Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Eξέταση για Λιστέρια

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες,

πήρα σήμερα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις για Λιστέρια και βγήκαν θετικά. Επειδή είμαι μόλις 10 εβδομάδων, ανησυχώ αρκετά. Το απόγευμα θα μιλήσω με τη γιατρό μου. Μήπως ξέρει καμιά σας κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες,

πήρα σήμερα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις για Λιστέρια και βγήκαν θετικά για πιθανή κολπίτιδα. Ίσως χρειαστεί να πάρω αντιβίωση. Επειδή είμαι μόλις 10 εβδομάδων, ανησυχώ αρκετά. Το απόγευμα θα μιλήσω με τη γιατρό μου. Μήπως ξέρει καμιά σας κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ

Έχεις λιστέρια ή κολπίτιδα; έκανες εξετάσεις αίματος ή καλλιέργεια κολπικού υγρού;

Άλλο λιστέρια άλλο κολπιτίδα τι από τα δύο συμβαίνει?

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Σωστή η παρατήρηση σας. μέσα στον πανικό μου ότι θελω γράφω. Λοιπόν έκανα εξέταση αίματος και βρέθηκαν αυξημενες τιμές πάνω από το φυσιολογικο στη λιστέρια. Οι υπόλοιπες είναι φυσιολογικές.Ξέρει καμιά σας κι σχετικό;

αν βαλεις στο google Λιστέρια θα σου βγούν πολλές πληροφορίες - όμως μιας και καταρχήν δεν ξέρουμε αν εχεις λιστέρια,

αυτό που προέχει είναι η γιατρός σου να αξιολογήσει τα αποτελέσματα.

Μάλλον θα πρέπει να κανεις υπομονή,

ή να παρεις την γιατρό σου στο κινητό,

αν δεν της ειπες απο το τηλεφωνο ήδη τι έγραφε το χαρτί των εξετάσεων οταν εκλεισες ενδεχομένως ραντεβού.

Στην θέση σου αυτό θα έκανα για να μην εχω την ανησυχία έστω και για λιγες ώρες. (τηλεφωνο να της πω τις τιμές των εξετάσεων).

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Την πήρα ήδη στο κινητό και μου είπε να επαναλάβω την εξέταση και μόλις βγουν τα αποτελέσματα να την ξαναπάρω. Έχω μπει ήδη internet αλλά δεν ήταν και τα θετικότερα αυτά που έβλεπα για τη λιστέρια. Θα κάνω υπομονή για τα δεύτερα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ

elpizo na min einai tipota sovaro opos kai na ehei. epeidi omos den xero ti einai tipota apo afta ta dyo, mporeis na mou peis ti symptomata eheis gia na eho ki'ego to nou mou?

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα και ίσα ίσα που είμαι μια χαρά οργανικά αν εξαιρέσεις την ψυχολογία που έχει πέσει κατά πολύ. Χτες πήγα και έκανα επαναληπτική εξέταση και σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα τα οποία εύχομαι να είναι καλά. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχει δώσει λάθος τιμή το αντιδραστήριο.

Από ότι είδα στο internet τη λιστέρια την κολλάς συνήθως από μη παστεριωμένα τρόφιμα και κυρίως γαλακτομικά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν τρώω γαλακτομικά αλλά προσέχω πάντα και αγοράζω τυποποιημένα. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό έγραψα μήπως έχει καμιά παρόμοια εμπειρία.

Πάντως μες στον πανικό μου ούτε ήξερα τι έγραφα χτες. Τα αντισώματα λιστέριας όπως και τοξοπλάσμωσης, ερυθράς κτλ τα βρίσκεις με εξέταση αίματος όχι κολπικού υγρού όπως έγραφα και φυσικά δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την κολπίτιδα.

Το μόνο που ελπίζω είναι η δεύτερη εξέταση να βγει καλή και να μην κινδυνεύει το μωρό μου. :cry:

Εύχομαι να είναι λάθος του εργαστηρίου και να συνεχίσεις ομαλά την εγκυμοσύνη σου ...

δεν ξέρω τίποτα για την λιστέρια μόνο αυτά που διάβασα στο google αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!!!!

Αν θέλεις ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις.....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κορίτσια ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Ευτυχώς πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα καιείναι όλα καλά. Ήταν λάθος του εργαστηρίου. Κι όσο σκέφτομαι ότι πήγα σε Δημόσιο Νοσοκομείο για καλύτερα και καλά νευριάζω ακόμη πιο πολύ.Για ποιο λόγο πρέπει να σε υποβάλλουν σε τέτοιο άγχος και τελικά να έχουν κάνει λάθος. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Πήγα σε Ιδιωτικό Διαγνωστικό, δεν λέω χρυσοπλήρωσα την εξέταση αλλά σε μια μέρα την είχα αναλυτικότατα. Πάντως έχασα πάσα ιδέα όχι ότι είχα για τα Δημόσια Νοσοκομεία και είχα πάει και μέσω γνωστής. :evil:

Διαφημίσεις