Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέση του μωρού τη 18η εβδομάδα

Recommended Posts

Ξέρετε μήπως που περίπου σε σχέση με τον αφαλό βρίσκονται τα μωράκια μας τη 18η εβδομάδα?

Αισθάνομαι κίνηση δεξιά του αφαλού, αισθάνομαι κίνηση και αριστερά του αφαλού...

Δεν μπορεί να είναι και στα δύο σημεία το μωρό μου...

Μπορεί?

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί να κάνω και λάθος....αλλά νόμιζα ότι το μωρό είναι μέσα στο σάκο του, ο οποίος του περιορίζει κάπως την ελευθερία. Π.χ. δεν μπορεί ο σάκος να κουνιέται σε όλη τη μήτρα....

Λέω εγώ τώρα...!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Καλησπέρα! Ακριβως, όπως τα λες! και δεξια και αριστερα απο τον αφαλο το νιωθω κι εγω το μικρακι μου... κι επειδη το εβλεπα στον υπερηχο να κλωτσαει με τα ποδαρακια, αλλα και να χτυπαει και με τα χερακια του, πιστευω οτι μαλλον στη μια πλευρα νιωθουμε το πυξ (χερια) και στην αλλη το λαξ (ποδια)! νομιζω παντα... αλλα σημασια εχει να τα ακουμε! καλη συνεχεια λοιπον να χουμε και ολα να μας πανε καλα! :-)

Μέσα στον σάκο του είναι αλλά δεν το εμποδίζει αυτό,νομίζω ότι όσο είναι το μωρό του είναι και η μήτρα αφού μεγαλώνει ανάλογα με το μωρό ας με διορθώσει κάποια αν κάνω λάθος.θα τα ξαναθυμηθεις σε λίγο που θα αρχίσει και στα πλευρά να κλωτσάει! :)

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Kορίτσια εγώ το αισθάνομαι πολύ πιο χαμηλά, κάτω από τον αφαλό , μία από αριστερά μία από δεξιά. Εχουν αρχίσει να βγαίνουν μικρά καρουμπαλάκια από τις κλοτσιές!!! και είναι όλα εκεί χαμηλά, δηλαδή λιιιγο πιο πάνω από το εσώρουχο! Είναι φυσιολογικό αυτό?

καλε ναι ειναι φυσιολογικο ολο αυτο.Το ενα λεπτο μπορει να ειναι δεξια και μετα απο 2 λεπτα να παει αριστερα.Εφοσον ''κολυμπαει '' μεσα στο αμνιακο υγρο και εχει χωρο ακομα για να στριφογυριζει!!!

Το οτι ακους το μωρακι σου, ουτως η αλλως ειναι καλο! Το που το καταλαβαινεις εξαρταται και απτην εβδομαδα που εισαι, το ποσο εχει μεγαλωσει και το μωρο και η κοιλια σου, κλπ. Αν ομως ειναι πολυ χαμηλα τα "χτυπηματακια" και σε ανησυχει, ρωτα τον γιατρο σου για σιγουρια! δεν πειραζει να τους κανουμε και χαζες ερωτησεις? Απο εξετασεις τις εχεις κανει ολες (μεχρι την εβδομαδα σου) φανταζομαι, οποτε μην αγχωνεσαι!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
  • 2 years later...

γεια σας ειμαι καινουργι α στο φρουμ και θα ηθελα να επαναφερω το θεμα....ειμαιστη 18 εβδομαδα εγκυμοσυνης αρχισα απο νωρισ σχετικα να νιωθω το μωρο .εχω ομωσ τωρα 2 μερεσ που νομιζω πωσ δεν το καταλαβαινω και εχει μεταφερθει χαμηλα στην κοιλια σημερα πηγα και εκανα εναν υπερυχο για να δω αν ειναι ολα καλα ...ολα μια χαρα μου ειπε χτυπουσε η καρδουλα του οντωσ ηταν χαμηλα αλλα δε κουνιοταν η γιατροσ ειπε ειναι ολα μια χαρα και ισωσ εγω να μη το νιωθω και κινειται οταν κινουμε..αλλα φοβαμαι ακομα εσεισ τι λετε ρε κοριτσια κανενα αλλο συμπτωμα δε εχ