Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ, ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν 2 1/2 μήνες είχα μία αποβολή στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.:-( Η περίοδος δεν μου είχε έρθει και τελικά πήρα χαπάκια για να μου έρθει. Έχω περίοδος εδώ και 10 μέρες και δεν λέει να σταματήσει. Ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό μετά από απόβολή και επειδή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσυνη και επειδή είχα δίδυμα και ήταν και μεγάλα τα παιδιά. Αλλά εγώ νιώθω φοβερή εξάντληση! Παίρνω και σίδηρο, όπως μου είπε ο γιατρός, αλλά νιώθω τα πόδια μου να μη τραβάνε!! θέλω να ξαπλώνω συνέχεια, νυστάζω σχετικά νωρίς και γενικώς ατονία φοβερή. Παρόλο που έχω ξεκινήσει πρόγραμμα γυμναστικής και μου αρέσει, δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα:confused: Τι θα γίνει πια? Κουράστηκα να θέλω να κάνω πράγματα και να μην μπορώ...! Πόσο θα παιδευόμαστε άλλο εμείς που προσπαθούμε για παιδάκια και μας βγαίνουν προβλήματα συνέχεια?

Η ζωή είναι σκληρή:mad:, αλλά εγώ σκληρότερη;)!

Διαφημίσεις

Γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι, και γρήγορα μανούλα!

Είναι περίεργο το διάστημα μετά από τη διακοπή εγκυμοσύνης, οι ορμόνες παίζουν τα δικά τους παιχνίδια!

κάτι οι ορμόνες, κάτι η αιμορραγία, κάτι η ζέστη, κάτι το ψυχολογικό κομμάτι..... πολλά θέλει ο άνθρωπος να νιώσει εξάντληση??

υπομονή κοπέλα μου και καλή ανάρρωση!!! ψηλά το κεφάλι και γρήγορα με ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!! και αύξησε το σίδηρο που παίρνεις.

κάτι οι ορμόνες, κάτι η αιμορραγία, κάτι η ζέστη, κάτι το ψυχολογικό κομμάτι..... πολλά θέλει ο άνθρωπος να νιώσει εξάντληση??

υπομονή κοπέλα μου και καλή ανάρρωση!!! ψηλά το κεφάλι και γρήγορα με ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!! και αύξησε το σίδηρο που παίρνεις.

Μάλλον όλα αυτά που είπες συνηγορούν στην όλη κατάσταση. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Σίδηρο παίρνω ήδη 2 την ημέρα, αλλά από ότι φαίνεται με πειράζει και αυτός, καθώς έχω συχνά διάρροια. Άλλο και αυτό πάλι!!:?

aσε τη γυμναστικη για λιγο και δωσε στο σωμα σου οτρι χρειαζεται.ειναι δυσκολη φαση το εχω ζησει 2 φορες.περαστικα και με 2 γερα μπεμπακια

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικα σου κοπελα μου , ειμαι βασικα σχεδον σιγουρη οτι ειναι ψυχολογικο πιο πολυ αλλα και η περιοδος 10 μερες οντως μπορει να ειναι πολυ ε3αντλιτικη, ο γιατρος τι λεει για τη γυμναστικη .Βασικα ολοι μας περασαμε ασχημα μετα απο παλλινδρομη και αποβολη αλλα οντως 2μιση μηνες ειναι λιγο αρκετο διαστημα , ε3ετασεις για αιματοκριτη εκανες και φεριτινη εκανες ? αμα σου δημιουργει διαρροια ο σιδηρος ισως θα επρεπε να παρεις καποιο αλλο σκευασμα , με το γιατρος σου συζητησες ?? γενικως σου ειπα πρεπεει να φταιει πολθυ και το ψυχολογικο . ισως θα ητανε καλο οσο εχεις το αιμα να μην κανεις γυμναστικη ιδιαιτερα με αυτη τη ζεστη , υποθετω θα εχεις χασει και αρκετο βαρρος . Να τρως κιολας φαγητα πλουσια σε βιταμινες , αρκετο κρεας γενικως να χωρταινεις .

QRyOp2.png

viki35 και robenula ίσως να έχετε δίκιο, όσο αφορά την γυμναστική. Μάλλον εκεί ξεσπάω και το παράκανα, μαζί με ολα τα άλλα που έχω, φυσιολογικό μου φαίνεται. Τελικά πήγα χτες σε ένα γαστρεντερολόγο γιατί η διάρροια παραέγινε συχνή και ξεκίνησα κάποιες εξετάσεις. Ο αιματοκρίτης μου είναι 37 τελικά και η φεριτίνη λίγο χαμηλή. Οπότε για αρχή μετριάζω την γυμναστική και βλέπουμε τι θα δείξουν και οι άλλες εξετάσεις.

Πάντως το ψυχολογικό κάπου παίζει όντως τον ρόλο του και αυτό. Φαίνεται ότι δεν το έχω ξεπεράσει τόσο όσο νομίζω...:(

Otan i psuxologia mas einai kali bgazoun ftera ta podia mas auto exw na pw, fusika me tin proupothesi oti den uparxei kati pathologiko einai thema tis psuxologias i opoia episis euthunetai kai gia pathologikes katastaseis. Ki egw prin 1misi mina eixa mia pallindromi kai itan i prwti mou egkumosuni, akoma eimai kommatia psuxologika. Prospathw omws kai merikes fores eimai aisiodoksi alla alles fores otan dw mia diafimisi me ena mwro, otan pernaw apo bitrina me paidika papoutsakia, otan akouw gia kapoies stin tileorasi pou anakoinwnoun tin egkumosuni ekei ginomai....

den kserw ti na se sumboulepsw, an ola einai kala me ton aimatokriti sou prospathise na ektonoseis auta pou exeis mesa sou, sizitise me agnwstous para me gnwstous, klapse na ksespaseis kai gumnasou epeidi to thes esu oxi epeidi prepei.

Kali tuxi!

Περαστικά σου καλή μου!!!!!!

Από προσωπική εμπειρία και μάλιστα πολύ πρόσφατη (έχω 9 μέρες που έκανα απόξεση λόγω παλίνδρομης) μπορώ να σου πω πως το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Και εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη αλλά καταλαβαίνω πως προέρχεται από όλα αυτά που πέρασα...... με τον καιρό όλα θα φτιάξουν. Ωστόσο κάνε μια εξέταση αίματος να δεις τον σίδηρό σου και τη φεριτίνη γιατί πολλές φορές αυτά μας οδηγούν στην εξάντληση. Επίσης να πίνεις πολλές φρεσκοστιμένες πορτοκαλάδες και να τρέφεσαι γενικότερα καλά. Και βεβαίως αν ανησυχείς, μίλησε με το γιατρό σου για να σε κατευθύνει εκείνος καλύτερα.

aYVcp2.png

Περαστικά σου καλή μου!!!!!!

Από προσωπική εμπειρία και μάλιστα πολύ πρόσφατη (έχω 9 μέρες που έκανα απόξεση λόγω παλίνδρομης) μπορώ να σου πω πως το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Και εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη αλλά καταλαβαίνω πως προέρχεται από όλα αυτά που πέρασα...... με τον καιρό όλα θα φτιάξουν. Ωστόσο κάνε μια εξέταση αίματος να δεις τον σίδηρό σου και τη φεριτίνη γιατί πολλές φορές αυτά μας οδηγούν στην εξάντληση. Επίσης να πίνεις πολλές φρεσκοστιμένες πορτοκαλάδες και να τρέφεσαι γενικότερα καλά. Και βεβαίως αν ανησυχείς, μίλησε με το γιατρό σου για να σε κατευθύνει εκείνος καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!

Η ψυχολογία είναι ίσως το παν. Για παράδειγμα σήμερα που την "είδα" αλλιώς, πετάω! και όρεξη έχω να κάνω πράγματα και μουσική ακούω δυνατά γιατί με ανεβάζει και γενικώς είμαι ανεβασμένη. Βέβαια κοιτάω λίγο παράξενα τις έγκυες στον δρόμο, αλλά τί μου φταίνε και αυτές? Μακάρι να είμασταν όλες τυχερές και να πηγαίναν τα πράγματα όπως τα είχαμε φανταστεί...

Διαφημίσεις