Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ!

Recommended Posts

Κορίτσια εχθές πήγα στον γιατρό για να με εξετάσει και να δει το μωρό. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει ούτε τράχηλο και το μωρό έχει λιγοστέψει από υγρά. Έτσι πάμε για καισαρική (sardelaki δεν ξέρω αν θυμάσαι κάποτε μου είχες πει καλύτερα όχι καισαρική εεε τελικά δεν την απέφυγα) :cry: . Προτάθηκε η Πέμπτη σαν ημερομηνία για να κλείσω και επίσημα την 39η εβδομάδα.

Τρέμω και στην ιδέα! Μέχρι εχθές έλεγα δεν αντέχω άλλο. Τώρα φοβάμαι πολύ αλλά αδημονώ να τον σφίξουμε στην αγκαλιά μας!

Κορίτσια όπως καταλαβαίνετε μάλλον θα αργήσω αρκετά να ξαναμπώ στο Forum.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για την υποστηρίξη και την βοήθεια που μου δώσατε όλο αυτό το διάστημα. Πιστέψτε με ήταν πολύτιμες οι συμβουλές σας μέχρι σε σημείο που πολλές φορές απαξίωνα τον γιατρό μου γιατί έλεγα.... μα οι μανουλίτσες είπαν αυτό.... έτσι έλεγα το forum στον άντρα μου....χεχε ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.

Εύχομαι σε όλες σας να δείτε τα μωράκια σας όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται. Και στις μανουλίτσες που απέκτησαν μωράκια .... ΥΠΟΜΟΝΗ.... σύντομα θα καταλάβω τι σημαίνει αυτό :P

Φιλιά πολλά σε όλες. Ελπίζω ο μαγουλήθρας μου να είναι ήρεμος και να με αφήσει έστω για 10' να χαιρετήσω τις φιλενάδες μου.

Μέχρι τότε καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι στις κοπέλες που μπορούν να το χαρούν.

Κατερίνα :)

Διαφημίσεις

KAT σου εύχομαι με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!! :D

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι την καισαρική.....όλα θα πάνε τέλεια και για σένα και για το μωρό σου!!!

Το μόνο που θα σκέφτεσαι εκείνη την ώρα είναι τον μπέμπη σου και θα ανυπομονείς να τον δεις

και να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!! :wink:

Αυτή η Πέμπτη, σίγουρα θα είναι η ομορφότερη και πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!!!

glitterfy175856269D34.gif

.png.png

άντε με το καλό να κρατήσεις το ζουζούνι σου αγκαλιά

να σκέφτεσαι μόνο αυτό και τίποτα άλλο

άντε όλες σιγά σιγά να έρθει κι η σειρά μας, ζηλέυω :wink::P

κατ μου με το καλο κοπελα μου να κρατησεις αγκαλια τον μαγουληθρα σου μην στεναχωριεσαι για την καισαρικη σημασια εχει το μωρακι σου να ειναι καλα ολα τ'αλλα ξεπερνιουνται και ξεχνιουννται γρηγορα.θα περιμενουμε νεα σου!!!(οποτε βρεις ευκαιρια γιατι μετα το προγραμμα σου θα ειναι φουλ) :D:D:D:D [/b]

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

AX KAT.... TELEIA... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΕΙ... ΛΕΩ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ... ΑΚΟΜΗ... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.... ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

Αχχχ, μπράβο.. με το καλό , με το καλό!

Πάντα συγκινούμαι με τα μωράκια που έρχονται! :oops:

Ο,τι καλύτερο για σένα και το μπεμπάκι σου εύχομαι! Όλα καλά!!!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες με συγκινείτε πάρα πολύ!

Σήμερα είναι πολύ δύσκολη μέρα. Έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαραμάτα και κάνω δουλειές. Σιδέρωσα, έπλυνα τις βεράντες και τώρα ετοιμάζομαι να μαγειρέψω. Προσπαθώ να απασχολώ το μυαλό μου γιατί αλλιώς θα τρελαθώ. Χαίρομαι που έχω και εσάς!

Με το καλό όλες σας ! ολες ΜΑΣ΄!

κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε θα το δεις!! σε λιγες ωρες πλεον θα κρατας αγκαλιτσα το μωρακι σου!! η πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης σου πλησιαζει!!!!

σε ευχαριστουμε που μας θυμηθηκες :P:P:P

μη ξεχασεις να πας στο μαιευτηριο με την καλυτερη ψυχολογια!! ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ, ειδικα τετοιες στιγμες πρεπει να πεταμε στα συννεφα!!

αχ ποσο θα θελα να ημουν στη θεση σου, δεν την αντεχω την αναμονη..και σκεφτομαι πως σκυλιαζω οταν ξερω πως εχουν μεινει το πολυ 20 μερες ακομα!!! ουφ τι να πω, τωρα που φαγαμε το γαιδαρο η ουρα μας καθεται στο στομαχι!!!

Διαφημίσεις

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ????????????? ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...... ΘΕΛΩΩΩΩ.... ΟΥΑ ΟΥΑ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ... Α ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙΠΟΛΥ ΥΓΡΟ

Σήμερα είναι πολύ δύσκολη μέρα. Έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαραμάτα και κάνω δουλειές. Σιδέρωσα, έπλυνα τις βεράντες και τώρα ετοιμάζομαι να μαγειρέψω.

Μ΄!

χαχαχαχαχα.... βρε κοριτσι!!! τις κλειδαροτρυπες ξεχασες να περασεις με βετεξ!!!

με ολη μου τη καρδια σου ευχομαι καλη λευτερια, και να κρατησεις στα χερια σου το πιο υγιες, ομορφο και καλοτυχο παιδακι στο κοσμο!!!

Διαφημίσεις

Με το καλο και χωρις καθολου πονο! Τις καλυτερες ευχες μου οχι μονο σε εσενα αλλα σε ολες τις κοπελες που μεχρι τελους εβδομαδας θα κρατησουν τα μπεμπακια τους αγκαλια!

Χριστινα

Γλυκιά μου ΚΑΤΙ123 δεν πρόλαβα ούτε με το καλό να σου πω...βλέπεις ο κούκλος μου με τρέχει όλη μέρα. Έχω κάτι μαύρους κύκλους μέχρι τον λαιμό :lol::lol: χα χα.

Τώρα σίγουρα θα έχεις γίνει είδη μανούλα και φυσικά δεν πειράζει που δεν μπόρεσες να αποφύγεις την καισαρική. Σημασία έχει πάντα να διαλέγετε ο τρόπος που είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος για μάνα και παιδί.

Θα σε περιμένω με αγωνία να γυρίσεις από το μαιευτήριο και να μου πείς νεούλια σου!

Σε φιλώ γλυκιά μου

Αλεξάνδρα και ένα φιλί από τον σαρδελομπόμπιρα :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Καλημέρα κορίτσιαααα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. Ναι επιτέλους έγινα και εγώ μανούλα! Γέννησα τον μαγουλήθρα μου στις 21/8 στις 8:35. Θρεφταράκι το αγοράκι μου 3270 γρ. και 52 εκατοστά ύψος.

Απίστευτη εμπειρία! μοναδική, απερίγραπτη! (αν βρω χρόνο θα προσπαθήσω να την γράψω στο σχετικό post)

Θα έλεγα ότι το μωρό μου είναι ο δεύτερος έρωτας της ζωής μου μετά τον άντρα μου!

Ζω και αναπνέω για αυτό το παιδί.

Γυρίσαμε σπίτι την Δευτέρα όπου η αλήθεια είναι ότι δεν μας άφησε να πολυκοιμηθούμε (4:30 το πρωί :shock: ). Από την Τρίτη και μετά ησύχασε τρώει, κάνει κακά, κοιμάται. Ακούραστο παιδάκι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Sardelaki μου εύχομαι ο sardelobobirakos σου να ηρέμησε λιγάκι και να κατάφερες να κοιμηθείς και εσύ λιγάκι. Είχες δίκιο το σημαντικότερο είναι να είναι καλά το παιδί και η μανούλα. Και οι πόνοι της καισαρικής ούτε που τους θυμάμαι (αν και πονάω λίγο τώρα που γράφω :wink: )

Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά και γέννησα έναν παλλίκαρο και έχω την δυνατότητα και την περηφάνια να το μοιραστώ μαζί σας!

Θα προσπαθώ να μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ!

Σας φιλώ γλυκά!