Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΙΩΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Recommended Posts

Προβληματίζομαι με τα δίδακτρα του παιδικού σταθμού και ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε ζητήσει μείωση τους. Στο δικό μας παιδικό μας λένε ότι και φέτος θα κρατήσουν σταθερά την τιμή όπως και πέρυσι δηλ. δεν θα κάνουν αύξηση, όμως δεν ξέρω εάν μας παίρνει να ζητήσουμε μείωση, είναι και λεπτό το θέμα.

Διαφημίσεις

δεν νομιζω οτι κανεις εκανε αυξηση φέτος και μαλιστα παρα πολλοι στειλανε χαρτι για μειωση απο 10% και ανω. Το θεμα είναι λεπτο αλλα δυστυχως τα οικονομικα του καθενος είναι θεμα που αφορα και τις δυο πλευρες..δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις αν μπορουν να κανουν κατι

θα το κουβεντιαζα στην θεση σου γιατι ηταν μια αποφαση που ειχαμε παρει και εμεις για τον δικο μας παιδικο σταθμο,θα του ζητουσαμε αν μπορουσε να μας κανει μειωση διδακτρων...μας προλαβε ομως αφου μας εστειλε ενημερωση οτι τα μειωνει κατα 10%...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Προβληματίζομαι με τα δίδακτρα του παιδικού σταθμού και ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε ζητήσει μείωση τους. Στο δικό μας παιδικό μας λένε ότι και φέτος θα κρατήσουν σταθερά την τιμή όπως και πέρυσι δηλ. δεν θα κάνουν αύξηση, όμως δεν ξέρω εάν μας παίρνει να ζητήσουμε μείωση, είναι και λεπτό το θέμα.

εμάς, από μόνοι τους, μας ενημέρωσαν ότι θα κάνουν μείωση 5%.

Διαφημίσεις

Κατ' αρχάς παίζουν πολλά ρόλο... πόσα πλήρωσες πέρσι π.χ? γιατί εάν είναι στους οικονομικούς σταθμούς ίσως είναι δύσκολο για αυτούς να κάνουν κάποια μείωση... εάν όμως είναι από τους πιο ακριβούτσικους δεν είναι κακό να το συζητήσεις... εσείς ξέρετε τα οικονομικά σας καλύτερα αλλά αφού ήδη για εμένα χρυσοπληρώνονται οι παιδικοί σταθμοί δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το σκέφτεσαι.... πιστεύω πως και άλλοι γονείς θα έχουν τον ίδιο προβληματισμό....

όλοι πρέπει να ζητήσουμε μείωση για να γίνει τελικά....αν ζητάνε μείωση μόνο 4 στους 25 γονείς τότε ο παιδικός δεν μπαίνει στην διαδικασία να το σκεφτεί...αφού σου λέει τα έχουν τα δίνουν, οπότε πρέπει εμείς οι γονείς να αρχίσουμε να ζητάμε όλοι μείωση και ας είναι και 10 ευρώ!

Εντωμεταξύ γιατί είναι λεπτό το θέμα? όταν εγώ ρώτησα για παιδικό και μου είπαν 450 ευρώ το μήνα *12 μήνες / Αύγουστο - γιορτές κλειστά και 1 κοπέλα να φυλάει δεν θυμάμαι πόσα παιδάκια και κάποια χρήματα έξτρα για εγγραφή δεν έδειξαν καμία λεπτότητα :-P μάλιστα μου ειπαν να κλείσω από Πάσχα για Σεπτέμβρη γιατί δεν θα βρίσκω κιόλας.. οπότε καλύτερα με την νταντά στο σπίτι ...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά ζήτησα μείωση αλλά η απάντηση ήταν αρνητική:?, αν θέλει να κρατήσει το ίδιο επίπεδο δεν βγαίνει να κάνει μείωση, παρότι πολύ τις το ζήτησαν! Τουλάχιστον το γνωρίζει ότι δεν είμαστε άνετοι με αυτήν την τιμή.

Διαφημίσεις