Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγκυμοσυνη?

Recommended Posts

γεια σας! θα ηθελα να παρω την γνωμη σας γ κατι. εκανα ερωτα με το αγορι μου για πρωτη φορα την 15η μερα του κυκλου μου (απο οσο ξερω γονιμη) χωρις προφυλακτικο αλλα δεν τελειωσε μεσα μου. σημερα η αυριο περιμενω περιοδο και εχω αγχωθει λιγο.. υπαρχει περιπτωση να καθυστερησει χωρις να ειμαι εγκυος επειδη ηταν η πρωτη φορα? και επισης ποσες ειναι οι πιθανοτητες να ειμαι εγκυος απο τα προσπερματικα?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να έχεις πάντα ένα προφυλακτικό στην τσάντα σου. Δεν είναι ντροπή.

Όταν "θα γίνεται ξαφνικά και δε θα έχετε" να σκέφτεσαι οτι και μια φορά μόνο αρκεί για να κολλήσεις.

Σου μιλώ δυστυχώς από εμπειρία πολύ δικού μου ανθρώπου. Είχαν σχέση 6 μήνες, είχαν κάνει και εξετάσεις για AIDS, και μια φορά που "έγινε ξαφνικά και δεν είχαν" σκέφτηκαν οτι δεν πειράζει αφού είχαν κάνει και εξετάσεις και ήταν πιστοί ο ένας στον άλλο. Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο το AIDS σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Ο ένας από τους δύο είχε κάτι που δεν είχε εκδηλωθεί ακόμα (το είχε κολλήσει από προηγούμενη σχέση) και δεν το ήξερε. Και δυστυχώς κόλλησε και ο άλλος.

Τα παιδιά έχουν παντρευτεί πλέον (δεν ήταν δηλαδή καμιά σχέση της πλάκας) αλλά υπάρχει πάντα αυτή η σκιά ανάμεσά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Διαφημίσεις

στο θεμα των σεξουαλικων μεταδιδομενων νοσηματων ειμαι συνειδητοποιημενη και επειδη ο φιλος μου δεν ειναι κανενας πιτσιρικας χωρις εμπειριες ξερω οτι κατι μπορει να εχει.. αλλα αυτη την στιγμη με απασχολει το θεμα της εγκυμοσυνης.... :(

σας ευχαριστω ολες.. ξερει καποια σιγουρα αν γινεται να ειμαι εγκυος με τα προσπερματικα?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΩ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΧΘΕΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΑΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ???

Διαφημίσεις

κοιτα θα σου πω αλλα χωρις να ειμαι σιγουρη για κατι. αυτες τις μερες που νομιζα οτι ειμαι εγκυος εψαξα σε καποια site να βρω συμπτωματα εγκυμοσυνης. εκτος απο τους εμετους και τις ζαλαδες που ειναι τα κλασσικα,διαβασα οτι υπαρχουν πονοι περιοδου οταν εισαι εγκυος λογω συνηθειας της μητρας και μερικες φορες παρατηρουνται καποιες σταγονες αιμα.. αλλα απο την στιγμη που σου ηρθε τελικα περιοδος δεν νομιζω να συμβαινει κατι αλλο. υπαρχει περιπτωση οι ζαλαδες να οφειλονται σε καποιο αλλο λογο, οπως πολυ κουραση, αγχος, κακη ψυχολογικη κατασταση?

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ :) ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΧΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΗΣΥΧΗ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :)

• 2 months later...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΩ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΧΘΕΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΑΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ???

Χρειαζεται προσοχη, καθως και με τα προσπερματικα υγρά (ακόμα και αν δεν ολοκληρωνει μεσα στον κόλπο) μπορει να υπαρξει εγκυμοσυνη. Βρειτε μια πιο αποτελεσματικη μεθοδο αντισυλληψης

• 1 month later...

καλησπερα σας... επειδη με εχει φαει η αγωνια και δεν ξερω τι να κανω δωστε μου τα φωτα σας!! λοιπον... ειχα περιοδο στις 4/6 εχω κυκλο 28-30 ημερων με προσπαθειες στις γονιμες μερες-σημερα και ενω μετρουσα την 5 ημερα καθυστερησης με συμπτωματα( ζαλαδες,κουραση,λιγουρες,πρησμενο στηθος-δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο,πονακια χαμηλα) ξαφνικα νοιωθω εναν πονο το πρωι και βλεπω λιγο αιμα... δεν ειναι πολυ απλα ο πονος με προβληματιζει.. τι πρεπει να κανω?? ημουν σχεδον σιγουρη οτι τα καταφερα αυτη την φορα..

• 1 month later...

geia sas ime 18 xronwn kai edw kai treis mines exw seksoualiki epafi me to agori mu! o kiklos mu einai sxetika statheros , diladi 27-28 meres! Tin 9i mera meta apo tin proigoumeni mu periodo irthame se sexoualiki epafi! stin arxi mpike xwris profilaktiko gia poli ligo kai meta travixtike pisw kai evale kanonika profilaktiko! ekspermatwse meta apo arketi wra mesa sto profilaktiko alla oxi mesa mu! perimwenw periodo mesa stin epomeni evdomada alla agxwthika mipws kai ime eggios! thelw tin gnwmi sas! efxaristww:)

συγνωμη που γραφω με αγγλικους χαρακτηρες δεν θα ξανασυμβει

Καλησπερα σε ολους αρχικα!! Ειμαι νεο μελος γιαυτο συγχωρεστε με αν δε γραφω την ερωτηση μου στο σωστο μερος!Θα ηθελα να μοιραστω την απορια μου μαζι σας μηπως και μου πειτε μια γνωμη γιατι σιγουρα υπαρχουν πιο εμπειρα ατομα εδω μεσα :) .Εχω μια σχεση σοβαρη εδω και ενα χρονο!Με το παιδι βγαιναμε για καποια χρονια πριν κ παιρναμε παντα προφυλαξεις!Καποια στιγμη λογω ορμονικων τεθηκε θεμα εγκυμοσυνης κ αυτο μας ταρακουνησε κ απο τοτε καταλαβαμε οτι το βλεπουμε σοβαρα κ κοψαμε τις προφυλαξεις!Αυτη την εισαγωγη τη λεω γιατι ξερω περι σεξουαλικων μεταδιδομενων νοσηματων αλλα ειναι σαν να ειμαστε αρραβωνιασμενοι περιμενουμε το πτυχιο μου!Το θεμα τωρα ειναι οτι γενικα εχω κανονικο κυκλο ενταξει 1 με 2 μερες πανω κατω καμια φορα καθυστερηση!Εχει τυχει να εχω κ επαφη 2 μερες πριν την ωορρηξια οπως τωρα πριν τη τελευταια μου περιοδο!Η τελευταια μου περιοδος ηταν το Σαββατο που μας περασε και ειχα μικροτερη ροη απο τη κανονικη μου!Εκει που πλυμμηριζα πρωτη μερα ( συγνωμη για την εκφραση ) ειχα μικρη ποσοτητα οπως και τις αλλες δυο μερες!Στην αρχη ειχα κ λιγα καφε μεστο κοκκινο!Επισης ενω μου κραταει 5 μερες τη τριτη μερα το βραδυ ετσι ξαφνικα απλα τελειωσε η περιοδος!Βεβαια ειχα πολυ λιγο αιμα δευτερη κ τριτη μερα!Κ η απορια μου ειναι υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?Το στηθος μου αν κ τελειωσε η περιοδος ειναι ακομα πρησμενο οπως και η κοιλια μου κ εχω που κ που τσιμπιματακια σαν βελονες στη κοιλια και περισσοτερο στο στηθος!Απλα ρωταω γιατι σκεφτομαι να το ψαξω απο τωρα ειναι να περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη μου το Σεπτεμρη κ μετα!Γιατι περασα και ενα πολυ ανγχωτικο καλοκαιρι ειχα τρεχαματα κ μπορει ολο αυτο να οφειλεται σε ανγχος!Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων!Κ συγνωμη για το μεγαλο ποστ!

geia sas ime 18 xronwn kai edw kai treis mines exw seksoualiki epafi me to agori mu! o kiklos mu einai sxetika statheros , diladi 27-28 meres! Tin 9i mera meta apo tin proigoumeni mu periodo irthame se sexoualiki epafi! stin arxi mpike xwris profilaktiko gia poli ligo kai meta travixtike pisw kai evale kanonika profilaktiko! ekspermatwse meta apo arketi wra mesa sto profilaktiko alla oxi mesa mu! perimwenw periodo mesa stin epomeni evdomada alla agxwthika mipws kai ime eggios! thelw tin gnwmi sas! efxaristww:)

συγνωμη που γραφω με αγγλικους χαρακτηρες δεν θα ξανασυμβει

Καλησπερα Μαρια ,

Ετσι οπως το περιγραφεις δεν υπαρχει περιπτωση αλλη ποτε δεν ξερεις γιατι δεν αποφασιζουμε εμεις αλλα η φυση.Καλο θα ηταν στην ηλικια σου η επαφη να γινεται μονο με προφυλακτικο διοτι κυκλοφορουν πολλα και εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο ευαισθητες δυστυχως.Εχωντας περασει απο την ηλικια σου καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι αλλα θα πρεπει να το απαιτεις απο τον συντροφο σου το προφυλακτικο απο την αρχη της πραξης.

Ελπιζω να σε βοηθησα!

Καλησπερα σε ολους αρχικα!! Ειμαι νεο μελος γιαυτο συγχωρεστε με αν δε γραφω την ερωτηση μου στο σωστο μερος!Θα ηθελα να μοιραστω την απορια μου μαζι σας μηπως και μου πειτε μια γνωμη γιατι σιγουρα υπαρχουν πιο εμπειρα ατομα εδω μεσα :) .Εχω μια σχεση σοβαρη εδω και ενα χρονο!Με το παιδι βγαιναμε για καποια χρονια πριν κ παιρναμε παντα προφυλαξεις!Καποια στιγμη λογω ορμονικων τεθηκε θεμα εγκυμοσυνης κ αυτο μας ταρακουνησε κ απο τοτε καταλαβαμε οτι το βλεπουμε σοβαρα κ κοψαμε τις προφυλαξεις!Αυτη την εισαγωγη τη λεω γιατι ξερω περι σεξουαλικων μεταδιδομενων νοσηματων αλλα ειναι σαν να ειμαστε αρραβωνιασμενοι περιμενουμε το πτυχιο μου!Το θεμα τωρα ειναι οτι γενικα εχω κανονικο κυκλο ενταξει 1 με 2 μερες πανω κατω καμια φορα καθυστερηση!Εχει τυχει να εχω κ επαφη 2 μερες πριν την ωορρηξια οπως τωρα πριν τη τελευταια μου περιοδο!Η τελευταια μου περιοδος ηταν το Σαββατο που μας περασε και ειχα μικροτερη ροη απο τη κανονικη μου!Εκει που πλυμμηριζα πρωτη μερα ( συγνωμη για την εκφραση ) ειχα μικρη ποσοτητα οπως και τις αλλες δυο μερες!Στην αρχη ειχα κ λιγα καφε μεστο κοκκινο!Επισης ενω μου κραταει 5 μερες τη τριτη μερα το βραδυ ετσι ξαφνικα απλα τελειωσε η περιοδος!Βεβαια ειχα πολυ λιγο αιμα δευτερη κ τριτη μερα!Κ η απορια μου ειναι υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?Το στηθος μου αν κ τελειωσε η περιοδος ειναι ακομα πρησμενο οπως και η κοιλια μου κ εχω που κ που τσιμπιματακια σαν βελονες στη κοιλια και περισσοτερο στο στηθος!Απλα ρωταω γιατι σκεφτομαι να το ψαξω απο τωρα ειναι να περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη μου το Σεπτεμρη κ μετα!Γιατι περασα και ενα πολυ ανγχωτικο καλοκαιρι ειχα τρεχαματα κ μπορει ολο αυτο να οφειλεται σε ανγχος!Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων!Κ συγνωμη για το μεγαλο ποστ!

Ελεωνορα ,Θα πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου.Εαν πιστευεις οτι μπορει να εισαι εγκυος παρα αυτα και δεν θελεις να πας στον γιατρο μπορεις να πας να κανεις μια εξεταση αιματος Β χοριακη η οποια θα σου δειξει εαν εισαι εγκυος.Οπως και να χει αν προκειται για μια διαταραχη του κυκλου ο γιατρος σου ειναι αυτος που θα σου πει τι θα κανεις.

κάνε μια εξετασούλα β-χοριακής και θα είσαι σίγουρη.. όσο για τον κύκλο σου καλύτερα να μιλήσεις στον γυναικολόγο σου

Καλησπερα Μαρια ,

Ετσι οπως το περιγραφεις δεν υπαρχει περιπτωση αλλη ποτε δεν ξερεις γιατι δεν αποφασιζουμε εμεις αλλα η φυση.Καλο θα ηταν στην ηλικια σου η επαφη να γινεται μονο με προφυλακτικο διοτι κυκλοφορουν πολλα και εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο ευαισθητες δυστυχως.Εχωντας περασει απο την ηλικια σου καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι αλλα θα πρεπει να το απαιτεις απο τον συντροφο σου το προφυλακτικο απο την αρχη της πραξης.

μαρία συμφώνω με την μαρκέλα... πάντα με προφύλαξη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...