Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΓΕΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???

Recommended Posts

ΠΡΟΓΕΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ=ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??

Καλημερα σε ολους!!

Ειμαι στην 7η εβδομαδα εγκυμοσυνης μου μετα απο εξωσωματικη κ εχω δυο πανεμορφα διδυμακια!!

εκανα τον ελεγχο αιματος κ ουρων που κανεις σε αυτη την περιοδο κ γενικα τα αποτελεσματα ειναι καλα γενικη αιματος αιμοσφαιρια,σαγχαρα,αιματοκριτης κλπ ,τα πιο σοβαρα ειναι κ αυτα που θελω να συζητησουμε!!

coombs αμεση=αρνητικη

λιστερια=αρνητικη

τοξοπλασμα=αρνητικη

χλαμυδια=αρνητικη

κυταρομεγαλοιος=αρνητικη

ερυθρα=θετικη

για τα χλαμυδια κ την ερυθρα μου ειπε οτι ειναι καλα ο γιατρος!!

για το τοξοπλασμα μου ειπε οχι φρουτα με την φλουδα μονο καθαρισμενα,λαχανικα μονο σαπουνισμενα απτα χερια μου,κρεατα καλα ψημενα,κ νοχι απο ταβερνες!!κ οχι σε μερη με γατες!!Κ οχι σαλαμια!!

για τον κυταρομεγαλοιο μου ειπε μακρια απο παιδια κυριως κ γενικα απο ιους!!

το θεμα ειναι οτι απο τον ιο πως προφυλασεσε?ενταξη αν καποιος ειναι αρρωστος δεν ερχεσαι σε επαφη αλλα αν ειναι κρυωμενος ειδικα τα παιδια κ δεν το ξερει πως προφυλασεσαι?

κ αν υπαρχει γιαγια αναπηρη στο σπιτι ειναι προβλημα??

χρονος μερικης θρομβοπλαστινη=23.0

χρονος προθρομβινης(quick)

χρ.μαρτυρος (control)=11.3 sec

Χρ.ασθενους (patient)=11.3 sec

ποσ. καταναλωσης %=100 %

I.N.R=1.0 Φ.Τ=0.9-1.2

Ας με βοηθησει καποιος σας παρακαλω οποιος ξερει !!

Απο χτες ημουν τοσο χαρουμενη κ το στομαχι εχει γινει πετρα δεν μπορω να φαω κ να χωνεψω τιποτα!!

ευχαριστω...

Διαφημίσεις

coombs αμεση=αρνητικη

λιστερια=αρνητικη

τοξοπλασμα=αρνητικη

χλαμυδια=αρνητικη

κυταρομεγαλοιος=αρνητικη

ερυθρα=θετικη

Στα αρνητικά σημαίνει ότι δεν έχεις αντισώματα.Ερυθρα μάλλον είχες περάσει και έχεις.Δεν είναι κάτι ανησυχητικό .Δεν μπορείς να έχεις αντισώματα σε όλα.Εγώ σε ερυθρα και κυτταρομεγαλοιο είχα.Στα υπολοιπα αρνητικά!Μην αγχώνεσαι !

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

για τον κυταρομεγαλοιο μου ειπε μακρια απο παιδια κυριως κ γενικα απο ιους!!

το θεμα ειναι οτι απο τον ιο πως προφυλασεσε?ενταξη αν καποιος ειναι αρρωστος δεν ερχεσαι σε επαφη αλλα αν ειναι κρυωμενος ειδικα τα παιδια κ δεν το ξερει πως προφυλασεσαι?

κ αν υπαρχει γιαγια αναπηρη στο σπιτι ειναι προβλημα??

Και εννοείται ότι προσέχεις λίγο παραπάνω αυτούς που έχουν ιωση.Αυτά τα λένε σε όλες.Τωρα για την γιαγιά, εντάξει αν δεν είναι αρρωστη δεν υπάρχει ζητημα.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

ειναι πιο επικυνδυνα στο 1ο τριμηνο ή σε ολη την εγκυμοσυνη??

ο φοβος μου ειναι μηπως ερθω σε συναναστροφη με καποιον κ χωρις να το ξερουν με κολλησει κατι??

τι να κανω να μπω σε μια ''γυαλα'' αν χρειαστει??

ειναι πιο επικυνδυνα στο 1ο τριμηνο ή σε ολη την εγκυμοσυνη??

ο φοβος μου ειναι μηπως ερθω σε συναναστροφη με καποιον κ χωρις να το ξερουν με κολλησει κατι??

τι να κανω να μπω σε μια ''γυαλα'' αν χρειαστει??

Καλή μου τι να σε κολλήσει? Είναι λιγάκι υπερβολικό αυτό.Να προσέχουμε λιγάκι αυτούς που έχουν γρίπη κτλ γιατί εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε εύκολα ντεπον κτλ.Δεν χρειάζεται να μπείς σε καμία γυάλα.Τα λαχανικά σου να πλένεις σωστά, να τα αφήνεις με λίγο ξυδάκι και νερό σε ένα λεκανακι πριν τα κόψεις και το κρέας να το ψήνεις καλά. Κατα τ'αλλα δεν χρειάζεται να αγχωθείς τόσο πολύ γι'αυτό γιατί ετσι δεν θα χαρείς την εγκυμοσύνη σου.Η ζωη συνεχίζεται κανονικά!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ????

ΠΡΟΓΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,Η ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ?????? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΠΡΟΓΓΕΝΕΤΙΚΟ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΩΣ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Πριν πόσο καιρό ήταν η πρώτη σου εγκυμοσύνη? Γιατί ξέρω ότι κάποιες εξετάσεις τις κάνεις πάλι.Πχ θυρεοειδη, ζακχαρο, τοξοπλασμα, λιστερια κτλ.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!