Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γαμος με διαφορα ηλικιας-αντιδραση γονεων

vasileia_25

Recommended Posts

καλημέρα σας,οι γονεις μου στο άκουσμα και μόνο ότι θα παντρευτώ και μάλιστα ότι θα παντρευτώ έναν άντρα μεγαλύτερό μου κατα 16 χρόνια (έγω 26 εκείνος 41) μέτα απο μία σχέση που μετράει σχεδόν 6 χρόνια ,απογοητεύτηκαν σε βαθμό που δε λέγεται.ο πατέρας μου έχει κόψει κάθε επαφή , με την μητέρα μου και τον αδερφό μου μιλάω μόνο.ούτε η γιαγιά μου δεν θέλει να μου μιλήσει.και έχω μείνει με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ, δεν ήταν ξαφνικό,ήξεραν .Πραγματικά έχω απογοητευτεί:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφου γνωριζαν πως εχετε χρονια σχεση δεν το περιμεναν καποια στιγμη???

Μηπως ειναι κατι αλλο και οχι η διαφορα ηλικιας???

Μηπως πχ ειναι χωρισμενος με κανα παιδακι και κολλανε εκει??

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

κοιτα να δεις δυσκολες καταστασεις αλλα πρεπει να τους πιασεις και να τους εξηγησεις οτι δεν εισαι το μικρο τους κοριτσακι και οτι για τη ζωη σου εσυ αποφασιζεις και οτι πολυ θα ηθελες τους γονειις σου διπλα σου αλλα εαν αυτοι επιλεγουν να μη το κανουν εσυ και παλι θα προχωρησεις σε ατο που θελεις,,,,σημασια πες τους ειναι το παιδι τους να ειναι ευτυχισμενο και εαν εισαι πραγματικα ευτυχισμενη θα πρεπει να ειναι διπλα σου,,,ακομη και λαθος να ειναι η αποφαση σου κατα την αποψη τους ας πουνε για ποιο λογο και οχι να μη μιλανε,,,,αυτο το θεωρω ανωριμο ,,,,,

κανε μια συζητηση οριστικη και ηρεμη,,,,και μιλα του πατερα σου,,,(αν και βασικα πιστευω οτι ακομη και 26 να εφερνες παλι τα ιδια μουτρα θα ειχε :wink:;-))

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

απο την αρχη ειχαν εκφρασει την αντιθεση τους.απλα μου κανει εντυπωση οτι μετα απο τοσα χρονια και ενω βλεπουν οτι ψυχολογικα ειμαι καλα,συνεχιζουν τα ιδια

Διαφημίσεις

Τα πατε καλα με το συντροφο σου?

Εχετε κοινα ενδιαφεροντα? Εχεις σκεφτει οτι οταν θα εισαι εσυ 40 εκεινος θα ειναι 56? Το οτι θα ειναι αρκετα μεγαλος οταν το παιδι σας θα ειναι πχ 10 ετων και θα σου πεσουν αρκετα περισσοτερα βαρη επανω σου? Νομιζω πως πιθανοτατα ολα αυτα σκεφτονται οι γονεις σου. Απο προσωπικη εμπειρια με ακριβως την ιδια διαφορα ηλικιας στο λεω.

Με αγαπη σου τα λεω και καμια διαθεση να σε κριτικαρω.

Όλα είναι μια ιδέα...

Κοιτα να δεις και εγω αν ειχα μια κορη 26 και ειχε σχεση με εναν 41χρονο δεν θα ηταν και το καλυτερο μου.

Οταν εσυ δηλαδη θα εισαι 35 αυτος θα ειναι....35+16 = 51

Ε,οπως και να το κανουμε η διαφορα θα ειναι εμφανης και προφανως να φερει και αλλα "ζητηματα"

Στο λεω εγω που η μαμα με τον μπαμπα μου εχουν 19,5 χρονια διαφορα και ειχαν εναν ευτηχισμενο γαμο και μια ομορφη οικογενεια!

Γιατι δεν τους ρωτας ευθειως τι ακριβωες ειναι αυτο που τους τρομαζει???

ρε κοριτσια μπορει αδν γονεις να τα σκεφτονται ολα αυτα και εγω τα ιδια θα σκεφτομουνα αλλα απο τη στιγμη που βλεπω το παιδι μου οτι ειναι χαρουμενο και ευτυχισμενο τι θα πρεπει να κανω???να σταθω διπλα του ή να μη του μιλαω????

το 56 που λετε δεν ειναι και τοσο τρομερο δεν ειναι ολοι οι 56 παππουδες, μια χαρα φυσιολογικη ζωη εχουνε και μπορουν να κανουν οτι και οι 36 ,

εγω δε νομιζω οτι εινια μονο η ηλικια το κολλημα ,,,,και οι δικοι μου δε θελανε τον αντρα μου που με περανει δυο χρονια,,,,προσωπικα τους εγραψα στα παλια μου τα παπουτσια,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

το 56 που λετε δεν ειναι και τοσο τρομερο δεν ειναι ολοι οι 56 παππουδες, μια χαρα φυσιολογικη ζωη εχουνε και μπορουν να κανουν οτι και οι 36 ,

πολυ αμφιβαλλω οτι οι 56αριδες μπορουν να κανουν οτι και οι 36αριδες . βεβαια ειναι και στον ανθρωπο. αλλα οπως και να το κανεις αλλο 40 αλλο 56... Αποψη μου.;)

Όλα είναι μια ιδέα...

Eγω με τον ανδρα μου εχουμε 12 χρονια διαφορα.Δεν θεωρω οτι ειναι και τοσο φοβερό το θεμα, δεν καταλαβαινω γιατι αντιδρουν τοσο αφου λες οτι εισαι ευτυχισμενοι,αλλα νομιζω δεν εχεις απαντησει καθαρα, ειναι ο μοναδικος λογος η διαφορα ηλικιας που αντιδρουν ή μηπως εσυ το αποδιδεις εκει ενω υπαρχει καποιος αλλος λογος;

Διαφημίσεις

Εγω παντως μια φορα...την πατησα με τον πρωην μου 20 χρονια διαφορα... Θα συμβουλευα την καθε κοπελα να το ξανασκεφτει. Εγω ειχα φυγει απο το σπιτι 1 χρονο για χαρη του και τελικα η οικογενεια μου ειχε δικιο...

Δεν ειναι βεβαια ολες οι περιπτωσεις ιδιες...αλλα ο κυριως λογος που χωρισα εν τελει ηταν το χασμα που μας χωριζε και οφειλοταν στη διαφορα ηλικιας μας.

Όλα είναι μια ιδέα...

πιστεψε με κρινοντας απο το πατερα μου που ειναι 55 και εχει παντρευτει μια αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι 35-37 (δε μιαλμε αλλα οκ αλλο αυτο ) και βολτες το βραδακι σε κλαμπακια πανε και εχει ολο το απκετακι οπως εαν ητανε συνομιλικοι,,,αυτο εννοω βεβαια κρινοντας απο το πατερα μου ,,,και οχι δε νεανιζει,,,ετσι ητανε παντα ,,,,απλα θεωρω οτι εδω στη χωρα μας οι ανθρωποι γενικα μετα τα 50 χαλαρωνουν πολυ ενω στο εξωτερικο μετα τα 50 παρα πολλυ φορτσαρουν σα μια δευτερη νεοτητα και κανουν αυτα που δε μπορουσαν νεοι γιατι τωρα εχουν την οικονομικη δυνατοτητα και δεν εχουν και μικρα παιδια να μεγαλωσουν,,,δε ξερω εαν με καταλαβαινεται,,,ειναι και λιγο ζητημα χαρακτηρα και νοοτροπιας,,,,,ξερεις πολλους εδω 70αρηδες που πανε διακοπες εξωτερικο???γιατι εγω οχι,,,,τους παππουδε μου που ειναι στο εξωτερικο ξενοι δηλαδη ποιος του πιανει:lol:

αλλα νομιζω οτι βγηκα εκτος θεματος ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

όταν δηλαδή ξεκινήσατε σχέση εκείνος ήταν 36 κι εσύ 20...

απορία μου..τί ήθελε ένας 36άρης απο μια 20άρα και μια 20άρα απο έναν 36άρη;

36 ήταν ο άνθρωπος όχι 80! Σχέση ξεκίνησαν και τους προέκυψε γάμος, πού είναι το μεμπτό που ήταν 20 κι εκέινος 36;

iyuNp3.png4hNCp3.png

36 ήταν ο άνθρωπος όχι 80! Σχέση ξεκίνησαν και τους προέκυψε γάμος, πού είναι το μεμπτό που ήταν 20 κι εκέινος 36;

Συμφωνω . Εκει δεν "φαινεται".

Για το μετα λεμε. Αλλο σχεση αλλο γαμος και παιδια.

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

όταν δηλαδή ξεκινήσατε σχέση εκείνος ήταν 36 κι εσύ 20...

απορία μου..τί ήθελε ένας 36άρης απο μια 20άρα και μια 20άρα απο έναν 36άρη;

Ειναι θεμα τυπου της καθε γυναικας και τι ζητα απο εναν ανδρα.Εγω ειμαι 34 και οταν γνωρισα τον ανδρα μου ημουν 28 σχεδον.Δε θα μπορουσα ποτε θα παντρευτω συνομηλικο μου, πού λογος και για μικροτερο, γιατι δε με εκφραζουν ουτε οι μικροτεροι ουτε οι συνομηλικοι μου ανδρες και οχι τοσο στην ηλικια που εφτασα τωρα,αλλα οταν ημουν νεοτερη θεωρουσα οτι οι επισης νεοτεροι τοτε δε με καλυπταν συναισθηματικα, δε μου παρειχαν την ασφαλεια και τη στοργη που ζητουσα και δεν εννοω οικονομικη ασφαλεια, προς Θεου...ειναι τι ψαχνεις στη ζωη σου. Εμενα μου αρεσει να αισθανομαι οτι ανδρας εχει περισσοτερη ωριμοτητα απο μενα οτι μπορει να με προστατευσει και να με στηριζει σε ο,τι χρειαστω και χωρις να του το ζητησω και οταν ημουν στα 25 τετοιον ανδρα στη ηλικια αυτη δυσκολα θα εβρισκα.Φυσικα δε σημαινει οτι οποιος ειναι 40 ειναι ωριμος ντε και καλα και οποιος ειναι 20 ειναι ανωριμος...δεν ειναι τοσο θεμα ωριμοτητας ειναι τι αναζητα η καθε γυναικα και πώς αισθανεται η ιδια.

πιστεψε με κρινοντας απο το πατερα μου που ειναι 55 και εχει παντρευτει μια αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι 35-37 (δε μιαλμε αλλα οκ αλλο αυτο ) και βολτες το βραδακι σε κλαμπακια πανε και εχει ολο το απκετακι οπως εαν ητανε συνομιλικοι,,,αυτο εννοω βεβαια κρινοντας απο το πατερα μου ,,,και οχι δε νεανιζει,,,ετσι ητανε παντα ,,,,απλα θεωρω οτι εδω στη χωρα μας οι ανθρωποι γενικα μετα τα 50 χαλαρωνουν πολυ ενω στο εξωτερικο μετα τα 50 παρα πολλυ φορτσαρουν σα μια δευτερη νεοτητα και κανουν αυτα που δε μπορουσαν νεοι γιατι τωρα εχουν την οικονομικη δυνατοτητα και δεν εχουν και μικρα παιδια να μεγαλωσουν,,,δε ξερω εαν με καταλαβαινεται,,,ειναι και λιγο ζητημα χαρακτηρα και νοοτροπιας,,,,,ξερεις πολλους εδω 70αρηδες που πανε διακοπες εξωτερικο???γιατι εγω οχι,,,,τους παππουδε μου που ειναι στο εξωτερικο ξενοι δηλαδη ποιος του πιανει:lol:

αλλα νομιζω οτι βγηκα εκτος θεματος ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν βαριεσαι,γιαυτο ειναι τα θεματα: Να βγαινουμε εκτος!;)

Και οι δικοι μου γονεις εχουν 19,5 χρονια διαφορα αλλα εζησαν μια ομορφη ζωη.Και τις εκδρομουλες τους πηγαν και τα γλεντια τους τα εκαναν και την μαμα μου την προσεχε παρα πολυ και σαν γονεις ηταν σουπερ!Ειμαστε 4 αδερφια και δεν εχουμε κανενα παραπονο.

Και οι δυο στα νιατα τους, ηταν πανεμορφοι,ιδαιτερα η μαμα μου, και οταν εβγαιναν για καφεδακι ολοι τους περνουσαν για μπαμπα με κορη!Καποια στιγμη μαλιστα,οταν η μαμα μου ηταν 7 μηνων εγκυος τον πλησιασε ενας αγνωστος, τον μπαμπα μου ,και τον ρωτησε αν παντρευει το κοριτσι του και ο μπαμπας μου ειπε "Εχεις κανενα καλο παλικαρι?":grin::-D

Πλακατζης ο μπαμπας,νιαζαρα η μαμα μου- η διαφορα ηλικιας δεν επαιξε κανενα απολυτως ρολο στο να περνανε καλα!

Το μονο ισως ασχημο της ιστοριας ειναι οτι θα ηθελα να ειχα ζησει τον μπαμπα μου στα πιο "νεα" του.Οταν γεννηθηκα εγω ,το στερνοπουλι,ηταν 52 ετων και τον θυμαμαι μια ζωη κουρασμενο και γερασμενο (αγροτης στο επαγγελμα).Ερχοταν στο δημοτικο να ρωτησει για την προοδο μου και οι δασκαλοι τον περνουσαν για παππου μου.Αυτο με ειχε στεναχωρησει απιστευτα.

Και τωρα,στα 33 μου,ο μπαμπας μου ειναι....λιγο "γερος" σε συγκριση με των φιλεναδων μου αλλα τον αγαπω πολυ,γιατι ηταν παντα ενας καλος πατερας και ενας αξιολατρευτος συζηγος!

Το λεω και κλαιω!!:(

Δεν βαριεσαι,γιαυτο ειναι τα θεματα: Να βγαινουμε εκτος!;)

Και οι δικοι μου γονεις εχουν 19,5 χρονια διαφορα αλλα εζησαν μια ομορφη ζωη.Και τις εκδρομουλες τους πηγαν και τα γλεντια τους τα εκαναν και την μαμα μου την προσεχε παρα πολυ και σαν γονεις ηταν σουπερ!Ειμαστε 4 αδερφια και δεν εχουμε κανενα παραπονο.

Και οι δυο στα νιατα τους, ηταν πανεμορφοι,ιδαιτερα η μαμα μου, και οταν εβγαιναν για καφεδακι ολοι τους περνουσαν για μπαμπα με κορη!Καποια στιγμη μαλιστα,οταν η μαμα μου ηταν 7 μηνων εγκυος τον πλησιασε ενας αγνωστος, τον μπαμπα μου ,και τον ρωτησε αν παντρευει το κοριτσι του και ο μπαμπας μου ειπε "Εχεις κανενα καλο παλικαρι?":grin::-D

Πλακατζης ο μπαμπας,νιαζαρα η μαμα μου- η διαφορα ηλικιας δεν επαιξε κανενα απολυτως ρολο στο να περνανε καλα!

Το μονο ισως ασχημο της ιστοριας ειναι οτι θα ηθελα να ειχα ζησει τον μπαμπα μου στα πιο "νεα" του.Οταν γεννηθηκα εγω ,το στερνοπουλι,ηταν 52 ετων και τον θυμαμαι μια ζωη κουρασμενο και γερασμενο (αγροτης στο επαγγελμα).Ερχοταν στο δημοτικο να ρωτησει για την προοδο μου και οι δασκαλοι τον περνουσαν για παππου μου.Αυτο με ειχε στεναχωρησει απιστευτα.

Και τωρα,στα 33 μου,ο μπαμπας μου ειναι....λιγο "γερος" σε συγκριση με των φιλεναδων μου αλλα τον αγαπω πολυ,γιατι ηταν παντα ενας καλος πατερας και ενας αξιολατρευτος συζηγος!

Το λεω και κλαιω!!:(

ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!

16 χρονια διαφορα ε? οσα ακριβως ειχε η μητερα μου απο τον πατερα μου. οτι και να σου πουμε εμεις η αποφαση ειναι δικη σου, και μου φαινεται οτι την εχεις παρει ηδη. Αλλα σκεψου οτι ισως θα μεγαλωσεις τα παιδια σας μονη σου. Σκεψου επισης, οτι η γυναικα εχει μεγαλυτερο βιολογικο κυκλο απο τον αντρα, που σημαινει οτι ζειτε περισσοτερο και πιο "καλα", δηλαδη οταν εσυ εισαι 45 και στα ντουζενια σου, αυτος θα ειναι 61 και μαλλον θα παιρνει μια χουφτα φαρμακα για τα οποια τυχον προβληματα υγειας θα εχει. (εγω σου ευχομαι να μην εχει τιποτα)

Σκεψου επισης οτι και σημερα να μεινεις εγκυος, οταν γεννησεις ο αντρας σου θα ειναι 42, δηλαδη αν κανεις γιο, οταν ο γιος σου ειναι εφηβος και θα ψαχνει να δει το αντρικο προτυπο στο προσωπο του πατερα του, θα δει εναν....παπου!

Αυτα που στα λεω, τα εχουν σκεφτει οι γονεις σου, τα ξερει ο πατερας σου και για αυτο αντιδρανε ετσι. Τωρα γιατι περιμενανε 6 χρονια να αντιδρασουνε? ισως να ελπιζανε οτι θα βαλετε μυαλο και θα χωρισετε...αλλα στον ερωτα και στη αγαπη μυαλο δεν μπαινει! Για αυτο κανε οτι σου λεει η καρδια σου...αλλα να ξερεις σε τι χορο μπαινεις!

Θα ήθελα να μου απαντούσε και η vasileia_25.To δικό της σκεπτικό ποσπαθώ να καταλάβω.

Ωστόσο επειδή κάνουμε δημόσιο διάλογο να απαντήσω.

Thaumataki σχέση έκαναν,δεν διαφωνώ.Δεν έκανε σχέση μ'εναν 80άρη,σαφώς.Σ'ευχαριστώ που υπέδειξες οτι η διαφορά δεν ήταν πια και τόσο τεράστια.Στα 36 σου όμως σαφώς κι έχεις άλλα ενδιαφέροντα απο οτι στα 20.Δεν μιλάμε για δεκαετία '60-'70 που πολλές κοπέλες έψαχναν "έξοδο κινδύνου" απο το σπίτι.Γι'αυτό ρώτησα.Δεν είπα οτι έκαναν έγκλημα,ούτε οτι η κοπέλα ήταν ανήλικη και παρασύρθηκε.

Ethy φυσικά και έιναι θέμα το τί ψάχνει κάθε άνθρωπος απο τη ζωή του,είτε στα 20 είτε στα 40.Ο έρως χρόνια δεν κοιτα,οκ,συμφωνώ κι εγω!Μπορεί όντως να βρεθεί μια 25άρα μ'εναν 25άρη και να "κάνουν χωριό" καλύτερα απο οτι μια 30άρα μ'εναν 40άρη...όπως επίσης να ταιριάξουν καλύτερα ένα ζευγάρι με τη διαφορά της φίλης μας,vasileia_25,παρά ένα άλλο με μικρότερη διαφορά (ίσως και κάτω της 10ετίας).

Απλώς μου φαίνεται περίεργο..

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Ειναι θεμα τυπου της καθε γυναικας και τι ζητα απο εναν ανδρα.Εγω ειμαι 34 και οταν γνωρισα τον ανδρα μου ημουν 28 σχεδον.Δε θα μπορουσα ποτε θα παντρευτω συνομηλικο μου, πού λογος και για μικροτερο, γιατι δε με εκφραζουν ουτε οι μικροτεροι ουτε οι συνομηλικοι μου ανδρες και οχι τοσο στην ηλικια που εφτασα τωρα,αλλα οταν ημουν νεοτερη θεωρουσα οτι οι επισης νεοτεροι τοτε δε με καλυπταν συναισθηματικα, δε μου παρειχαν την ασφαλεια και τη στοργη που ζητουσα και δεν εννοω οικονομικη ασφαλεια, προς Θεου...ειναι τι ψαχνεις στη ζωη σου. Εμενα μου αρεσει να αισθανομαι οτι ανδρας εχει περισσοτερη ωριμοτητα απο μενα οτι μπορει να με προστατευσει και να με στηριζει σε ο,τι χρειαστω και χωρις να του το ζητησω και οταν ημουν στα 25 τετοιον ανδρα στη ηλικια αυτη δυσκολα θα εβρισκα.Φυσικα δε σημαινει οτι οποιος ειναι 40 ειναι ωριμος ντε και καλα και οποιος ειναι 20 ειναι ανωριμος...δεν ειναι τοσο θεμα ωριμοτητας ειναι τι αναζητα η καθε γυναικα και πώς αισθανεται η ιδια.
μια από τα ίδια κι γω, αν και στο τέλος παντρεύτηκα σχεδόν συνομήλικο μου. Οταν πρόκειται για γάμο, παιδιά, αλλάζουν πολλά. Επίσης αλλιώς τα έβλεπα στα 15-25, κι αλλιώς στα 27 που γνώρισα το σύντροφο ζωής μου.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

16 χρονια διαφορα ε? οσα ακριβως ειχε η μητερα μου απο τον πατερα μου. οτι και να σου πουμε εμεις η αποφαση ειναι δικη σου, και μου φαινεται οτι την εχεις παρει ηδη. Αλλα σκεψου οτι ισως θα μεγαλωσεις τα παιδια σας μονη σου. Σκεψου επισης, οτι η γυναικα εχει μεγαλυτερο βιολογικο κυκλο απο τον αντρα, που σημαινει οτι ζειτε περισσοτερο και πιο "καλα", δηλαδη οταν εσυ εισαι 45 και στα ντουζενια σου, αυτος θα ειναι 61 και μαλλον θα παιρνει μια χουφτα φαρμακα για τα οποια τυχον προβληματα υγειας θα εχει. (εγω σου ευχομαι να μην εχει τιποτα)

Σκεψου επισης οτι και σημερα να μεινεις εγκυος, οταν γεννησεις ο αντρας σου θα ειναι 42, δηλαδη αν κανεις γιο, οταν ο γιος σου ειναι εφηβος και θα ψαχνει να δει το αντρικο προτυπο στο προσωπο του πατερα του, θα δει εναν....παπου!

Αυτα που στα λεω, τα εχουν σκεφτει οι γονεις σου, τα ξερει ο πατερας σου και για αυτο αντιδρανε ετσι. Τωρα γιατι περιμενανε 6 χρονια να αντιδρασουνε? ισως να ελπιζανε οτι θα βαλετε μυαλο και θα χωρισετε...αλλα στον ερωτα και στη αγαπη μυαλο δεν μπαινει! Για αυτο κανε οτι σου λεει η καρδια σου...αλλα να ξερεις σε τι χορο μπαινεις!

σωστός! κι γω εκεί έχω καταλήξει, κι εμένα οι γονείς μου έχουν 15 χρόνια διαφορά ηλικίας και όταν προχωρουσαν οι σχέσεις μου με μεγαλύτερους αντιδρούσαν. Ευτυχώς εγκαίρως. Οι γονείς της απορώ πως δεν αντέδρασαν νωρίτερα...

Τον τελευταίο λόγο πάντα τον έχει η ίδια όπως λες, εμείς γνώμες λέμε και βιώματα, να ξέρει...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

!!!!! 16 χρονια ειναι μεγαλη διαφορα ηλικιας....?????!!!!!!!!!!!!!!!

οχι απαραιτητα.ειναι αναλογα τον ανθρωπο.και στο κατω κατω εξι χρονια ειναι μαζι.αυτο δεν τους λεει κατι?για να αντεχει τοσα χρονια αυτη η σχεση σημαινει οτι αυτοι οι δυο ανθρωποι ταιριαζουν απολυτα!επισης παιζει ρολο η ιδιοσυγκρασια του καθε ανθρωπου μεσα στη σχεση.δεν ειναι νομος οτι οποιος περναει μια συγκεκριμενη δεκαετια και μετα χανει την ενεργεια του γα ζωη,δεν μπορει να σταθει οπως πρεπει σε μια σχεση κτλ.στον ερωτα κοριτσια δεν υπαρχει λογικη.και τι να κανεις?να κανεις πισω και μια ζωη να αναρωτιεσαι πως θα ηταν αν........................η να συνεχισεις και να ξερεις οτι οτι κι αν γινει εσυ ακολουθησες την καρδια σου και τη λογικη σου και γενικα ολο σου το ειναι?γιατι εδω μιλαμε για δυο ανθρωπους απολυτα μαζι αφου ετοιμαζονται να παντρευτουν!

w7ENp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...