Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λήψη ξένου γάλακτος μέχρι να κατέβει το δικό μου - πως διορθώνεται η κατάσταση?

Recommended Posts

Αυτο είναι ένα κλασσικο πρόβλημα που προκύπτει στα μαιευτήρια απο ότι διαβάζω, κι αυτο συνέβη και στην περίπτωση μου: πήρε ξένο γάλα για να μην μείνει νηστικο και τώρα δεν θέλει το στήθος μου. Τι πρέπει να κάνω για να διορθωσω την κατάσταση όσο Είναι καιρός? να το αφήνω νηστικο και να πλανταζει μέχρι να μου κατέβει γάλα? ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Να χαιρεσαι το μωρακι σου!!

Θα σου πω εγω τι εκανα μιας και εχω εμπυρια πανω στο θεμα.

Την τριτη μερα στο μαιευτηριο μου κατεβηκε το γαλα αλλα το μωρο δεν το ηθελε,διοτι φυσικα ειχε μαθει το μπουκαλι.Μαζι με μια μαια λοιπον ποτε πινουσε την εβαζα στο στηθος.Αυτη επιανε για λιγο και μετα αρχιζε το κλαμα,την σηκωνα την ηρεμουσα και ξανα στο στηθος και ξανα και ξανα αρκετη ωρα.Αν πλεον βλεπαμε οτι δεν μπορει αλλο της εδινα απο το μπουκαλι αλα επινε λιγο γιατι την επαιρνε ο υπνος.Σιγα σιγα συνηθησε στο στηθος,την κρατουσα αρκετα,την ηρεμουσα λιγο βολτα ξανα στο στηθος....Α και οταν επιανε το στηθος το πατουσα λιγο με το χερι να βγει πιο ευκολα το γαλα για να μπορει και το μωρο να κατσει παραπανω.

Οποτε εκτος το να το βαζεις οποτε θελει και οσο αντεχει για να κατεβει δεν ξερω κατι αλλο τωρα....

Ελπιζω να αλλαξει συνηθειο γρηγορα!!Και μην απελπιζεσαι καθε φορα υπομονη θελει λιγο στην αρχη και ολα θα στρωσουν!!

Αυτο είναι ένα κλασσικο πρόβλημα που προκύπτει στα μαιευτήρια απο ότι διαβάζω, κι αυτο συνέβη και στην περίπτωση μου: πήρε ξένο γάλα για να μην μείνει νηστικο και τώρα δεν θέλει το στήθος μου. Τι πρέπει να κάνω για να διορθωσω την κατάσταση όσο Είναι καιρός? να το αφήνω νηστικο και να πλανταζει μέχρι να μου κατέβει γάλα? ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Να σου ζήσει!

Πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για να καταλάβουμε τι συμβαίνει!

Αντέγραψε εδώ τις ερωτήσεις που θα βρεις σε αυτο το λινκ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23962

μαζί με τις απαντήσεις σου μόλις βρεις χρόνο.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις! Τώρα είναι η κρίσιμη φάση που θα πρέπει να μου κατέβει το γάλα κι ο μπεμπης μερικές φορές ηρεμει μόνο με το στήθος, οπότε δεν του δίνω μπουκάλι. Ευτυχώς τον έχω μαζί μου στο δωμάτιο του μ/ριου κι έτσι είμαι διαθέσιμη συνεχεια. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε!

το γαλα θα ''κατεβει'' οταν το μωρο εχει απεριοριστη προσβαση στο στηθος..μπορει να θελει να θηλαζει και 24 ωρες το 24ωρο.. το γαλα δεν ερχεται μονο του,ΑΠΑΙΤΕΙ ερεθισμα του στηθους απο το μωρο..οσο πιο πολυ ωρα ειναι το μωρο στο στηθος,τοσο πιο γρηγορα ''ερχεται'' το γαλα..

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...