Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κρέμα εμπορίου για πρώτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά

Fine

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Δώσαμε για πρώτη φορά σημερα στο μωρό 3ο γεύμα frezylak βρώμη μηλο κλπ 4 κουταλιτσες γιατι ομολογω τα ξενυχτια με εχουν κατακουράσει....

εγώ μανιακή με τον θηλασμό δεν εχω δώσει παρά μόνο στο μαιευτήριο ξενο γαλα και 1 φορά 30 μλ σπίτι.του μαιευτηριου το frisolak το πεταγε ρουκέτες.το aptamil σπίτι το χώνεψε κανονικά.

την κρέμα frezylak σήμερα την έκανε 2 γουλίες και μετα απο 2 ωρες εκανε και εμετο.αυτες τις 4 και μονο 4 κουταλιες...

θέλω να βρω δουλεια και ξέρω οτι στην Ελλάδα που ζουμε κανεις εργοδότης δεν θα δεχτει να βγαζω γαλα με το θηλαστρο...εχω απογοητευτει και συναμα απελπιστει...

δεν θελω να μειωθει η παραγωγη μου.να φτιαχνω καποια κρεμα να μπουκωνει λιγο να κοιμαται λιγοοοο παραπανω με γαλατακι μου μεσα;;;

αχ βοηθηστε με αν εχετε κατι κατα νου

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι πρώτα θα έπρεπε να διερευνήσεις το θέμα κάποιας ενδεχόμενης αλλεργίας.Για ποιο λογο κάνει εμετό το μωρό σου?Ο δικός μου έκανε μία και μοναδική φορά εμετό 6,5 μηνών όταν του έδωσα φαρίν λακτέ και διαπιστώθηκε αλλεργία στο σιτάρι.Αν αποσαφηνήσεις κάτι τέτοιο υπάρχουν εναλλακτικές τροφές που μπορείς να δώσεις.

από ότι βλέπω το μωρό σου είναι 7 μηνών και κάτι... δεν κατάλαβα να σου πω την αλήθεια εάν την κρέμα την έδωσες για να χορταίνει λίγο παραπάνω και να κοιμάσαι το βράδυ ενδεχομένως ή εάν ο παιδίατρός σου σας βάζει σιγά σιγά στα στερεά.. εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η εισαγωγή στα στερεά γίνεται συνήθως με το ρυζάλευρο που είναι και το πιο εύπεπτο για τα μωράκια... αφού το μωρό θηλάζει αποκλειστικά νομίζω ότι η συγκεκριμένη κρέμα το "χάλασε" βρώμη, μήλο κλπ.... ο παιδίατρος τι λέει για την διατροφή του?

τρωει εδω και ενα μηνα μεσημεριανο και πρωινο φρουτακια.μια χαρα τα παμε με αυτα.ρυζαλευρο ειχα δωσει με δικο μου γαλα αλλα του ειχε κανει δυσκοιλιοτητα.αστε που μου ειπε κ μια κοπελα πως με δικο σου γαλα επειδη δεν μπορεις να το βρασεις ειναι επικυνδινο για τα μικροβια της κρεμας.εσεις το ξερετε αυτο;δεν εχω προβλημα να βγαζω γαλατακι και να του φτιαχνω αλλα αυτο με αγχωσε...

s0g0p2.png

5wRrp2.png

καλά μην ακούς την μπούρδα που σου λέει ο καθένας ... τι μικρόβια έχει η κρέμα? το άκουσα και αυτό... νομίζω ότι οι περισσότερες κοπέλες που θηλάζουν φτιάχνουν την κρέμα με δικό τους γάλα μόνο που από ότι έχω καταλάβει τους βγαίνει λίγο νερουλή με το μητρικό γάλα.. διάβασε μερικά θέματα εκεί να πάρεις καμία ιδέα τι κρεμούλα μπορείς να δίνεις στο μωρό που να την κάνεις με το δικό σου γάλα.. εγώ πιστεύω πάντως επειδή με τις βιολογικές κρέμες της fresylak και άλλες γράφουν ότι τα μωρά δεν τις θέλουν νομίζω ότι η συγκεκριμένη κρέμα έφταιγε.. ίσως του έπεσε λίγο βαριά...

Διαφημίσεις

γεια σου fine,

ηθελα να σε ρωτησω, τα ξενυχτια τι σχεση εχουν με την κρεμα;

αν το μωρο δεχεται καλα τις στερεες, (τρωει φρουτα/χορτοσουπα και κρεατοσουπα;;; )και βαλεις 3ο γευμα τωρα, μπορεις να παρεις μια ιδεα απο εδω (εστειλε το λινκ μια φιλη μου κ νομιζω οτι ειναι πολυ καλες γενικες συμβουλες):http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8E%CE%BD/

Αν το μωρο τελικα τρωει κανονικα 3 γευματα, δεν θα εχεις λογο να αντλεις στη δουλεια. Μπορεις να αντλεις στο σπιτι 1-2 γευματα για να μενουν και το μωρο να τρωει οσο θα λειπεις κ να θηλαζει οταν θα εισαι εσυ στο σπιτι.

Ιδεες για κρεμα ειναι να βρασεις κανονικη βρωμη με λιγο μηλο , να την αλεσεις κ να τη δωσεις. Δεν χρειαζεται να αντλεις για να κανεις κρεμα, γινεται με το νερακι που βραζει. Αν χρειαστεις ετοιμη κρεμα, υπαρχουν καποιες βιολογικες χωρις γαλα κ ζαχαρη. Επισης, αντι για δημητριακα, μπορεις να δινεις παλι απο το φαγακι το βραδυ.

Αναφερεις πως θελεις να βρεις δουλεια, αρα δεν σε 'καιει' ο χρονος.. Θελω να πω δεν πρεπει να επιστρεψεις στο χωρο εργασιας σου, αλλα να βρεις κατι καινουριο, ετσι; Καταλαβα σωστα;

Αν ναι, τοτε μπορεις να κανεις τη λεγομενη τραπεζα γαλακτος μεχρι να βρεις κατι και το μωρο σου να πινει το γαλατακι σου ακομα κι αν εσυ λειπεις απο το σπιτι..

Για τα υπολοιπα που ρωτας δεν εχω ιδεα.. Αλλα ηθελα να σε ρωτησω: Υπαρχει περιπτωση το μωρο σου να εχει ΓΟΠ; Μιας και αναφερθηκες σε αναγωγες μετα απο γευματα μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια..

Μπορεις να ρωτησεις και στο τοπικ με τα κοριτσια του θηλασμου που θα ξερουν να σε καθοδηγησουν στο 100%!

Καλη επιτυχια στην ευρεση εργασιας ευχομαι και ολα να πανε καλα με το νινι σου! :)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αναφερεις πως θελεις να βρεις δουλεια, αρα δεν σε 'καιει' ο χρονος.. Θελω να πω δεν πρεπει να επιστρεψεις στο χωρο εργασιας σου, αλλα να βρεις κατι καινουριο, ετσι; Καταλαβα σωστα;

Αν ναι, τοτε μπορεις να κανεις τη λεγομενη τραπεζα γαλακτος μεχρι να βρεις κατι και το μωρο σου να πινει το γαλατακι σου ακομα κι αν εσυ λειπεις απο το σπιτι..

Για τα υπολοιπα που ρωτας δεν εχω ιδεα.. Αλλα ηθελα να σε ρωτησω: Υπαρχει περιπτωση το μωρο σου να εχει ΓΟΠ; Μιας και αναφερθηκες σε αναγωγες μετα απο γευματα μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια..

Μπορεις να ρωτησεις και στο τοπικ με τα κοριτσια του θηλασμου που θα ξερουν να σε καθοδηγησουν στο 100%!

Καλη επιτυχια στην ευρεση εργασιας ευχομαι και ολα να πανε καλα με το νινι σου! :)

Ναι δυστυχως δεν υπάρχει δουλεια.ψαχνω και παω συνεντευξεις...δυσκολα τα πραγματα παντρεμενη..ολοι φοβουνται πως θα θες καπακι κ δευτερο μωρο...να κανω την τραπεζα ωραια..αλλα για να το ξεπαγωσεις θελει 10 ωρες σε τρεχουμενο νερο;;;

επίσης ναι εχει γοπ ηπια προς μετρια το μωρο μου..ευχαριστω για τις ευχες σου!

γεια σου fine,

ηθελα να σε ρωτησω, τα ξενυχτια τι σχεση εχουν με την κρεμα;

αν το μωρο δεχεται καλα τις στερεες, (τρωει φρουτα/χορτοσουπα και κρεατοσουπα;;; )και βαλεις 3ο γευμα τωρα, μπορεις να παρεις μια ιδεα απο εδω (εστειλε το λινκ μια φιλη μου κ νομιζω οτι ειναι πολυ καλες γενικες συμβουλες):http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8E%CE%BD/

Αν το μωρο τελικα τρωει κανονικα 3 γευματα, δεν θα εχεις λογο να αντλεις στη δουλεια. Μπορεις να αντλεις στο σπιτι 1-2 γευματα για να μενουν και το μωρο να τρωει οσο θα λειπεις κ να θηλαζει οταν θα εισαι εσυ στο σπιτι.

Ιδεες για κρεμα ειναι να βρασεις κανονικη βρωμη με λιγο μηλο , να την αλεσεις κ να τη δωσεις. Δεν χρειαζεται να αντλεις για να κανεις κρεμα, γινεται με το νερακι που βραζει. Αν χρειαστεις ετοιμη κρεμα, υπαρχουν καποιες βιολογικες χωρις γαλα κ ζαχαρη. Επισης, αντι για δημητριακα, μπορεις να δινεις παλι απο το φαγακι το βραδυ.

μα πως να αντλω στο σπιτι; εκεινες τις ωρες θα θηλαζω αρα δεν θα εχω αλλο γαλα και για αντληση μονο τις απογευματινες ωρες...θελω να δινω οσο το δινατον περισσοτερο γαλα μη μου κοπει.το κακο ειναι οτι δινω 1 στηθος σε καθε γευμα και αρα δεν θηλαζω πανω απο 2-3 απο το καθε στηθος μες τη μερα και 1 φορα απο το καθενα το βραδυ...δεν ειναι ποοολυ λιγο;;

καλά μην ακούς την μπούρδα που σου λέει ο καθένας ... τι μικρόβια έχει η κρέμα? το άκουσα και αυτό... νομίζω ότι οι περισσότερες κοπέλες που θηλάζουν φτιάχνουν την κρέμα με δικό τους γάλα μόνο που από ότι έχω καταλάβει τους βγαίνει λίγο νερουλή με το μητρικό γάλα.. διάβασε μερικά θέματα εκεί να πάρεις καμία ιδέα τι κρεμούλα μπορείς να δίνεις στο μωρό που να την κάνεις με το δικό σου γάλα.. εγώ πιστεύω πάντως επειδή με τις βιολογικές κρέμες της fresylak και άλλες γράφουν ότι τα μωρά δεν τις θέλουν νομίζω ότι η συγκεκριμένη κρέμα έφταιγε.. ίσως του έπεσε λίγο βαριά...

μπουρδες λες ε??τι να πω...μακαρι.προτιμω να δινω κρεμες με δικο μου γαλατακι

s0g0p2.png

5wRrp2.png

το γαλα παραγεται την ωρα που θηλαζει το παιδι, δεν θα σου τελειωνει. για τις αντλησεις και το ποτε/ποσες να κανεις καλυτερα να σε συμβουλεψει καποια πιο σχετικη για την ηλικια που εχει το μωρο, αλλα θεωρω οτι δεν θα εχεις προβλημα με την παραγωγη γιατι θα προσαρμοστει. αν εσυ λειπεις πχ. 8-9 ωρες απο το σπιτι σου μενουν ολες οι υπολοιπες για θηλασμο, ΜΟΝΟ. και μεχρι να βρεις δουλεια (ελπιζω συντομα, αλλα ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα χρειαστει) θα εχει μεγαλωσει ακομα περισσοτερο το παιδι κ θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.

Το βραδυ ζηταει το παιδι 1 φορα η εσυ το εχεις προγραμματισει ετσι;

Ενδεχομενως να σου αυξησει τους βραδυνους θηλασμους...

Καλο ειναι παντως να σκεφτεσαι οτι ενω εισαι στη δουλεια το παιδι τρωει (κ ισως πινει αντλημενο) κ οταν εισαι σπιτι θηλαζει. ειναι πιο απλο ετσι κ για την παραγωγη.

διαβασε κ τις οδηγιες για το αντλημενο γαλα, να ξεαγχωθεις Αν πχ αντλεις για τη μεθεπομενη μερα, δεν θα χρειαζεται καταψυξη.. σιγουρα παντως δεν θελει τρεχουμενο νερο για 10 ωρες γιατι τοτε θα πληρωνες σε λογαριασμους περισσοτερα απο οτι σε σκονες:P

ξεπαγωμα ειτε σε νερο, ειτε στο ψυγειο, εκανα εγω απο το προηγουμενο απογευμα/βραδυ σε παγωμενο γαλα.

το γαλα παραγεται την ωρα που θηλαζει το παιδι, δεν θα σου τελειωνει. για τις αντλησεις και το ποτε/ποσες να κανεις καλυτερα να σε συμβουλεψει καποια πιο σχετικη για την ηλικια που εχει το μωρο, αλλα θεωρω οτι δεν θα εχεις προβλημα με την παραγωγη γιατι θα προσαρμοστει. αν εσυ λειπεις πχ. 8-9 ωρες απο το σπιτι σου μενουν ολες οι υπολοιπες για θηλασμο, ΜΟΝΟ. και μεχρι να βρεις δουλεια (ελπιζω συντομα, αλλα ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα χρειαστει) θα εχει μεγαλωσει ακομα περισσοτερο το παιδι κ θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.

Το βραδυ ζηταει το παιδι 1 φορα η εσυ το εχεις προγραμματισει ετσι;

Ενδεχομενως να σου αυξησει τους βραδυνους θηλασμους...

Καλο ειναι παντως να σκεφτεσαι οτι ενω εισαι στη δουλεια το παιδι τρωει (κ ισως πινει αντλημενο) κ οταν εισαι σπιτι θηλαζει. ειναι πιο απλο ετσι κ για την παραγωγη.

διαβασε κ τις οδηγιες για το αντλημενο γαλα, να ξεαγχωθεις Αν πχ αντλεις για τη μεθεπομενη μερα, δεν θα χρειαζεται καταψυξη.. σιγουρα παντως δεν θελει τρεχουμενο νερο για 10 ωρες γιατι τοτε θα πληρωνες σε λογαριασμους περισσοτερα απο οτι σε σκονες:P

ξεπαγωμα ειτε σε νερο, ειτε στο ψυγειο, εκανα εγω απο το προηγουμενο απογευμα/βραδυ σε παγωμενο γαλα.

όχι μια φορά ξυπνέι το πολύ δυο μόνος του...εγώ πως να το προγραμματίσω καλέ;δεν του δίνω πιπίλα αν αυτό εννοείς.πάντα τον ταίζω οταν θέλει.

οι οδηγίες που λες που βρίσκονται;

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...