Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικα τατουαζ στα γαριδακια

Recommended Posts

Ξερετε κατα ποσο ειναι ασφαλη αυτα τα παιδικα τατουαζ που βρισκονται μεσα σε γαριδακια; Απο τι ειναι φτιαγμενα; Μηπως προκαλουν τιποτα στο δερμα;

Διαφημίσεις

:) Δινουμε γαριδακια στα παιδια μας που ειναι ανθυγειηνα και ανησυχουμε για τα τατου :). Μην το παρεξηγησεις ετσι? Και εμεις και γαριδακια τρωμε οικογενειακως και τα παιδια ειναι απο πανω μεχρι κατω με τα τατου.... εχουν και τα δημητριακα μεσα τατου.

Να σου πω την αληθεια , λαθος η σωστο δεν το σκεφτηκα ποτε. Πιθανον οσο κακο κανουν τα γαριδακια, τα πατατακια και ολες οι σαχλαμαρες που τρωνε τα παιδια μας, τοσο κακο να κανουν και αυτα. Χθες εμαθα οτι τα ληγμενα γιαουρτια τα κανουν τυρια ασπρα. Απο που να προφυλαχτουμε τελικα?

:) Δινουμε γαριδακια στα παιδια μας που ειναι ανθυγειηνα και ανησυχουμε για τα τατου :). Μην το παρεξηγησεις ετσι? Και εμεις και γαριδακια τρωμε οικογενειακως και τα παιδια ειναι απο πανω μεχρι κατω με τα τατου.... εχουν και τα δημητριακα μεσα τατου.

Να σου πω την αληθεια , λαθος η σωστο δεν το σκεφτηκα ποτε. Πιθανον οσο κακο κανουν τα γαριδακια, τα πατατακια και ολες οι σαχλαμαρες που τρωνε τα παιδια μας, τοσο κακο να κανουν και αυτα. Χθες εμαθα οτι τα ληγμενα γιαουρτια τα κανουν τυρια ασπρα. Απο που να προφυλαχτουμε τελικα?

σωστός:wink:

εμείς έχουμε εξελιχθεί και πάμε σε τατουατζίδικο φίλου μας και κάvoυμε χεvα..Tωv δημητριακώv τα σvομπάρουμε:lol::lol:

rQGhp3.png

Με βρισκεις απολυτως συμφωνη. ;)

Ξερετε κατα ποσο ειναι ασφαλη αυτα τα παιδικα τατουαζ που βρισκονται μεσα σε γαριδακια; Απο τι ειναι φτιαγμενα; Μηπως προκαλουν τιποτα στο δερμα;

τουλαχιστον δεν τα τρωνε....

Διαφημίσεις

Μπραβο παιδια! Χαιρομαι που συμφωνειτε όλοι...

Λυπαμαι βεβαια που τρωτε ολοι γαριδακια

Εμεις δεν εχουμε δοκιμασει ποτε. ισως μια φορα σε ενα παρτυ αναγκαστικα

Παρολα αυτα υπαρχει καποιος που να εχει ψαξει το θεμα με τα τατου;

Η μικρη μου θελει να βαλει στο χερακι της , οσο για τα γαριδακια εχει τη λογικη να τα πεταξει και χωρις να της το πω εγω...

χαχα δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά εγώ τρελαίνομαι για τέτοιες αηδίες, αγόρασα προχτές, τα έφαγα κρυφά στην κουζίνα και μετά κόλλησα στο χέρι μου ένα (μια κορώνα μαύρη!) Μάλλον το μυαλό μου είναι πιο ανώριμο από των παιδιών ή μου τη βάρεσε στο κεφάλι η λοχεία!

πάντως δε νομίζω ότι είναι τίποτα βλαβερό. Θυμάμαι όταν ήμασταν μικροί που είχαν πρωτοεμφανιστεί και όλοι έλεγαν ότι είναι καρκινογόνα αλλά τότε κυκλοφορούσε πολύ ραδιοαρβύλα.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Μπραβο παιδια! Χαιρομαι που συμφωνειτε όλοι...

Λυπαμαι βεβαια που τρωτε ολοι γαριδακια

Εμεις δεν εχουμε δοκιμασει ποτε. ισως μια φορα σε ενα παρτυ αναγκαστικα

Παρολα αυτα υπαρχει καποιος που να εχει ψαξει το θεμα με τα τατου;

Η μικρη μου θελει να βαλει στο χερακι της , οσο για τα γαριδακια εχει τη λογικη να τα πεταξει και χωρις να της το πω εγω...

Δηλαδή εσείς αγοράζεται γαριδάκια για τα τατουάζ ???

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

πάντως δεν πιστεύω ότι θα κυκλοφορούσαν τόσα χρόνια αν ήταν με κάποιο τρόπο βλαβερά. Το δικό μου σε 2 μέρες ήδη ξέβαψε. πρέπει να είναι πολύ ήπια τα υλικά από τα οποία ειναι φτιαγμένα.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Δηλαδή εσείς αγοράζεται γαριδάκια για τα τατουάζ ???

Ρε παιδια!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ουτε γαριδακια ουτε τατουαζ. Γι αυτο μπηκα εδω στο φορουμ να δω ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για τα τατου. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΡΩΜΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ. Απλα βλεπαμε τ αλλα παιδακια να εχουν τατου και ρωτησαμε που τα βρηκαν τα σχεδια και μας ειπαν...ΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ!

Και τελοσπαντων αν υπαρχουν αλλου ευκολα και ακινδυνα κολπακια για να κανει η κορη μου στο χερακι της κατι που να μοιαζει με τα τατου που βλεπει να εχουν οι αλλοι και θελει κι αυτη (οπως πάντα κανουν τα παιδια), θα το ψαξω....Προς το παρον τα ζωγραφισε μονη της....

Ελπιζω να εγινα κατανοητη :)

Διαφημίσεις

Καθε Σάββατο σε κάποια εμπορικά κέντρα εχουν κοπέλες που ζωγραφίζουν στα παιδάκια Οτι σχέδιο ζητήσουν δωρεάν!!!Πας Σάββατο για βόλτα,δροσιζεσαι κιόλας απο το κλιματισμό και το παιδάκι σου εχει τατου σε Οτι σχέδιο θέλει σε πολλα χρώματα και με ασφαλείς βαφη!

adEup3.png

Καθε Σάββατο σε κάποια εμπορικά κέντρα εχουν κοπέλες που ζωγραφίζουν στα παιδάκια Οτι σχέδιο ζητήσουν δωρεάν!!!Πας Σάββατο για βόλτα,δροσιζεσαι κιόλας απο το κλιματισμό και το παιδάκι σου εχει τατου σε Οτι σχέδιο θέλει σε πολλα χρώματα και με ασφαλείς βαφη!

Αυτη πιστευω ειναι μια καλη ιδεα,στο να ¨ξεγελιουνται¨τα μικρα μας με την ιδεα του τατου;)

Μια φορα,την ειδε την δικια μου ο παιδιατρος με το τατου και της το βγαλε,λεγοντας μας πως δεν ξερουμε τι περιεχουν και καλο ειναι να μην κανει.

• 1 month later...

εγω παντως της μικρης πηρα απο Jumbo μια σειρα απο ταττου που εχει και αυτοκολλητα και αυτα που βγαινουν με το νερο... Εβαλε δυο τρια στην αρχη μετα τα ξεχασε και ακομα βρισνω διαφορες καρτελλες εδω και κει....

• 2 weeks later...

καταρχην να πω οτι το παιδι μου δεν τρωει οτι εχει σχεση με γαριδακια πατατακια κλπ δεν ειναι fan γιατι δεν τον εχω μαθει ετσι..οσον αφορα τα τατουαζ επειδη ειδικα το καλοκαιρι ολα τα παιδια θελουν να κανουν ειχα παει προσφατα στον παιδιατρο μας και ετυχε να δει στο χερακι μας ενα τατου και αμεσως μου ειπε οτι θα πρεπει να το αφηνει το πολυ μεχρι 3 ημερες ΟΧΙ παραπανω ...γιατι δεν κανει καλο στο δερματακι του και να σημειωσω οτι δεν ηταν απο γαριδακια το ειχα αγορασει απο καταστημα ..εγω τα τατου τα αφηνα μεχρι να σβησουν απο τα μπανακια του ..και επειδη θορηβηθηκα δεν του ξαναεκανα..

Διαφημίσεις