Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαλάρωση χειλιών αιδοίου μετά τον τοκετό-εισχώρηση αέρα στο κόλπο

ραΐνα

Recommended Posts

Γεία σας κορίτσια.Θέλω να ρωτήσω αν καμμία από εσάς μετά από φτ αισθανόταν να έχουν χαλαρώσει τα μεγάλα χείλη (και μικρά ίσως) του αιδοίου με αποτέλεσμα,σε σκύψιμο (μικρό ή μεγάλο),στο άνοιγμα των ποδίων,σε στήριξη στα γόνατα και γενικά σε διάφορες τέτοιες δραστηριότητες και στάσεις του σώματος,να ακούγεται ένα πλάφ σαν να ανοίγουν τα χείλει και να γίνεται εισχώρηση μικρής ποσότητας αέρα στην είσοδο του κόλπου,η οποία φεύγει μετά με κάποια άλλη κίνηση του σώματος.Αυτό συναίβει αμέσως μέτα τον τοκετό,σε μεγαλύτερο βέβαια βαθμό,αλλά συνεχίζει ως τώρα σε μικρότερο βαθμό,αλλά που του επιτρέπει να είναι ενοχλητικό.Και έχουν περάσει 9 μήνες περίπου από τότε.Δεν πρόκειται για χαλάρωση εσωτερικά του κόλπου.Είμαι μια χαρά σε όλα,αλλά αυτό μ'ενοχλεί πολύ!Έκανα υπομονή να περάσει λίγο ο χρόνος να δω,αλλά τίποτα.Έπαθε καμμία το ίδιο;;;Αν ναι πως το αντιμετώπησε;;;Μήπως είναι "φυσιολογικό";;;;Εσείς που έχετε γεννησει φυσιολογικά είχατε κάτι τέτοιο;;Έχετε ρωτήσει γιατρό;;;

Διαφημίσεις

Τα ίδια ένιωθα και εγώ... είναι όντως αρκετά ενοχλητικό! Γιατρό δε ρώτησα αλλά υποχώρησε εντελώς επάνω στο χρόνο!

Γλυκιά μου ΜΙΝΝΙ σ'ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!!!!Μου δωσες πολύ χαρά και κουράγιο!!Θα κάνω κιαλλη υπομονή λοιπόν.Στεναχωριέμαι πολύ κάποιες φορές,ειλικρινά γι'αυτό,που κοντεύω να πάθω κατάθλιψη.Και ενώ είχα μια υπέροχη γέννα και κατεπέκταση καταπληκτική εμπειρία που θα μου μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυάλο και που υποστηρίζω ακράδαντα τον φτ,να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.Όμως τωρά που μου δωσες αυτή την απάντηση πετάω από χαρά!!Μακάρι να φτιάξει εντελώς. :-P

και εγω τα ιδια κοριτσια στην αρχη ειδικα οτι κινηση εκανα παθενα το ιδιο απαπαπα η αληθεια ειναι ομως οτι τωρα ειμαι καπως καλητερα βεβαια εγω γεννησα δυο φορες κ ειδικα η πρωτη γεννα που η κορη μου βγηκε 4 κιλα με εκανε βαρκα:lol::lol::lol::lol:

PrEjp2.png

knDrp2.png

Καλου κακου αν συνεχιστει αυτο κανε μια καλλιεργεια κολπικου υγρου. Μπορει να μην εχει σχεση με τα χειλη του αιδιου αυτο. Το λεω γιατι εγω -που δεν εχω γεννησει ποτε- ειχα αυτα τα συμπτωματα και ειχα gardnerella vaginalis. Δεν θελω να κανω το γιατρο απλα τα συμπτωματα αυτα που περιγραφεις μου θυμισαν αυτο. Πιθανοτατα να μην υπαρχει συσχετιση αλλα θεωρησα καλο να το αναφερω.

* Το συγκεκριμενο μικροβιο που περναει με μια αντιβίωση δεν ειναι απο οτι ξερω κατι επικίνδυνο μην σε τρομαξω και μαλιστα αδικα...:wink: Εχω την εντυπωση οτι προερχεται μαλιστα απο μυκητες.

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

σιγουρα μετα απο δυο γεννες δεν ειναι οπως πρωτα, αυτο που λες το παθαινα τους πρωτους 6 μηνες μετα απο καθε γεννα, δεν ακουγα ηχο αλλα ενοιωθα τον αερα να μπαινει μεσα. σιγα σιγα με τον καιρο υποχωρει παρολα αυτα με ενοχλουν τα εσωρουχα τυπου στριγκ.

για να μην ανοιξω καινουριο θεμα επαθα και κατι αλλο εχω βγαλει κατι σαν γρομπαλακι στην εισοδο του κολπου που καποιες φορες πρηζεται και ποναω η γυναικολογος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο το εχει παθει καμια? φευγει μονο τοθ ή θελει επαιμβαση?

σιγουρα μετα απο δυο γεννες δεν ειναι οπως πρωτα, αυτο που λες το παθαινα τους πρωτους 6 μηνες μετα απο καθε γεννα, δεν ακουγα ηχο αλλα ενοιωθα τον αερα να μπαινει μεσα. σιγα σιγα με τον καιρο υποχωρει παρολα αυτα με ενοχλουν τα εσωρουχα τυπου στριγκ.

για να μην ανοιξω καινουριο θεμα επαθα και κατι αλλο εχω βγαλει κατι σαν γρομπαλακι στην εισοδο του κολπου που καποιες φορες πρηζεται και ποναω η γυναικολογος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο το εχει παθει καμια? φευγει μονο τοθ ή θελει επαιμβαση?

μαλλον ειναι σε φλεγμονη ο βαρθολινιος αδενας σου. Ειναι ο αδενας που "υγραινει" την περιοχη του κολπου για την επαφη. καμια φορα αποφρασσεται και δημιουργει φλεγμονη η οποια καμια φορα φευγει με αντιβιωση , καμια φορα ανοιγει μονη της:-) -οπως εγινε σε εμενα απο αριστερα- και καμια φορα χρειαζεται μικροεπέμβση για αφαίρεση του αδενα-οπως εκανα εγω δεξια-:-( ή παλι με μικροεπέμβαση αφαιρουν το υγρο. Ο προηγουμενος γιατρος μου που με εγχειρισε μου ειπε πως αυτο το τελευταιο δεν το συνιστα διοτι ειναι πιθανο να ξαναγινει. Θεωρησε καλυτερα να μου αφαιρεσει ολο τον αδενα. Δεν εχω κανενα προβλήμα πλεον δοξα το Θεο (απο την επεμβαση αυτη).

Σε εξετασε η γυναικολογος ή σου ειπε απο τοντηλ οτι ειναι φυσιολογικο.

Για να μην σε τρομαζω δεν ειναι κατι επικίνδυνο απλα οταν ειναι σε φλεγμονη δημιουργεί αρκετο πονο ειδικα οταν καθεσαι.

Αν μας διαβαζει ο κος Χριστοπουλος μπορει να σε ενημερωσει περαιτερω για να μην κανω αλλο το γιατρο:lol::lol:

Υ.Γ: Ειναι πολυ σπανιο να το παθεις και απο τις 2 μεριες οπως εγω...

Όλα είναι μια ιδέα...

μαλλον ειναι σε φλεγμονη ο βαρθολινιος αδενας σου. Ειναι ο αδενας που "υγραινει" την περιοχη του κολπου για την επαφη. καμια φορα αποφρασσεται και δημιουργει φλεγμονη η οποια καμια φορα φευγει με αντιβιωση , καμια φορα ανοιγει μονη της:-) -οπως εγινε σε εμενα απο αριστερα- και καμια φορα χρειαζεται μικροεπέμβση για αφαίρεση του αδενα-οπως εκανα εγω δεξια-:-( ή παλι με μικροεπέμβαση αφαιρουν το υγρο. Ο προηγουμενος γιατρος μου που με εγχειρισε μου ειπε πως αυτο το τελευταιο δεν το συνιστα διοτι ειναι πιθανο να ξαναγινει. Θεωρησε καλυτερα να μου αφαιρεσει ολο τον αδενα. Δεν εχω κανενα προβλήμα πλεον δοξα το Θεο (απο την επεμβαση αυτη).

Σε εξετασε η γυναικολογος ή σου ειπε απο τοντηλ οτι ειναι φυσιολογικο.

Για να μην σε τρομαζω δεν ειναι κατι επικίνδυνο απλα οταν ειναι σε φλεγμονη δημιουργεί αρκετο πονο ειδικα οταν καθεσαι.

Αν μας διαβαζει ο κος Χριστοπουλος μπορει να σε ενημερωσει περαιτερω για να μην κανω αλλο το γιατρο:lol::lol:

Υ.Γ: Ειναι πολυ σπανιο να το παθεις και απο τις 2 μεριες οπως εγω...

βασικα δεν ειναι ακριβως γρομπαλακι σαν γλωσιτσα ειναι και καποιες φορες ειδικα μετα απο επαφη πρηζεται και με ποναει. πηγα λοιπον στη γιατρο το ειδε μου ειπε πως αυτη η γλωσσιτσα ειναι φυσιολογικη μετα τους τοκετους και για το πρηξιμο να κανω πλυσεις με χαμομηλι και ου ειχε δωσει και μια αλοιφη. επειδη θηλαζω δε μου ειπε κατι για αντιβιωση. τοτε μου ειχε υποχωρησει το γρομπαλακι σε μια βδομαδα, αλλα και παλι ακομα κι οταν δεν ειναι πρησμενο ειναι ενοχλητικο.

κατα καιρους βγαζω γρομπαλακια μεσα απο το δερμα στα χειλη και της μασχαλες αλλα αυτα φευγουν μονα τους.

τοτε fido - dido εισαι τυχερή αφου δεν ειναι αυτο...:-) απλα το ανεφερα γιατι σε περιπτωση που ηταν αυτο καλο ειναι να αντιμετωπιζεται γρηγορα μηπως προληφθει η επεμβαση.

Όλα είναι μια ιδέα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...