Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποβολή η ανωμαλία του κύκλου??

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούργια εδώ και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Είμαι 30 ετων και με τον φίλο μου δεν παίρνουμε προφυλάξεις εδώ και 5 χρόνια.Προσέχει Στης 4/06 είχα περίοδο και στις 22/06 το βράδυ είδα κάτι καφέ υγρά με λίγο ροζ στο χαρτί και λίγα πονάκια στην κοιλία σαν να αδιαθετούσα την επόμενη μέρα το πρωί δεν είχα τίποτα μέχρι της 28 δεν είχα τίποτα και το βράδυ είδα κάτι καφέ υγρά με ρόζ που στην συνέχεια έγιναν κόκκινα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής ξύπνησα με φοβερούς πόνους χαμηλά στην κοιλιά και από κάτω και στα πόδια..με αίμα που στην συνέχεια αυξήθηκε σε μεγαλήτερη ποσότητα και σε κομμάτια.Σήμερα αισθάνομαι πολύ αδύναμη.Ν προσθεσω οτι το στήθος μου είναι πρησμένο χωρίς να πονάει και αισθανόμουν και κόπωση μετά απο της 22/06. Μπαίνοντας εδώ διάβασα τόσα πολλα που δεν ξέρω τι μπορει να είναι .Θα ήθελα την γνώμη σας πρίν πάω στον γιατρό μου.Ο κύκλος μου ήταν γύρο στης 28 με μια μέρα πάνω η ΄κατω.

περιμένω τις απαντήσεις σας:confused:

Διαφημίσεις

Δεν παίρνετε προφυλάξεις αλλά προσέχει... εννοείς πως δε χρησιμοποιείτε κάποια αντισυλληπτική μέθοδο αλλά απλά "τραβιέται"; Γιατί αν ναι τότε ... υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ατυχήματος (ειδικά αν γίνεται και δεύτερη φορά).

Αν ναι τότε...πήγαινε στο γιατρό σου...

Έτσι όπως μας τα λες μπορεί να είναι είτε μια απλή αστάθεια του κύκλου, αλλά δεν αποκλείεται και μια αποβολή.

Όπως κι αν έχει πρέπει να το διευκρινήσεις, ειδικά εφόσον δεν αισθάνεσαι καλά. Έτσι όπως μας τα λες... και χωρίς να είμαι ειδικός, το μυαλό μου πάει στο δεύτερο.

Αν δεν έχεις "ελεύθερες" επαφές και αποκλείεις το θέμα "ατύχημα". Τότε, μάλλον είναι μια αστάθεια του κύκλου, αλλά πάλι πρέπει να την κοιτάξεις αφού δε νιώθεις καλά.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Δεν ξερω τι μπορει να ειναι.Χτες εκανα ενα τεστ και βγηκε αρνητικο Βεβαια το τεστ το κανεις οταν εχεις καθηστερηση οχι με περιοδο.Βεβαια εξακολουθω να βγαζω ελαχιστο αιμα μια καφε μια ροζ αλλα ελαχιστο..Εχω ζαλαδες ατονια το στηθος μου εξακολουθει να ειναι πρησμενο το ιδιο και η κοιλια μου χωρις να ποναει και νυσταζω συνεχεια.Δεν ξερω τι μπορει να ειναι .Ποτε δεν ημουν ετσι μονο τισ πρωτες μερεσ τισ αδιαθεσιας.Εχω την εντυπωση οτι ισως ηταν αποβολη γιατι ηταν εντονοι οι πονοι και ειχα και θρομβους,εγκυμοσυνη με περιοδο δεν μπορει να υπαρξει.την πεμπτη θα παω στο γιατρο μου.Ελπιζω να ηταν μια αλλαγη κυκλου και τιποτε αλλο...

μπορει να ειναι αλλαγη κυκλου μπορει και οχι.Θα σε συμβουλευα μολις τελειωσεις με το αιμα να πας στον γιατρο.

Το αρνητικο τεστ πιστεψε με δεν μου λεει τιποτα...

αν κανω σημερα τεστ θα βγει σιγουρα αρνητικο γιατι χοριακη ειχα εχθες 10...ημουν(ειμαι ? ουτε ξερω πως να το πω) εγκυος σε βιοχημικη...ανιχνευτοταν την προηγουμενη εβδομαδα σημερα ομως οχι και ας μην εχω δει ακομα αιμα....

Παντος εγω σου ευχομαι να εισαι εγκυος .Και σε οσες γυναικες το θελουν και το προσπαθουν χρονια να μην το βαζουν κατω.Εγω παντος δεν ξερω τι ακριβως εχω.Δεν το εχω επιδιωξει ακομα για μωρο με το φιλο μου αν ημουν η ειμαι σιγουρα δεν θα ηταν ''ανεπυθημητο''απο την δικη μου πλευρα.παντος σημερα βγαζω ελαχιστο καφε..απο χτεσ δηλαδη εχω ταση για εμετο και καθε αποτομη κινηση του κεφαλιου με κανει ολα να τα βλεπω περιεργα..Ψυχολογικο δεν ειναι γιατι δεν το ειχα σχεδιασει για μωρο για να εχω ανχοςπαντος η κοιλια μου τουμπανο και το στηθος που ειμαι πολυ αδηνατη το φαγητο ειναι ελαχιστο που τρωω.δεν ξερω κατι μου ειπαν για τα ουρα και δεν ξερω αν ειναι αληθεια αν ειναι αχρωμα η πολυ κιτρινα ειναι ενα συμτωμα εγκυμοσυνης και αν ειναι αληθεια ειναι αχρωμα.Δεν ξερω αν ηταν κυστη δεν θα ειχα αυτα τα συμτωματα.ισως ηταν αποβολη και σωμα να εχει ''μπερδευτει''να παω να κανω τεστ παπ?

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω για την ευχη σου αλλα για μενα δεν τιθεται θεμα.εχει τερματιστει η εγκυμοσυνη.Επειδη βλεπω εχεις αγχος παρε τον γιατρο σου να σου λυσει τις αποριες σου.κανε εναν υπερηχο να δεις πως ολα ειναι καλα και μην αγχωνεσαι!

Πολυ λυπαμαι..Τα δυσκολα μας κανουν ποιο δυνατες...!!Μην το βαζεις κατω..!!θα παω να κανω την πεμπτη..Και ο θεος βοηθος να μην ειναι κατι κακο..

Διαφημίσεις

Γεια σας ... Σας παρακολουθω καιρο και γι'αυτο και αποφασισα να γραψω.. Εγινα 18 τον Ιανουαριο και εχω ενα μωρακι 10 μηνων... το προβλημα μου ειναι οτι μετα την γεννα δεν ειχα ποτε σταθερο κυκλο.. βεβαια περιοδος μου ερχοταν ακομα και μετα απο 20-30 μερες καθυστερησης.. απο τον Απριλιο και μετα ομως δεν εχω ξαναδει περιοδο και πιο συγκεκριμενα ειχα τελευταια περιοδο στις 18/4 εως 24/4.. Αρχες Μαιου λογω πολλων υγρων που ειχα και εφοσον δεν ειχα κανει και τεστ παπ μετα την γεννα πηγα στη γιατρο μου με κατι εξετασεις που μου ειχε πει να κανω επειδη ηθελα να παρω αντισυλληπτικα η οποια απο την αρχη ηταν αντιθετη σε αυτο..ειδε τις εξετασεις και χωρις εξηγηση μου ειπε πως δεν γινεται να παρω αντισυλληπτικα..αμεσως μετα με εξετασε και μου επε πως εχω πολυκυστικες που πρωτη φορα ακουγα τι ειναι και ουτε μου ειπε για το τι προκειται και ουτε μου εδωσε καποια θεραπεια αφου οταν της το ζητησα μου ειπε δεν ειναι τιποτα για να κανεις θεραπεια(εγω παντος αλλα διαβασα στο ιντερνετ)..τελοσπαντων εκανα τεστ παπ..και λιγες μερες αργοτερα βγηκαν τα αποτελεσματα και ολα ηταν μια χαρα οπως μου ειπαν...πεντακαθαρα... λοιπον εφοσον ενα μηνα μετα απο την προηγουμενη περιοδο μου δεν ειδα τιποτα σκεφτηκα τον επομενο μηνα παλι...ομως κατι περιεργο συνεβει.. στις 26/5 και για 3 με 4 μερες συνεχομενα ειχα βλεννωδη υγρα σκουρο καφε σαν στερεη μορφη κατα καποιο τροπο ( συγνωμη για την περιγραφη) ελπιζω να καταλαβαινετε και φοβηθηκα ... εψαξα στο ιντερνετ και διαβαζα σχεδον παντου πως πολλες κοπελες ειχαν αυτο το συμπτωμα πριν απο εγκυμοσυνη και αγχωθηκα ... ετσι εκανα τεστ το οποιο βγηκε αρνητικο... ακομη και το οτι εμεινα εγκυος και απλα δεν προχωρησε σκεφτηκα...αλλα σχεδον ενα μηνα μετα παλι ειχα τα ιδια κομματια καφε σκουρα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειναι...να προσθεσω πως εκανα τεστ και τον Ιουνιο με αρνητικο αποτελεσμα για να αποκλεισω καθε πιθανοτητα... πως γινεται να μου ειπε πως ολα ειναι καλα και να γινεται αυτο καθε φορα που θα επρεπε να εχω περιοδο?? να προσθεσω πως καθημερινα τωρα πλεον εχω βλεννωδη υγρα ασπροδιαφανες.... ειχα παρα πολυ εμπιστοσυνη στην γιατρο παρα ολα οσα ακουγα αλλα μ'εχει απογοητευσει και εμενα πλεον... ξερω πως πρεπει να βρω αλλη/ον αλλα μεχρι να βρω θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο θεμα μου... συγνωμη αν σας ζαλισα για πρωτη φορα αλλα δεν ξερω πια τι αλλο να φανταστω...

Κοριτσάκι... χαλάρωσε. Η μορφή της περιόδου ενδέχεται να αλλάξει μετά τον τοκετό.

Σε μένα για παράδειγμα άλλαζε η διάρκεια, η ροή, η υφή... κτλ. Ο γιατρός μου με είχε ενημερώσει σχετικά όταν κι εγώ τον ρώτησα κάπως ανήσυχη.

π.χ. Μετά τον τελευταίο τοκετό (3ος τοκετός), είχα πάρα πολύ αίμα 1η-3η μέρα. Πολύ όμως... Ποτέ δε λερωνόμουν, κι όμως... μετά από το τελευταίο μου παιδί έχω πάθει απίστευτα ατυχήματα, όσο προσεκτική κι αν ήμουν. Τελικά σε μένα "έστρωσε" μετά από 3 χρόνια.

Αντίστοιχες μεταβολές είχα και στους προηγούμενους τοκετούς. Καμία δεν έμιαζε με... καμία! Και "έστρωναν" λίγους μήνες μετά. (Μόνο η τελευταία κράτησε περισσότερο). ;)

Αφού η γιατρός σου δεν ανησυχεί, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Αν θες για δική σου ηρεμία, ζήτα μια δεύτερη γνώμη γιατρού.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.