μου δεν το αναλαμβανε τουλαχιστον.

Γεννησα με καισαρικη .

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

Ας γεννηθεί υγιής και ας "βγει" απ' όπου θέλει..να του χαλάσουμε χατίρι από τώρα? Απλά αν έχει την ευγενή καλοσύνη, ας ακούσει τη μανούλα κι ας γυρίσει!! Δεν με χαλάει και η καισαρική, άλλωστε μετά τη γέννα ούτε καν θα με ενδιαφέρει ο τρόπος (καισαρική ή φυσιολ. τοκετός). Απλά θα ήθελα να το ζήσω σαν εμπειρία. Βέβαια τα μωρά ξέρουν καλύτερα..και επιλέγουν!!

sLvDp3.png

Στις πρωτότοκες συνήθως μέχρι την 36η εβδομάδα έχει γυρίσει το μωρό. Από εκεί κι έπειτα δυσκολεύουν τα πράγματα. Έχεις μπόλικο περιθώριο ακόμα! ;)

Άμα δεις και κοντεύεις την 36η (ίσως και λίγο νωρίτερα για να μην αγχωθείς καλά-καλά μετά) και δεν πιάνει το μπουσούλημα (πάρε επιγονατίδες και χαρά στο κουράγιο σου κοπελιά! :lol: ) δοκίμασε και το ομοιοπαθητικό που σου είπα. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει στη ζωή μου ομοιοπαθητικό σκεύασμα πέρα από κάτι χάπια για τη ναυτία και γενικά ποτέ δεν ήμουν αρνητική αλλά δεν την υποστήριζα κιόλας αλλά αυτό που μου συνέβη δεν το ξεχνώ όσο ζω!

Ακόμη δεν ξεκίνησα το μπουσούλημα, θα πάω πρώτα στο γιατρό σε 1 βδομάδα να δούμε πού βρίσκεται. Μακάρι να χει γυρίσει στα συγκαλά του και να μη χρειαστεί τίποτα!

sLvDp3.png

Δείτε και εδώ: «Προοπτική Συγκριτική Μελέτη της επίδρασης του Ομοιοπαθητικού φαρμάκου Pulsatilla 200CH στην προβολή και το σχήμα των εμβρύων τελειόμηνων εγκύων.»

http://www.iator.gr/2011/06/05/prooptiki-sygkritiki-meleti-tis-epidrasis-tou-omoiopathitikou-pulsatilla/

Αν γράψετε στο γκουγκλ pulsatilla και ισχιακή προβολή θα σας δώσει πολλά αποτελέσματα για να μελετήσετε. Επίσης η λήψη της έχει και σαν αποτέλεσμα εύκολο και γρήγορο τοκετό.

Εμένα ο γιατρός που πήγα δε μου πήρε καθόλου χρήματα προς τιμήν του προφανώς για να διαφημίσει τη δουλειά του. Το μόνο που πλήρωσα ήταν το φάρμακο από το φαρμακείο το οποίο είχε πολύ χαμηλό κόστος... δε θυμάμαι ακριβώς 2-3 ευρώ έκανε νομίζω.

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό, κλείσαμε τις 28 εβδομάδες και ο μπέμπης με το κεφάλι κάτω, οπότε δεν θα χρειαστώ το μπου σούλημα (αν δεν ξαναγυρίσει φυσικά)! Ο γιατρός μου είπε ότι τον παίρνει ακόμη για να κάνει βόλτες, αλλά εγώ προτιμώ να κάτσει εκεί που κάθεται!!

sLvDp3.png

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό, κλείσαμε τις 28 εβδομάδες και ο μπέμπης με το κεφάλι κάτω, οπότε δεν θα χρειαστώ το μπου σούλημα (αν δεν ξαναγυρίσει φυσικά)! Ο γιατρός μου είπε ότι τον παίρνει ακόμη για να κάνει βόλτες, αλλά εγώ προτιμώ να κάτσει εκεί που κάθεται!!

Μπράβο στον μπέμπη! Με το καλό να τον κρατήσεις και αγκαλιά!

εμενα το μωρο τελευταια πιεζει το πανω μερος της κοιλιας σχεδον αναμεσα στο στηθος και αισθανομαι ενα σκληρο πραματακι να μου σπρωχνει(προσοχη. ειπα σπρωχνει και οχι κλωτσαει) το πανω μερος της κοιλιας..

επειδη δεν ειχε γυρισει το μωρο στον 8ο και σε λιγο μπαινω στο μηνα μου,θελω να ρωτησω αν αυτο το σκληρο που με πιεζει ειναι ποδι ή κεφαλι. δηλαδη αυτο νιωθουν οι γυναικες που το μωρο εχει παρει θεση προς τα κατω το κεφαλι??? εχω πολυ αγωνια και ολο σκεφτομαι να κανω υπομονη οταν παω στο ιατρο να μου πει,αλλα δε μπορω να περιμενω αλλο! γιατι μου ειπε η μητερα μου οτι σε περιπτωση ναρκωσης θελει να πει κατι το γιατρο και υποψιαζομαι ειναι κατι με τη καρδια μου που δε μου λεει και υποπτευομαι οτι κατι τετοιο θελει να πει οταν ερθει μαζι μου στην επισκεψη!

εμενα το μωρο τελευταια πιεζει το πανω μερος της κοιλιας σχεδον αναμεσα στο στηθος και αισθανομαι ενα σκληρο πραματακι να μου σπρωχνει(προσοχη. ειπα σπρωχνει και οχι κλωτσαει) το πανω μερος της κοιλιας..

επειδη δεν ειχε γυρισει το μωρο στον 8ο και σε λιγο μπαινω στο μηνα μου,θελω να ρωτησω αν αυτο το σκληρο που με πιεζει ειναι ποδι ή κεφαλι. δηλαδη αυτο νιωθουν οι γυναικες που το μωρο εχει παρει θεση προς τα κατω το κεφαλι??? εχω πολυ αγωνια και ολο σκεφτομαι να κανω υπομονη οταν παω στο ιατρο να μου πει,αλλα δε μπορω να περιμενω αλλο! γιατι μου ειπε η μητερα μου οτι σε περιπτωση ναρκωσης θελει να πει κατι το γιατρο και υποψιαζομαι ειναι κατι με τη καρδια μου που δε μου λεει και υποπτευομαι οτι κατι τετοιο θελει να πει οταν ερθει μαζι μου στην επισκεψη!

αυτό πότε το νιώθεις? γιατί αν είναι κατά τη διάρκεια του σεξ, το σκληρό πραγματάκι που σε σπρώχνει μάλλον δεν είναι το μωρό :lol::lol::lol::lol:

αυτό πότε το νιώθεις? γιατί αν είναι κατά τη διάρκεια του σεξ, το σκληρό πραγματάκι που σε σπρώχνει μάλλον δεν είναι το μωρό :lol::lol::lol::lol:

εχω σταματησει τη διεισδυση. κοινως δε κανω παραδοσιακο σεξ, φοβαμαι. κολλησα σε κουφα για πχ οτι θα τρυπησει ο σακος αν μπει μεσα το εργαλειο και αλλα τετοια εμμονικα! :lol:

στο θεμα μας... το σπρωξιμο γινεται καθε μερα πρωι μεσημερι απογευμα βραδυ. ποτε οταν περπαταω. η κοιλια διογκωνεται και μενει εκει ακινητη για περιπου 1 λεπτο. επειτα χαιδευω τη κοιλια μου εκει που διογκωνεται και γυρω γυρω και καταλαβαινω οτι πιανω ενα εξογκωμενο πραματακι που με τη φαντασια μου λεω ειναι πατουσα γιατι σε μηκος δε ξεπερνα το μικρο δαχτυλο μου.

συμπερασμα?:confused::confused::confused:

α! και να συμπληρωσω ακριβως στο πανω μερος της κοιλιας συμβαινει. σχεδον ακομα λιγο να τεντωθει και θα ακουμπησει και το σουτιεν μου :lol:.