Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΚΑΝΑ ΕΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 2 ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΩΝ Κ 1 ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΗ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΣΚΟΥΡΑ ΥΓΡΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UTROGESTAN Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ!ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ?ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!!!!!ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙςΣ?:cry:

Διαφημίσεις

οχι μην ανησυχείς, είναι καλό σημάδι κατ΄εμέ. Συνήθως τα καφέ υγρά είναι παλιό οξειδωμένο αίμα το οποίο αποκολάται στην αρχή μια εγκυμοσύνης(οχι πάντα, πολλές γυναίκες δεν έχουν καθόλου).Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου, ξεκουράσου και κάνε θετικές σκέψεις και μόνο.Ενημέρωσέ μας :))

εγω απτην 23 μερα ειχα καφε ποτε σκουρα πολυ και ποτε ανοιχτα.νομιζα πως ειναι ορμονολογικο προβλημα,ομωσ ηταν η μπεμπα μου!ολα να πανε καλα απτην καρδια μου

7Ggjp2.png

Κι εγω το ίδιο θα σου πω , να μην ανησυχείς , έχω ακούσει πολλές φορές να συμβαίνει αλλα δεν σημαίνει τίποτα. Εδω και στις εγκυμοσυνες που συμβαίνουν χωρίς εξωσωματικη γίνεται. Πάρε τα ουτροτζεσταΝ που σου είπε ο ΓΙΑΤΡΟΣ σου και ηρεμησε κάτσε και ξεκουρασου σήμερα, μην κανεις δουλειές και αύριο ενημερωσσε μας.

Καλη επιτυχία εύχομαι και αύριο ν αειναι μια πολυ ευτυχησμενη μέρα για σένα!!!!

Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και τις καλές ευχές σας!

Θα σας ενημερώσω αύριο για τα αποτελέσματα.

Αν κάποια έχει παρόμοια εμπειρία ας απαντήσει.

Φιλιά!!!

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ...ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΗ....ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΗ!!!!ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!!!!!!

τι εννοεις χαμηλη; τι τιμη ειχες;

και ποια μερα ειναι απο την εμβρυομεταφορα;

ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-03, Κ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΥ ΕΙΝΑΙ 26 ΜΟΝΑΔΕΣ...

θετικο ειναι κοριτσακι...συγχαρητηρια

δεν ειναι πολυ χαμηλη η τιμη..μπορει να αργησε λιγο να γινει η εμφυτευση..

Συγχαρητήρια κι απο μένα! Θετική είναι και νομίζω ότι την έκανες λίγο νωρίς και ίσως γιαυτο δεν είναι πολυ ψηλή ..

Μάλλον έβαλες βλαστοκυστες ε?

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!!!

Μια χαρά είναι η χοριακή σου για εμφύτευση πριν απο 10 ημέρες.

Μέχρι και 12 ημέρες μετά την σύλληψη η αναμενόμενη χοριακή είναι απο 0-50 μονάδες.

Εξάλλου τα πρώτα 2 24ωρα το έμβρυο κολυμπάει μέσα στην μήτρα ωσπου να βρει ένα σημείο να εμφυτευθεί(ετσι γλαφυρά )

Συγχαρητήρια!. Kai γω έτσι ακριβώς μου συνεβη. Ειχα λίγο καφε πριν τη χοριακή. Ηταν σημαδι εμφυτευσης. Επίσης είχα χαμηλή χοριακή. Η εγκυμοσύνη μου προχώρησε μεχρι 7η εβδομάδα. Αμεσως μετα τον πρώτο υπέρηχο όπου ακούσαμε καρδιά απέβαλλα, Τώρα είμαι στην επόμενη προσπάθεια.

Κοριτσάκια μου, πάω κι εγώ αύριο για χοριακη και τώρα που πήγα τουαλέτα είδα καφέ εκκρίσεις. Ξέρω ότι ίσως να μη σημαίνει τίποτα-όπως για τη Held- αλλά έχω και κάτι ενοχλήσεις περιόδου κι απογοητεύτηκα. Περιμένω να μλησω με το γιατρό...Ας πάνε όλα καλά Θεέ μου.

Διαφημίσεις

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!

• 3 weeks later...
Καλησπερα κοριτσια...εκανα εβρυομεταφορα 7/4/12 και σημερα η χοριακη εδειξε 33 μοναδες ....θα κανω επαναληπτικη Δευτερα ...έχω ελπίδες??

Συγχαρητήρια είστε πολύ έγκυος:lol:

• 1 month later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 13/6 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ??ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΤΣΙ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

κοριτσια καλησπερα...ειμαι καινουρια στο foroum.εκανα στις 18/06 2 εξωσωματικη...την δευτερα θα κανω χωριακη σημερα ομως ειχα πολυ λιγα καφε υγρα...μηπως ξερετε κατι?ευχαριστω

• 1 year later...

Καλημερα!διαβαζω τις συζητησεις παρα πολυ καιρο και ειπα να πω τα δικα μου!περιπου 2 χρονια προσπαθειων με συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων.1 ανεπιτυχης σπερματεγχυση και τωρα serpafar και προγραμματισμενη επαφη με pregnyl και ενα ωαριο!η χοριακη θα γινει στις 19/2 αν δεν αδιαθετησω νωριτερα...δεν εχω κανενα συμπτωμα μονο που σημερα εβγαλα σπυρακι βεβαι χτες εφαγα ενα κιλο ζαχαρη!δεν περνανε οι μερες....

Καλημερα!διαβαζω τις συζητησεις παρα πολυ καιρο και ειπα να πω τα δικα μου!περιπου 2 χρονια προσπαθειων με συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων.1 ανεπιτυχης σπερματεγχυση και τωρα serpafar και προγραμματισμενη επαφη με pregnyl και ενα ωαριο!η χοριακη θα γινει στις 19/2 αν δεν αδιαθετησω νωριτερα...δεν εχω κανενα συμπτωμα μονο που σημερα εβγαλα σπυρακι βεβαι χτες εφαγα ενα κιλο ζαχαρη!δεν περνανε οι μερες....

Καλησπερα laki2014,

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Ολες σε καταλαβαινουμε εδω μεσα γιατι λιγο πολυ ολες αυτο κανουμε. Θα περασουν η μερες. Ευχομαι στης 19 να εχεις μια τεραστια χοριακη. Καλη επιτυχια. :-D

Εχω διαβασει αρκετα για να ξερω οτι δεν πρεπει να κοιταω συμπτωματα αλλα δεν μπορω να κανω κι αλλιως....κλασσικα εχω περικυκλωθει απο εγκυους κ ολοι εκτος απο οικογενεια με ρωτανε γτ δεν εχω ακομη παιδια!φανταζομαι οτι και το αιμα δεν ειναι κανονας σε ολες τις εγκυμοσυνες ε?

εγώ,είμαι στην έβδομη μέρα της εμβρυομεταφοράς.Μόνο άμα πιέζω το στήθος έχω πόνο,η κοιλιά,πότε-πότε μούδιασμα,ή,και λίγο σαν πόνο περιόδου,αυτά.Περιμένω,στις 17,μέρα Δευτέρα θα κάνω χοριακή.Έχω άγχος,έχω περάσει πολλά...