Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευχαριστώ για τη βοήθεια στο θηλασμό!

Recommended Posts

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που γράφουν για το θηλασμό και με βοήθησαν πάρα πολύ στις δυσκολίες που αντιμετώπισα στην αρχή! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια! Έχω κλείσει 4 μήνες αποκλειστικού θηλασμού και ελπίζω να συνεχίσω αυτόν τον υπέροχο τρόπο επικοινωνίας με το παιδί μου για πολύ ακόμα!

Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανα στο σημείο να απολαμβάνω αυτή την αρχικά επίπονη (για μένα) διαδικασία...;)

Διαφημίσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που γράφουν για το θηλασμό και με βοήθησαν πάρα πολύ στις δυσκολίες που αντιμετώπισα στην αρχή! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια! Έχω κλείσει 4 μήνες αποκλειστικού θηλασμού και ελπίζω να συνεχίσω αυτόν τον υπέροχο τρόπο επικοινωνίας με το παιδί μου για πολύ ακόμα!

Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανα στο σημείο να απολαμβάνω αυτή την αρχικά επίπονη (για μένα) διαδικασία...;)

Συγχαρητήρια που τα κατάφερες ως τώρα!Τα δύσκολα πέρασαν από δω και πέρα θα είναι ένα όμορφο ταξίδι ο θηλασμός και όσο περνάει ο καιρός,τόσο θα εθίζεσαι!!Εμείς είμαστε 14+ μηνών και εκεί που σκέφτομαι τον αποθηλασμό,ο μικρός μου κάνει κόλπα όταν θηλάζει και τότε ο αποθηλασμός εξαφανίζεται από το μυαλό μου!!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...