Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πότε θα μου έρθει επιτέλους?QLAIRA

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, λίγη βοήθεια.Τελείωσα την καρτέλα με τα αντισυλλιπτικά πριν απο μία εβδοβάδα και δεν ξεκίνησα άλλη.Περιμένω να μου έρθει περίοδος και δεν έρχεται.Με τον άντρα μου δεν κάναμε τίποτα:cool: αυτές τι μέρες και ούτε προσπαθώ για εγκυμοσύνη ακόμα.Πέρασαν 8 μέρες και ακόμα να φανεί.Τι θα γίνει?Ν' αρχίσω ν'ανησυχώ?Ξέρετε αν με τα Qlaira συμβαίνει αυτό?

Διαφημίσεις

Δυστυχως, εγω επαιρνα τα yasminelle, δεν εχω εμπειρια απο τα δικα σου....τα επαιρνα 21 μερες, εκανα παυση να ερθει η .... κ μετα τα ξαναρχιζα...καθε φορα ηταν τυπικη σε ημερα.

Αν τα επαιρνες κανονικα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Μηπως απο το αγχος σου καθυστερει?(ουκ ολιγες φορες το εχω παθει....), εγω επαιρνα ενα τεστ, εβγαινε αρνητικο κ μετα απο 2 μερουλες ερχοταν, αφου μου εφευγε το αγχος...

Δυστυχως, εγω επαιρνα τα yasminelle, δεν εχω εμπειρια απο τα δικα σου....τα επαιρνα 21 μερες, εκανα παυση να ερθει η .... κ μετα τα ξαναρχιζα...καθε φορα ηταν τυπικη σε ημερα.

Αν τα επαιρνες κανονικα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Μηπως απο το αγχος σου καθυστερει?(ουκ ολιγες φορες το εχω παθει....), εγω επαιρνα ενα τεστ, εβγαινε αρνητικο κ μετα απο 2 μερουλες ερχοταν, αφου μου εφευγε το αγχος...

Τα Qlaira τα πήρα πρώτη φορά.Παλιά έπαιρνα άλλη μάρκα.Αυτά δεν έχου τις 7 μέρες διακοπή.Παίρνεις 28 χάπια και μετά ξεκινάς νέα καρτέλα.Σκέφτομαι μήπως επειδή ήταν πρώτη φορά μπερδεύτηκε κάπως ο οργανισμός μου.Ρώτησα το γυναικολόγο μου και μου είπε οτι μπορεί να συμβεί και να μην ανησυχώ.Ευχαριστώ.

Τα Qlaira τα πήρα πρώτη φορά.Παλιά έπαιρνα άλλη μάρκα.Αυτά δεν έχου τις 7 μέρες διακοπή.Παίρνεις 28 χάπια και μετά ξεκινάς νέα καρτέλα.Σκέφτομαι μήπως επειδή ήταν πρώτη φορά μπερδεύτηκε κάπως ο οργανισμός μου.Ρώτησα το γυναικολόγο μου και μου είπε οτι μπορεί να συμβεί και να μην ανησυχώ.Ευχαριστώ.

δες εδωhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67629

διαβασε το ποστ 9 σαν τη δικη σου περιπτωση!

Αφου κ ο γυναικολογος σε καθυσυχαζει ολα καλα!!!

Διαφημίσεις